Фаровете ............

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Фаровете ............

Мнение от KUPETO » 18 Юли 2003, 21:36

Имам проблем с фаровете не светят както трябва със скъпи крушки съм и пак........ !Нямаше ми ги капачките и явно рефлекторите са заминали!
Да си взема ли новият фейс лифт на Хелла,някой слагал ли е :?: Дайте съвет :!: :?: :!:
Пътят към АДА е обсипан с добри намерения!

Слави
Аватар

Мнение от © » 18 Юли 2003, 22:03

и моите никакви ги няма
добре че са халогените - криво ляво се вижда
много се чудя за тези Хела но все пак 800лв .. знам ли
виждал съм на едно - стоят доста добре макар че се губи част от физиономията типична за БМВ
всичко е субективно

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 19 Юли 2003, 8:59

новият фейс лифт на Хелла

за тези с лупите ли става въпрос :?:
Изображение Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KUPETO » 19 Юли 2003, 18:14

quixzole написа:
новият фейс лифт на Хелла

за тези с лупите ли става въпрос :?:

Не знам дали са със лупи,а май са с пури и са на хела.Много приличат на 5-тата серия(98г) нали се сещате :?: :roll:

© написа:и моите никакви ги няма
виждал съм на едно - стоят доста добре макар че се губи част от физиономията типична за БМВ
всичко е субективно

Най-вероятно ще си взема и ще пиша за ефекта по-подробно :!:

333 лв са без ддс-то в Д и Н(промоция)от два месеца :!: :wink:

A сещам се в мобиле бг-то имаше статия за Е36 в която имаше "+/-" и един от минусите е конденза във Фаровете който не избегнат и през подобренията 94г :!: Явно си е слабо място :!:
Ако някой не го е чел може да го види няма нищо особено ама е интересничко :cry:
===================================
нямаше нужда от 3 отделни поста :roll: :!: :!: :!:

Слави
Аватар

Мнение от © » 19 Юли 2003, 21:39

333 + 20% ДДС като това е цената за единия - за двата фара точно 800лв.
има и по-евтини на in.pro за 600лв
наистина фаровете са слабо място на Е36цата, щом и в магазина от който си купувах крушките знаят ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Re: Фаровете ............

Мнение от ludiagsm » 20 Юли 2003, 3:03

KUPETO написа:Имам проблем с фаровете не светят както трябва със скъпи крушки съм и пак........ !Нямаше ми ги капачките и явно рефлекторите са заминали!
Да си взема ли новият фейс лифт на Хелла,някой слагал ли е :?: Дайте съвет :!: :?: :!:
:idea:
и аз имам същия проблем!!! При мен е влязло прах между стъклата на единия фар. Знам че има някакви щипки и фара се разглобява ама не знам как точно ако някои знае как , нека каже!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Мнение от ludiagsm » 20 Юли 2003, 3:06

© написа:и моите никакви ги няма
всичко е субективно

мисля че знам каде ги има същите за 300 лв

Слави
Аватар

Мнение от © » 20 Юли 2003, 7:40

300-333лв за два фара Хела/тези с габарити с форма на кръг/?!?
ако някой може да ми ги даде за тази цена - веднага да се обади /ЛС/

макар че не вярвам в чудеса :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KUPETO » 20 Юли 2003, 18:03

© написа:300-333лв за два фара Хела/тези с габарити с форма на кръг/?!?
ако някой може да ми ги даде за тази цена - веднага да се обади /ЛС/

макар че не вярвам в чудеса :lol:

Нали вече ти казах че в Д и Н има даже днеска си ги купих от представителният магазин във Варна(елит авто),ТОВА е цената на 100% :!: :wink:

/КЪМ МОДЕРАТОРА/Съжелявам за трите поста имам проблеми със Интернета и ме изхвърля,НЯМАМ ДРУГИ ПОМИСЛИ,просто съм на тел. интернет! :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Слави
Аватар

Мнение от © » 20 Юли 2003, 19:52

Честито!
Сега чакам впечатления и снимки :!: :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от batDancho » 21 Юли 2003, 8:15

ludiagsm написа: и аз имам същия проблем!!! При мен е влязло прах между стъклата на единия фар. Знам че има някакви щипки и фара се разглобява ама не знам как точно ако някои знае как , нека каже!!!!

Има два винта, които трябва да развиеш с дълга отверка. Махаш мигача/ той е на щипка / и фара излиза напред. Стъклото е закрепено с четири метални щипки, две отгоре и две отдолу, като ги натиснеш отгоре, охлабват и се махат с отвертка. Ако ги разтвориш много при махането, после преди да ги сложиш, трябва да ги стегнеш малко с клещи. Освен това стъклото е залепено със силикон за рефлектора.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KUPETO » 21 Юли 2003, 20:37

© написа:Честито!
Сега чакам впечатления и снимки :!: :D

Няма проблем за снимките ,даже отдавна искам към профила ми да има снимка на моето купе,ама съм толкова бос с комп. че не мога да разбера как да го напрравя?
За който му разбира нека да му кажа че ги имам сканирани на дискета ......... А СЕГА КАКВО ОТ ТУК НА СЕТНЕ :?: :!: :!:
Що се отнася до впечатленията още нямам не съм ги сложил просто по цял ден съм извън града и се връщам по тъмно.Но до края на седмицата ще ви информирам.Само да ви кажа че наистина са оригинални даже като ги гледаш вътре през стъклото има два красиви надписа на хела(като щампа),с крушки H-7 са :!: :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 22 Юли 2003, 0:50

batDancho написа:
ludiagsm написа: и аз имам същия проблем!!! При мен е влязло прах между стъклата на единия фар. Знам че има някакви щипки и фара се разглобява ама не знам как точно ако някои знае как , нека каже!!!!

Има два винта, които трябва да развиеш с дълга отверка. Махаш мигача/ той е на щипка / и фара излиза напред. Стъклото е закрепено с четири метални щипки, две отгоре и две отдолу, като ги натиснеш отгоре, охлабват и се махат с отвертка. Ако ги разтвориш много при махането, после преди да ги сложиш, трябва да ги стегнеш малко с клещи. Освен това стъклото е залепено със силикон за рефлектора.

мерси сигурно в неделя ще опитам че тогава съм по свободен

Назад към E36