Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)
Модератор: Общи модератори
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Re: Депутатите одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни
Radinka написа:ми сега ще си се напушиш вкъщи доволно и ще отидеш на нощен бар
Ми то и ти можеш да си се надишаш вкъщи на чист въздух и да отидеш на нощен бар!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
ivoo написа:Аз пък предпочитам някой да ми дими насреща , отколкото някакъв лигав НЕпушач изпил 3-4 питиета , да ме оповръща или пък да му търпя пиянските истории.
Колега, какви са тия заведения дето ги посещаваш, ако не пушат - повръщат. Ша са спукам

Nasko_ написа:Radinka написа:ми сега ще си се напушиш вкъщи доволно и ще отидеш на нощен бар
Ми то и ти можеш да си се надишаш вкъщи на чист въздух и да отидеш на нощен бар!
Е може, ама закона за сега е на неина страна.
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
ineedmoney написа:Воденичаров написа:Ако доста от заведенията фалират пак ще се чудиш къде да ги заведеш
пушачите в БГ са по-малко като население от непушачите така че дишай спокойно няма да има фалирали заведения.
Забраната има и други предимства. С нея ще се елиминират "леките" пушачи, които припалват по няколко цигари на ден и то точно като седнат на заведение за келешлък. Защото нито им се пуши толкова нито им се студува навън.![]()
Много ме радва забраната, най-накрая я прокараха!
И затва в залите за непушачи е пусто нали. Явно непушачине не излизат много много.
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
ivoo написа:Аз пък предпочитам някой да ми дими насреща , отколкото някакъв лигав НЕпушач изпил 3-4 питиета , да ме оповръща или пък да му търпя пиянските истории.
Да обобщим: Пушачите димят, НЕпушачите се напиват и повръщат по останалите

ПП: Сега ти прочетох горното мнение и си обясних нещата

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
spacepl написа:Е може, ама закона за сега е на неина страна.
Ехх, ако всички спазвахте законите така, както говорите за тях, грешка нямаше да имате

Някой от вас, капризни непушачи (не всички), дава ли си сметка, че собствениците на заведения са вложили десетки хиляди лева, за да обособят отделни зали, които няма да си върнат никога???...или не, на мен не ми пука, защото съм капризен, не съм собственик на заведение и ми се умирисват дрехите?

И моля, нека "компетентните" не ми обясняват, как пак щели да са пълни заведенията, защото всеки е виждал самотната двойка в залата за непушачи! Забраната нямало да се отрази на оборотите в заведенията и ресторантите

Като цяло законът е недомислен и е в полза точно на тези, на които им се умирисват дрехите. Разбира се това е малоумно, като всяко нещо в държавата ни. Ако си мислите, че с този абсурден закон сте се доближили до Европа....

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
ineedmoney написа:...
пушачите в БГ са по-малко като население от непушачите ...
тва като твърдение може и да е вярно, но само при положение, че в статистиката се включва цялото население

я извади хлапетата до 12 и хората над 60, които не са от контингента "посетители на барове и дискотеки" и ела пак да ми твърдиш, че непушачите били повече от пушачите....

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Нали искате да сме като в европейския съюз...е на ви ЕС хихихи аз съм много доволен от това

- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
Nasko_ написа: Като цяло законът е недомислен и е в полза точно на тези, на които им се умирисват дрехите. Разбира се това е малоумно, като всяко нещо в държавата ни. Ако си мислите, че с този абсурден закон сте се доближили до Европа....
недомислен е ! прав си ! трябваше направо да се забрани още тогава пушенето на обществени места и толкоз, а не първо да ги карат да обособяват зали за непушачи и след тва да им го нахакват, хахахах
never drive faster, than your guardian angel can !
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Стига мрънкахте, искате ЕС ето ви ЕС, еба ги и цигарите смотани, мрънкате се едно ви бъркат в джоба. Ебати проблема, питате ли хората който ще останат без работа като махнат билбордовете, монтажисти, вносители на материали, печатници и т,н около 100 000 безработни ще станат, помислете малко и спрете да мрънкате за всичко.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
а тия, дето се избиват заради билбордовете ?! мрънкане ще има винаги - проумейте, че всеки си има гледна точка и споровете за неща, които не зависят от нас са напълно излишни 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
В ЕС като не се пуши по заведенията, да не би да няма заведения? Според мен оборотите ще намалеят за 1-2 месеца, макс 3... след това ще е всичко по старому. А и каква дискриминация? От 7-8 човека компания, двама да пушат и се сяда при пушачите. Най-мразя като ям и някой да ми пуши до мен. Дано хората почнат да си дават парите за нещо по смислено от цигари, да потръгне малко икономиката

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Radinka написа:а тия, дето се избиват заради билбордовете ?! мрънкане ще има винаги - проумейте, че всеки си има гледна точка и споровете за неща, които не зависят от нас са напълно излишни
Само да ти кажа катастрофите заради билбордове и ударите в тях са 2% от всички катастрофи

Просто ги махат защото е ЕС няма билбодове и тук не трябва да иам това е всичко не е заради катастрофите, те са оправдание за премахването, но както и да е...
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
не е както и да е, защото само ревете - в ЕС това, в ЕС онова, а като почнат да ни въвеждат ЕС законите, почва едно безкраааааааааааааайно мрънкане... все отнякъде трябва да се почне, крайно време е българина да се научи, че законите са създадени, за да се спазват! щом там нямат билбордове и в заведенията им не се пуши и все още не са фалирали заради това, значи има начин нещата да са балансирани! въпроса с наглостта и кражбите на нашите управляващи си е друг проблем, който ЕС не може да ни реши 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Точно така, квото е в ЕС ще е и тук, аз не мрънкам за бордовете и цигарите, това трябва да се случи, лошото е, че ще има много фалити на фирми и безработни хора.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Nasko_ написа:spacepl написа:Е може, ама закона за сега е на неина страна.
Ехх, ако всички спазвахте законите така, .....
През повечето време ги спазваме, когато не можем - ги заобикаляме, но никога не ги нарушаваме