Въпрос за една X5 e53
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- nikolayned
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Сивата перла
- Мечтае да кара: Х6
Въпрос за една X5 e53
здравейте колеги,насочил сам се към х5 какво мислите за тази обява, http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
защото ще правя бартер ..,джипа го гледах има забележки по външнич вид, волана се варти много тръдно не тропа има лек луфт на волата може ми е в рейката, багажника не се отваря ,огледалата не се прибират..
защото ще правя бартер ..,джипа го гледах има забележки по външнич вид, волана се варти много тръдно не тропа има лек луфт на волата може ми е в рейката, багажника не се отваря ,огледалата не се прибират..
Re: Въпрос за една X5 e53
x5 не тропа,колкото и да е разбита колата на слух и на усет трудно ще я усетиш.Колата не е никак евтина за подръжка, както и повечето бмв.Трябва да имаш в предвид 2300лв за гуми, зимни и летни цена на комплект.Ремъци+ролки+елементарна профилактика на окачването с труд масла и филтри е минимум 3000лв.Рейка рециклирана около 800-1000лв ,нова не питай.Толкова е и турбо рециклирано.Скоростна кутия не е толкова дефектна по скоро е с по малък малък ресурс около 150000 до 200000 км-задължителна смяна на масло и щателна проверка, ремонт на кутия м/у2000 и 3000лв в зависимост от състоянието.В общи линии е здрава доста ,но трудно ще попаднеш на кола подържана и в добро състояние на и около тази цена.Цялостна проверка на колата в добър сервиз е задължителна.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
bmwnik написа:Рейка рециклирана около 800-1000лв ,нова не питай.
Колега...някой те е натоварил жестоко...с главно Ж... сваляне, рециклаж и качване на рейката е в диапазона 350-450 лева...
Към автора - Х се купува с диагностика и собственик на Х...приятелски съвет от мен

- sisqou
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5
- Мечтае да кара: Х5
Също не е лошо да я провериш по ВИН в някой оторизиран сервиз, колега. Понякога излизат интересни неща там. 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Не е нужен оторизиран сервиз - нужно е само да даде ВИН-а тук - ще му кача разпечатка на екстрите 

- sisqou
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5
- Мечтае да кара: Х5
Dimitroff написа:Не е нужен оторизиран сервиз - нужно е само да даде ВИН-а тук - ще му кача разпечатка на екстрите
Съгласен съм за екстрите, колега! Имах впредвид, че по ВИН-а, ако е влизала колата в оторизиран сервиз, ще могат да му кажат дали е имало някакви сериозни ремонти или проблеми!
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
msi200 написа:Показанията на километража кефят![]()
Е,367к км ли да оставят?

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Аз лично като видя километраж между 163 и 167 хиляди директно затварям обявата... 

Never mistake motion for action...
9 мнения
• Страница 1 от 1