Electronic system fault

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 525 d

Electronic system fault

Мнение от yoyo_mist » 16 Апр 2012, 10:12

Здравейте,
за пръв път пиша във форума ... Карам 525D 2004 автом. ... вчера както си карах при натискане на спирачката ми изписа че има проблем с електронната система на колата ? и да се обърна към сервиз на BMW ... сега по празниците никой не работи ... прибрах колата до нас (още веднъж ми изписа същото съобщение) и днес сутринта се придвижих с нея до работата ... Няколко пъти пак ми изписва съобщението при натискане на спирачката максимално ... оборотите на двигателя падат за момент и се появява това съобщение като светва и лампичката за ABS ... От какво може да е, имам колата само от 3-4 месеца преди това карах старата 525TDS a там нямаше толкова електроника. Опасно ли е да карам колата в това състояние ... и към какъв сервиз трябва да се насоча ... до нас на околовръстното (около километър) е сервиза на BOSCH ... дали да я закарам там ? Благодаря предварително и се извинявам ако Ви се сторят глупави въпросите ми.

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Re: Electronic system fault

Мнение от Ilko Ivanov » 16 Апр 2012, 11:27

Защо не пишеш от стария си ник : memberlist.php?mode=viewprofile&u=35986 а регистрираш нов ?
Мултиакаунтинга е забранен !

Потребител
Аватар

Мнение от yoyo_mist » 16 Апр 2012, 11:35

... Смених лаптопа и съм го забравил ... ще ползвам само този ... Виновен

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е61

Мнение от venciev » 16 Апр 2012, 16:51

Един път ми изписа такава грешка,когато ми се наводни багажника/от люка/....Ако си с комби или имаш люк,виж,дали не си се наводнил под резервната гума....
Свищов-градът на 100-те първи неща в България!!!

Потребител
Аватар

Мнение от yoyo_mist » 17 Апр 2012, 14:24

Хм ... май е това ... четох и в чужди форуми ... електрониката е точно там, под резервната гума ... моята е с шибидах и май точно това е проблема ... засега ще я оставя(няма да я карам) така а след няколко слънчеви дни на сервиз ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е61

Мнение от venciev » 17 Апр 2012, 17:18

ВНИМАВАЙ,моята щеше да се запали,когато дори не беше на контакт,бях на кафе,след като се върнах вътре миришеше ужасно на изгоряло и се усилваше....бегом в сервиза.....още 10 минути и щеше да се запали!!!Ако не я караш-МАХНИ КЛЕМАТА НА АКУМУЛАТОРА,докато я закараш в сервиз!!!След изписването на тази грешка и отстраняването на повредата/с едно управление само се разминах/,после целият комп беше се ошашкал с всякакви грешки и трябваше да се изчистят.....Успех!!!
И си оправи после задължително дренажите от люка-има доста писано по темата от Дашип!!!
Свищов-градът на 100-те първи неща в България!!!

Назад към Е60/Е61