Аларма
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Пич бутоните при Е36 се намират в бравата или по-точно в тази част която е на колонката, погледни го по хубаво от вътрешната част ще видиш нещо като ролчица, която след време се изпилва от затварянето на вратата и не дава винаги контакт, най-добре си го провери защото не вярвам че ти се дават 120-130лв(за по-обикновенна аларма) при положение че това бутонче струва 1-2лв. Ако не го намериш звънни ми и ще ти кажа къде точно е.0887 409 666 

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Re: Аларма
SlipKnoT написа:compact_fen написа:Алармата ми се включва без причина , какво може да е ? С фабрична аларма съм не съм слагал друга
в дружба имаме един френд с едно е36 318ис дето му се включва всеки ден в 00.30 точно и сутринта пак по някое време.. мноо странно (отначало и аз не вярвах ама като 3-4 поредни вечери се включи и всички бяхме). И на него му е фабрична.
И моята се включва всяка вечер- преди в 21.25 , а след като смениха времето - в 22.25. ВСЯКА ВЕЧЕР. Помагайте!
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
ivopicha написа:SlipKnoT написа:compact_fen написа:Алармата ми се включва без причина , какво може да е ? С фабрична аларма съм не съм слагал друга
в дружба имаме един френд с едно е36 318ис дето му се включва всеки ден в 00.30 точно и сутринта пак по някое време.. мноо странно (отначало и аз не вярвах ама като 3-4 поредни вечери се включи и всички бяхме). И на него му е фабрична.
И моята се включва всяка вечер- преди в 21.25 , а след като смениха времето - в 22.25. ВСЯКА ВЕЧЕР. Помагайте!
тов вечерния ти час ли е или какво ? ?
шегаджия

- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0d '13
- Мечтае да кара: М-power
Пич това всеки ден по едно и също време ми намирисва на токов датчик. Брат ми имаше същия проблем, само че сутрин рано, към 6:00
, отиде при алармаджии и го изключиха, или настроиха /не съм сигурен/.

- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Icco® написа:ivopicha написа:SlipKnoT написа:compact_fen написа:Алармата ми се включва без причина , какво може да е ? С фабрична аларма съм не съм слагал друга
тов вечерния ти час ли е или какво ? ?
шегаджия![]()
![]()
![]()
Колега, да не ти се случва на теб, че да ти се смеем после! А ако искаш можем да се обзаложим, че го прави всяка вечер. Готов съм да си заложа автомобила за това, но на теб не ти стиска.Това че твоята кола не го прави не значи , че е невъзможно.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
сори пич ама понякога реагирам първосигнално и винаги търся смешното в всяка една ситуация
което незначи че ти се присмивам или нещо от сорта и си прав че не ми се е случвало и дано да не м и се случи
щото много ги мразя тия малки проблемчета дето много дразнят.
успех в отстраняването на проблема

успех в отстраняването на проблема

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Хм
, това за включването в определен част е готино ако може да се настрой например за сутрин като бодилник за работа, що то единствено алармата е в състояние да ме вдигне за 10 сек. в пълна бойна готовност. Особенно и с последните посегателства
имам и тайно оръжие вече 

- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
намерих ги тия бутончета , не ми изглеждата да са изтъркани , ама сте ги сменя за всеки случай. А иначе засега алармата спря да прави проблеми
- d_s_d2005
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 328I
- Мечтае да кара: E90 330I
здравейте
като бивш алармаджия щте кажа следното ако не сте го казали преди това че нямах време да изчета всичко!! Та значи алармата не ти е фабрична ами е просто вмв има такива аларми и те са италяндси!! Ако свирката ти е голяма отпред а тя е със сигорност има автономно захранване обикновено батериите се скапват и повишават консумацията на автомобила в покой при това положение ти се активира функцията повишена консумация на алармата и затова в определени часове тя пищи!! Тези батерии се махат и рулираш с кеф!!
Другато са обемните дачици-разсъхнали кондезатори от старост но пробвай с първото успех!!
Другато са обемните дачици-разсъхнали кондезатори от старост но пробвай с първото успех!!

Re: здравейте
d_s_d2005 написа:Ако свирката ти е голяма отпред а тя е със сигорност има автономно захранване обикновено батериите се скапват и повишават консумацията на автомобила в покой при това положение ти се активира функцията повишена консумация на алармата и затова в определени часове тя пищи!! Тези батерии се махат и рулираш с кеф!!
Малеее и при мен алармата си направи график на включване-от няколко вечери по едно и също време си тръгва свирката...
Къде се намират тези батерии ? И няма ли възможност за замяна а да не се кормят ?

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
NS325TDS написа:Оказа се ,че това дето свири не е свирката а друга свирка под празната поставка за акумулатора ...
Дръпнах и куплунга и не пищи вече...
Въпроса ми е само "джангър" ли вдига тази вградената или и прекъсва още нещо за повишаване на сигурноста ...
Тази сирена е свързана с борд компа.Трябва да си с големия.Като
въведеш код,колата се постава под охрана след като заключиш с
ключа.Ако някой отвори врата или капак,сирена свири.Ще свири и
ако отваряш с дистанционното,а не с ключа.Тази система има собствени
датчици и може някой от тях да не прави контакт и затова да свири.
Иначе,когато кода е въведен не можеш да запалиш колата,но не знам
дали се прекъсва бензиновата помпа или подаването на искра.
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3