Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)
Модератор: Общи модератори
Re: Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)
Kroki написа:Големи сте лумпени![]()
Както преди мен казаха, никой не те е задължил да пушиш. Правиш го на своя глава и ще си понясаш последствията. Хич не ме интересува, дали ти е приятно или не. Просто не ви изняса и вадите от 9 кладенеца вода. Ставате малко нахални ми се струва, чак пък и да си седа в нас...... шшшш няма как да стане тая работа. Вие сте избрали "удоволствието" да пушите и ще се съобразявате с нас и тва е!
Kroki написа:С един такъв попъртс, от тоя черния или там най-силния щях да изкърта една стена с главата си един път
абе, гущер, ти що се правиш на светец у таа тема, а в темата за наргилетата се фалиш как се друсаш? а?

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Не мога да повярвам на всичко, което чета?! Няколко човека ме убеждават, че тютюнопушенето" не е вредно
, друг ще емигрира, защото не може да пуши в заведения, а трети иска кутията да струва 100лв... Всеки гледа от неговото си баирче и успява да види на две педи пред носа си... Драги пушачи (аз също пуша вече 16години), утре ще имате жена, деца, внуци и т.н. и тях ли ще ги водите в задимени сладкарнички? Толкова ли е трудно да помислиш за другия и да запалиш цигара навън?
П.С. Малко инфо за тези, които пушат и въпреки това си мислят, че не са наркомани: Наркотични вещества (наркотици) са група фармакологични вещества, които действат предимно върху централната нервна система ...
В българския политически и юридически контекст, терминът наркотик обхваща широк кръг от най-различни субстанции, които са или напълно инкриминализирани или строго регулирани. Такива са редица растителни вещества и техни производни като тютюн, алкохол, канабис, кокаин, опиум и негови деривати, между които пантопон, морфин, хероин, кодеин), а също и други препарати, употребявани в медицината, като сънотворните средства (веронал, луминал, барбамил и други производни на барбитуровата киселина). Източник: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0% ... 0%B2%D0%BE

П.С. Малко инфо за тези, които пушат и въпреки това си мислят, че не са наркомани: Наркотични вещества (наркотици) са група фармакологични вещества, които действат предимно върху централната нервна система ...
В българския политически и юридически контекст, терминът наркотик обхваща широк кръг от най-различни субстанции, които са или напълно инкриминализирани или строго регулирани. Такива са редица растителни вещества и техни производни като тютюн, алкохол, канабис, кокаин, опиум и негови деривати, между които пантопон, морфин, хероин, кодеин), а също и други препарати, употребявани в медицината, като сънотворните средства (веронал, луминал, барбамил и други производни на барбитуровата киселина). Източник: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0% ... 0%B2%D0%BE
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
"Самите богове не могат да се преборят с глупостта на хората"
Айзък Азимов
Айзък Азимов
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
BFM написа:Не мога да повярвам на всичко, което чета?! Няколко човека ме убеждават, че тютюнопушенето" не е вредно![]()
Хайде сега да цитираш, кой го написа това??? Четете между редовете, чули - недочули. Как да не им димиш в муцуните после?

zazomazo написа:Kroki написа:Големи сте лумпени![]()
Както преди мен казаха, никой не те е задължил да пушиш. Правиш го на своя глава и ще си понясаш последствията. Хич не ме интересува, дали ти е приятно или не. Просто не ви изняса и вадите от 9 кладенеца вода. Ставате малко нахални ми се струва, чак пък и да си седа в нас...... шшшш няма как да стане тая работа. Вие сте избрали "удоволствието" да пушите и ще се съобразявате с нас и тва е!Kroki написа:С един такъв попъртс, от тоя черния или там най-силния щях да изкърта една стена с главата си един път
абе, гущер, ти що се правиш на светец у таа тема, а в темата за наргилетата се фалиш как се друсаш? а?
![]()
Те всичките са така, ама нали Ганьо европеец стана

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
То в тая тема 90% се изкараха светци и монаси.

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Kroki написа:plradev написа:Аз никотина така или иначе ще си го набавя,а теб искам да те видя как ще се направиш на толкова оборотен лично в някое заведение,че ти чадя от съседната маса ,както тук във форумаИмаш по-малко от два месеца да се изявиш ...
Форумните нинджи почнаха да се изявяват

Ти що си мислиш, че си голям бияч и няма някой ден да ти завъртят шамарите някакви стероидни телета дето току що излизат от фитнеса и не искат да им пафкаш докато тъпчат на съседната маса

Без лоши чувства, ама всеки си намира майстора

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- dagger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 520i
- Мечтае да кара: Машината на времето !
- Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !
ivoo написа:То в тая тема 90% се изкараха светци и монаси.![]()
Ооо не колега

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
drago_pavlov написа:Kroki написа:plradev написа:Аз никотина така или иначе ще си го набавя,а теб искам да те видя как ще се направиш на толкова оборотен лично в някое заведение,че ти чадя от съседната маса ,както тук във форумаИмаш по-малко от два месеца да се изявиш ...
Форумните нинджи почнаха да се изявяват![]()
Ти що си мислиш, че си голям бияч и няма някой ден да ти завъртят шамарите някакви стероидни телета дето току що излизат от фитнеса и не искат да им пафкаш докато тъпчат на съседната маса
Без лоши чувства, ама всеки си намира майстора
Aз нинджа и бияч ?!

Стероидните телета си отсядят в залата за непушачи,за да не им излезат бръчки и смучкат фрешчета ,та обикновено нямат допирни точки с чадилници като мен ,а не се бутат м/у шамарите у мъглата като каймана да им се усмърдят неопреновите анцузи

Колкото до форумното кунг-фу ,тия с чистите бели дробове сте нещо много надъхани от бъдещите промени ,ма тва е явно щото имате повече "въздух" ...

