Връзване на електрохроматично огледало
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Връзване на електрохроматично огледало
Колеги, очаквам утре да получа следното огледало
http://picbg.net/img.php?file=e2630f6c7a9e653b.jpg
В момента от тавана на мен ми се подават 2 кабелчета завършващи с букса. Гледам колегата го е връзвал с изолирбанд и предполагам, че няма да има проблем да го приспособя. Четох разни теми из нета и там почти навсякъде говорят за 3 пин-а: +, маса, и за ръчната (да маха затъмняването като се включи задна). Въпросите ми са следните:
1- какъв е шанса тая буксичка, която се мандахерца при обикновеното огледало да е за ел.хроматично такова.
2- може ли огледалото да не е пригодено за опцията с ръчната (не виждам 3 кабел на това от снимката)
3- ако някой е правил подобна интервенция, ще се радвам ако сподели съвети и напътствия за работа
Благодаря предварително на всички.
http://picbg.net/img.php?file=e2630f6c7a9e653b.jpg
В момента от тавана на мен ми се подават 2 кабелчета завършващи с букса. Гледам колегата го е връзвал с изолирбанд и предполагам, че няма да има проблем да го приспособя. Четох разни теми из нета и там почти навсякъде говорят за 3 пин-а: +, маса, и за ръчната (да маха затъмняването като се включи задна). Въпросите ми са следните:
1- какъв е шанса тая буксичка, която се мандахерца при обикновеното огледало да е за ел.хроматично такова.
2- може ли огледалото да не е пригодено за опцията с ръчната (не виждам 3 кабел на това от снимката)
3- ако някой е правил подобна интервенция, ще се радвам ако сподели съвети и напътствия за работа
Благодаря предварително на всички.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Re: Връзване на електрохроматично огледало
С 3 крачета е , просто това е отваряно и са му пуснали 2 , вече защо не мога да ти кажа , но ги вържи + и - на плафона или ако имаш на тая букса и си ти , не му се заигравай толкоз 

I'm slowly drifting

- Wierdo
- младши ентусиаст
-
Мерси за отговора колега. Живи здрави да дойде огледалото при мен утре и ше го мисля. Ако не ме мързи може и едно кабелче до задната да пусна
Предполагам там трябва да го вържа за датчика, който е за индикацията на таблото.

Последна промяна Wierdo на 12 Апр 2012, 12:17, променена общо 1 път
Третата жица е за задна, не за ръчна. Аз първо реших да не се занимавам с нея, но после се оказа, че е полезна и си я прекарах. А захранването оригинално не знам как е, но аз реших за всеки случай да го вържа към шибидаха за да не е постоянно захранено.
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
Еху от къде пусна кабела за задната !?
Ами аз съм с автомат и при мен беше лесно - от буксата на скоростния лост, на ръчка нямам представа къде е ключето.
We love you Ronnie!
6 мнения
• Страница 1 от 1