E60 проблем
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
E60 проблем
На моито Е60 530d както си карам ми се пуска левиат мигач сам и чистачките сами си тръгват и няма сервиз който да ми го оправи.
Отчаян съм вече
Отчаян съм вече

Re: E60 проблем
ако го прави като вали дъжд и тръгнеш да изпреварваш, значи е развила изкуствен интелект 

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
- boyko1984
- Потребител
-
- Кара: напреко, през копривата.
- Детайли за колата: E61 3.0d
Да не е била с десен волан?!?!
Проблема е подобен, ако обръщането е некадърно.
Парното включва/изключва ли се само?
Проблема е подобен, ако обръщането е некадърно.
Парното включва/изключва ли се само?

Не е била с десен волан,парното си е наред.В (един диларски сервиз) ми смениха това на волана с лостчетата за мигачите,софтуер сменяваха,само пари дадох на няколко места.
колата няма никакви грешки на всчкаква диагностика я гледах и нищо.
при кого да ида да я види?
Последна промяна bmw_auto на 10 Апр 2012, 22:52, променена общо 1 път
bmw_auto написа:Не е била с десен волан,парното си е наред.В камор ми смениха това на волана с лостчетата за мигачите,софтуер сменяваха,само пари дадох на няколко места.
Колега ти да не би да искаш да кажеш че в Камор след като си им обяснил за тези проблеми и те са опитали да ги отстранят ,нищо не се е получило.?И са те пуснали така?При положение че си платил.?
И колко лостчета всъщност ти смениха?
Последна промяна memorex на 11 Апр 2012, 6:33, променена общо 1 път
Смениха стиринг еинджъл сензора (модула с трите лосчета без лентовия кабел),ако ти говори нещто това,и понеже след програмиране неможало да се ползва за друга кола си го платих като арабин в пустиня,ако искаш и фактурата ще ти я снимам.И за да няма антиреклама ще редактирам поста.
Сега съм я оставил в един сервиз в който казаха че ще направят всичко възможно да намерят проблема.
Сега съм я оставил в един сервиз в който казаха че ще направят всичко възможно да намерят проблема.
bmw_auto написа:Смениха стиринг еинджъл сензора (модула с трите лосчета без лентовия кабел),ако ти говори нещто това,и понеже след програмиране неможало да се ползва за друга кола си го платих като арабин в пустиня,ако искаш и фактурата ще ти я снимам.И за да няма антиреклама ще редактирам поста.
Казва се стиринг енгъл сензора и идва от ъгъл// щото ейнджъл е ангел// и не съм говорил още с него дано да не ми идва на главата.Извинявай ако съм те изнервил с въпросите стана ми чудно.Успех в новия сервиз
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
bmw_auto написа:На моито Е60 530d както си карам ми се пуска левиат мигач сам и чистачките сами си тръгват и няма сервиз който да ми го оправи.
Отчаян съм вече
карай на дъжд и изпреварвай по честичко

Alexi написа:bmw_auto написа:На моито Е60 530d както си карам ми се пуска левиат мигач сам и чистачките сами си тръгват и няма сервиз който да ми го оправи.
Отчаян съм вече
карай на дъжд и изпреварвай по честичко
Много умно,пък и който кара форд е горд,а Форд и циганин зимата не работят.
Та като стана дума за Форд-Форд и коза умират внезапно без да боледуват.

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
не се отклонявай от темата си колега 

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
- vanko242
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: трактор шестак
- Детайли за колата: m57tu2d30 OL
Подобен проблем имах аз преди години, няколко релета ми бяха залепнали....(после опитаха да се самозапалят), намират се на гърба на платката на бушоните. Дори след като извадех ключа, чистачките си бръмчаха. 
( ...държа да поясня, колата ми е Е90!!! )

( ...държа да поясня, колата ми е Е90!!! )
...тестове на масла : http://bmwservice.livejournal.com/27699.html

сподели в кой сервиз оправиха проблема? ако имаме и ние проблеми по електрониката да ги ползваме.
Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2