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
plradev написа:Aз нинджа и бияч ?!![]()
![]()
Еми като те гледам какво му се заканваш на Кроки

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Ух значи по пътя на логиката, 5 модератора, 20 юзера и т.н. също се друсат ?
Забавното е, че понеже няма за какво да се хванеш, почваш да вадиш мнения от други теми..
А относно заканите -
Пичове, почнахте да го взимате много на сериозно. Все пак тук сме форум и всеки има правото да изрази мнение, по-полека със страстите. Ай наздраве

Забавното е, че понеже няма за какво да се хванеш, почваш да вадиш мнения от други теми..

А относно заканите -

Пичове, почнахте да го взимате много на сериозно. Все пак тук сме форум и всеки има правото да изрази мнение, по-полека със страстите. Ай наздраве

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
drago_pavlov написа:plradev написа:Aз нинджа и бияч ?!![]()
![]()
Далеч си от истината със заканите ... седейки в някое заведение в сектора за пушачи ,не налитам на бой на непушачите и съм се съобразил с тях ,като съм отседнал на отреденото за мен място... От както са разделени заведенията за пушачи и непушачи ,не си спомням да съм си позволил да запаля цигара на забранено място ... та

Занапред ,който не му изнася цигарения дим и на ОТКРИТО ,има пълното право да се завре в заведението на вентилацийка и климатиче и да няма повече претенции ... Ние ще преглътнем някак си неудобството до момента в който на всяко второ заведение отпред се появи табела "частен клуб"

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
plradev написа:drago_pavlov написа:plradev написа:Aз нинджа и бияч ?!![]()
![]()
Далеч си от истината със заканите ... седейки в някое заведение в сектора за пушачи ,не налитам на бой на непушачите и съм се съобразил с тях ,като съм отседнал на отреденото за мен място... От както са разделени заведенията за пушачи и непушачи ,не си спомням да съм си позволил да запаля цигара на забранено място ... та![]()
Занапред ,който не му изнася цигарения дим и на ОТКРИТО ,има пълното право да се завре в заведението на вентилацийка и климатиче и да няма повече претенции ... Ние ще преглътнем някак си неудобството до момента в който на всяко второ заведение отпред се появи табела "частен клуб"

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Защо Ви е толкова болна тази тема?Едно време за нас беше признак на голяма гъзария да пушиш все още непълнолетен или все още младо кьосе,но във времена като сегашните,когато всичко се почва на 14-15-16 години и няма никакви ограничения уот дъ фак е проблема с тютюнопушенето????И времето когато се продаваха цигари на бройка сме преживяли,и тва да си въртим един фас 3-4 човека........
Пичове,според днешните новини в европарламента са приели нормативи,които ще накарат нафтата у нас да скочи с 20 процента от воле и то преди сезона.3,40 за литър бозяна нафта за мен е далеч по-голям проблем,отколкото къде и как ще се пуши,щот 100 километра градско ще струват вече 37 леФа
.
Ама ако масата народ в тая тема още незнаете откъде да почвате като се бръснете и мама меси,а тати носи,не ме учудват 22-те страници булшит които се натрупаха.Съвсем скоро ще е мегагъзария да ходиш с автомобила до кафето--поразсъждавайте над това
Пичове,според днешните новини в европарламента са приели нормативи,които ще накарат нафтата у нас да скочи с 20 процента от воле и то преди сезона.3,40 за литър бозяна нафта за мен е далеч по-голям проблем,отколкото къде и как ще се пуши,щот 100 километра градско ще струват вече 37 леФа

Ама ако масата народ в тая тема още незнаете откъде да почвате като се бръснете и мама меси,а тати носи,не ме учудват 22-те страници булшит които се натрупаха.Съвсем скоро ще е мегагъзария да ходиш с автомобила до кафето--поразсъждавайте над това

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
plradev написа:От както са разделени заведенията за пушачи и непушачи ,не си спомням да съм си позволил да запаля цигара на забранено място ... та![]()
Евала

Ама тук 2-ма, 3-ма се опитват да наложат твърдението, че имат изконно право да пушат и като им забранят на определни места видиш ли им нарушават правата...

jordanpar написа:,щот 100 километра градско ще струват вече 37 леФа.
На мен и сега ми е толкова - с 20 лв. ходя 3 дни на работа, което е около 70 км.

- dagger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 520i
- Мечтае да кара: Машината на времето !
- Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !
jordanpar написа:Защо Ви е толкова болна тази тема?Едно време за нас беше признак на голяма гъзария да пушиш все още непълнолетен или все още младо кьосе,но във времена като сегашните,когато всичко се почва на 14-15-16 години и няма никакви ограничения уот дъ фак е проблема с тютюнопушенето????И времето когато се продаваха цигари на бройка сме преживяли,и тва да си въртим един фас 3-4 човека........
Пичове,според днешните новини в европарламента са приели нормативи,които ще накарат нафтата у нас да скочи с 20 процента от воле и то преди сезона.3,40 за литър бозяна нафта за мен е далеч по-голям проблем,отколкото къде и как ще се пуши,щот 100 километра градско ще струват вече 37 леФа.
Това, че се пуши от ранна детска възраст е голям проблем по принцип. Не виждам нищо гъзарско или гордо в това, даже си е трагично.
И в момента е скъпо човек да си кара БМВ-нцето, но който е истински автомобилист ще го преглътне и ще бачка