Избор на гуми
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Andronoff
- триногата
-
Избор на гуми
Сашо, я кажи цифра за тия семисликове
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: Избор на гуми
DrivinGGoD написа:Hankook Ventus V12 evo k110... гумата тествано е супер![]()
Иначе ако имаш възможност за Мишелина - това е гумата. PS2 e брутална, сигурен съм че и PS3 е така![]()
Семи, на което аз съм се спрял е Yokohama Advan Neova AD-08 - уникална във всяко отношение, а е добра и на мокро... Мога да съдействам за хубава цена.
Чувам добри неща за Falken Azenis RT-615K... Lex-а си купи такива за Е30ката и са тук ама още не са карани да кажа как са
Наистина е супер въпросната Йокохама,много си мислех за нея ама комплект за мен(19-ки) излизаше около 2500лв и ми е много но намерих оферта за няколко нови бройки Мишелин Пилот Спорт Къп и направо ги отнесох

П.П.Андронка аз също мога да ти съдействам за въпросната гума(Йокохама) като цената,която аз мога да ти намеря е около 1500лв. за 4 бройки 215/40/17 с доставка до БГ

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Нещо такова е цената... но май Боряна (БГ вносителите) нямат такива налични. Предполагам, че ще може да се поръча, но не знам какъв ще е срока за доставка
Ако искаш мога да говоря 

------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl

- Andronoff
- триногата
-
Мерси момчета, но недейте, скъпички са ми, а и колата я карам по 5-10к километра лятото, та няма смисъл да гният в гаража през останалите 9 месеца.
За момента си търся само 2 за отпред, но ми минават и едни мисли за 4, като задните са 235/40. Кумхо КУ39 излиза около 1000 лева за размерите, които ми трябват.
Лошото е, че ако взема 4 17-ки, на евридейката сигурно ще й се размине преобуването, а миналогодишните й гуми не са цвете..
За момента си търся само 2 за отпред, но ми минават и едни мисли за 4, като задните са 235/40. Кумхо КУ39 излиза около 1000 лева за размерите, които ми трябват.
Лошото е, че ако взема 4 17-ки, на евридейката сигурно ще й се размине преобуването, а миналогодишните й гуми не са цвете..

DrivinGGoD написа:PS2 e брутална, сигурен съм че и PS3 е така![]()
на коли до 300 коня.. след това идва "the ps2 wiggle" - дупето няма наместване като си смачкал газта
гумата е много мека и вози добре, но не е да я насилва човек...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Какво значение има колко коня е колата
Гумата държи брутално на странично натоварване по завоите и има хубаво усещане... дори и при тежки коли. Тук става въпрос за това.
Ако ще говорим за поведение след като изгубим сцеплението нещата са коренно различни

Гумата държи брутално на странично натоварване по завоите и има хубаво усещане... дори и при тежки коли. Тук става въпрос за това.
Ако ще говорим за поведение след като изгубим сцеплението нещата са коренно различни

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Stanchev написа:от изброените - TOYO-то,а за евридейката DUNLOP-а
не мисля, че има какво да се чудиш

Мнооого го хвалят тва TOYO

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
martin_g60 написа:DrivinGGoD написа:Hankook Ventus V12 evo k110... гумата тествано е супер![]()
Иначе ако имаш възможност за Мишелина - това е гумата. PS2 e брутална, сигурен съм че и PS3 е така![]()
Семи, на което аз съм се спрял е Yokohama Advan Neova AD-08 - уникална във всяко отношение, а е добра и на мокро... Мога да съдействам за хубава цена.
Чувам добри неща за Falken Azenis RT-615K... Lex-а си купи такива за Е30ката и са тук ама още не са карани да кажа как са
Наистина е супер въпросната Йокохама,много си мислех за нея ама комплект за мен(19-ки) излизаше около 2500лв и ми е много но намерих оферта за няколко нови бройки Мишелин Пилот Спорт Къп и направо ги отнесох

П.П.Андронка аз също мога да ти съдействам за въпросната гума(Йокохама) като цената,която аз мога да ти намеря е около 1500лв. за 4 бройки 215/40/17 с доставка до БГ

Здрасти мене ме интерисува въпросния MICHELIN Pilot Sport Cup

има 265/35/18 и 295/30/18 кой от двата размера е по добре

Предварително благодаря
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
martin_g60"
Иначе ако имаш възможност за Мишелина - това е гумата. PS2 e брутална, сигурен съм че и PS3 е така
[/quote][/quote]
понеже това е Уникална гума за мен.
При мен има друг проблем не мога да преценя дали на 10 J MK Motorsport джанта мога да сложа - 295/30/18. Кофти при тоя модел гуми е че
За справка предните ми са 245/40/18.
Предварително благодаря
Иначе ако имаш възможност за Мишелина - това е гумата. PS2 e брутална, сигурен съм че и PS3 е така

Предварително благодаря
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Peter Angelov написа:При мен има друг проблем не мога да преценя дали на 10 J MK Motorsport джанта мога да сложа - 295/30/18. Кофти при тоя модел гуми е че
има 265/35/18 и 295/30/18 кой от двата размера е по добреЗа справка предните ми са 245/40/18.
Предварително благодаря
Що да не можеш , аз на 9J съм с 285/40/17

- Andronoff
- триногата
-
Последните 4 мнения изобщо нямат място в тая тема
Та ето някои факти:
87% Vredestein Ultrac Sessanta - 265.70
84% KUMHO ECSTA KU39 - 203.54
81% Hankook V12 EVO K110 - 225.85
78% FALKEN ZE912 - 205.62
75% FALKEN FK452 - 198.00
75% TOYO T1-R - 228.18
71% Yokohama S Drive - 242.08
Процентите, които виждате са "user rating" от сайта http://www.tyrereviews.co.uk , а сумите са в лева и са най-ниските из интернет магазините за гуми.
В този сайт има също така и класация според размера, която при 215/40/17 се оглавява от Vredestein Ultrac Sessanta с 87%, 110 коментара от потребители, които общо имат около 2 милиона километра с тези гуми. Засега това ми е фаворитът - положителните отзиви са много. Разликите с KUMHO са по-бързо износване и повече дискомфорт. Второто едва ли ще го усетя със сегашното ми окачване. Както и да е, търсенето продължава, не бързам

Та ето някои факти:

Процентите, които виждате са "user rating" от сайта http://www.tyrereviews.co.uk , а сумите са в лева и са най-ниските из интернет магазините за гуми.
В този сайт има също така и класация според размера, която при 215/40/17 се оглавява от Vredestein Ultrac Sessanta с 87%, 110 коментара от потребители, които общо имат около 2 милиона километра с тези гуми. Засега това ми е фаворитът - положителните отзиви са много. Разликите с KUMHO са по-бързо износване и повече дискомфорт. Второто едва ли ще го усетя със сегашното ми окачване. Както и да е, търсенето продължава, не бързам

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
78% FALKEN ZE912 - 205.62 Аз карам с такъв фалкън отпред и съм доволен не се държи лошо гумата като за евридейка... не съм и карал по писти ,че да правя кой знае кви сравнения но като за всекидневна кола са си добре.
П.П. не са 100 годишни
2011 им е дота 
П.П. не са 100 годишни

- sambeto
- ентусиаст
-
Andronoff написа:Последните 4 мнения изобщо нямат място в тая тема![]()
Абе то и твойта тема няма много място в форума....понеже е N-та поред тема във форума за избор на гуми

Иначе по същество,карал съм един сезон с Бриджстоун Потенца,един с Контитентал Спорт Контакт 3,два сезона с KUMHO ECSTA,и един с Тойо-то.
Направил съм си лично за мене следния извод,че от всички изброени от мене за един сезон Тойо–то ми се е износило най малко,и ми беше най малко безшумно с него,при горе долу едно и също каране и условия.
Желая ти да си купиш хубави гуми,на според важните в твоята тема мнения

- Andronoff
- триногата
-
sambeto написа:Andronoff написа:Последните 4 мнения изобщо нямат място в тая тема![]()
Абе то и твойта тема няма много място в форума....понеже е N-та поред тема във форума за избор на гуми![]()
Иначе по същество,карал съм един сезон с Бриджстоун Потенца,един с Контитентал Спорт Контакт 3,два сезона с KUMHO ECSTA,и един с Тойо-то.
Направил съм си лично за мене следния извод,че от всички изброени от мене за един сезон Тойо–то ми се е износило най малко,и ми беше най малко безшумно с него,при горе долу едно и също каране и условия.
Не, че се заяждам, но по-горе ти каза "много го хвалят това тойо", от което всеки би си направил извода, че ти просто си чувал как някакви хора хвалаят тойо, нали? Сега казваш, че ти самият си карал с такива гуми, но все пак не уточняваш с кое точно тойо си карал, въпреки че те не са 1-2 вида. И все пак не успях да разбера дали го хвалиш това тойо или се оплакваш от него, защото казваш, че ти се е износило най-малко (хвалба), но ти е било най-малко безшумно, което значи, че ти е било най-шумно (оплакване). Я ме светни, че не вдявам. А и като си такъв капацитет, който е сменил 4 комплекта (поне) гуми, 2 от които са от 6-те премиум марки, защо по дяволите по-горе каза "много го хвалят това тойо"?!?!?!
- sambeto
- ентусиаст
-
Andronoff написа:sambeto написа:Andronoff написа:Последните 4 мнения изобщо нямат място в тая тема![]()
Абе то и твойта тема няма много място в форума....понеже е N-та поред тема във форума за избор на гуми![]()
Не, че се заяждам, но по-горе ти каза "много го хвалят това тойо", от което всеки би си направил извода, че ти просто си чувал как някакви хора хвалаят тойо, нали? Сега казваш, че ти самият си карал с такива гуми, но все пак не уточняваш с кое точно тойо си карал, въпреки че те не са 1-2 вида. И все пак не успях да разбера дали го хвалиш това тойо или се оплакваш от него, защото казваш, че ти се е износило най-малко (хвалба), но ти е било най-малко безшумно, което значи, че ти е било най-шумно (оплакване). Я ме светни, че не вдявам. А и като си такъв капацитет, който е сменил 4 комплекта (поне) гуми, 2 от които са от 6-те премиум марки, защо по дяволите по-горе каза "много го хвалят това тойо"?!?!?!
То и аз не се заяждам с тебе братле,да наистина съм написал "много го хвалят това TOYO" понеже видиш ли ще излезе като изхвърляне колко гуми съм сменил и какви марки.Карал съм с TOYO PROXES T1 R,честно казано до преди да си ги взема нито знаех качества нито нищо,просто ми хареса шарката на гумата

След като съм го похвалил тоя модел на TOYO в последствие,и мой приятели (двама на брой) си купиха същия модел.В последствие и те почнаха да го хвалят,та и ЗАТОВА написах че много го хвалят това TOYO.
Иначе,че не съм капацитет не съм ! Просто споделям мнение скъпи докачлив колега

п.с. Спукай ги от каране тия гуми по дяволите

49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4