Проблем с маслото в двигателя на м43б18
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Re: Проблем с маслото в двигателя на м43б18
Dirty M5 driveR написа:Абе ние много добре разбираме за омасляването, ама какво общо има то с пълния с бензин картер на колегата?
Като не изгаря бензина правилно къде отива той според теб?Ще ти помогна, като ти кажа, че не се връща в резервоара...
Колега,ако сте със старите дюзи на Лукас погледнете в тази тема viewtopic.php?f=8&t=290748,може да съм Ви отговорил на въпроса.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
ekcta3uto написа:Колегата е прав за омасляването на лулите, отделен въпрос е че вие не можете да го разберете...
Аз го разбрах много хубаво ,само е тва с чевеното не можах да разбера -> "маслото пълни лулите и през свещите влиза в цилиндрите " ,ако може некой да ми го обясни ,за да си изясня напълно картинката с влошеното изгаряне

- orbida
- Потребител
-
- Кара: BeMyWlife 520i e39
- Мечтае да кара: BMW E60 530xd
А някой знае ли колко г/д ще ми струва? Приблизително...
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
orbida написа:А някой знае ли колко г/д ще ми струва? Приблизително...
Кое?!
- bavreca_94
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i compact
- Мечтае да кара: BMW F-03
- Детайли за колата: всичко възможно
преди година имах подобен проблем на моето м43б16 маслото миришеше на бензин но нито ми е качвала разход нито е качвала нивото на маслото просто се оказа че реголатора на налягането в рейката се беше прецакал от там миризмата през клапана на картерните газове който беше забил на отворено положение и гумичката която се намираше в него беше скъсана пропускаше обратните газове ,смених регулатора , отворих клапана направих се на изобретател и клапана заработи и всичко след това си беше ок 

- k-hristov
- младши ентусиаст
-
bavreca_94 написа:преди година имах подобен проблем на моето м43б16 маслото миришеше на бензин но нито ми е качвала разход нито е качвала нивото на маслото просто се оказа че реголатора на налягането в рейката се беше прецакал от там миризмата през клапана на картерните газове който беше забил на отворено положение и гумичката която се намираше в него беше скъсана пропускаше обратните газове ,смених регулатора , отворих клапана направих се на изобретател и клапана заработи и всичко след това си беше ок
Главни букви, и разделяне на всички думи на 3-4 изречения ще бъде много полезно за четящите да разберат какво имаш предвид.
- bavreca_94
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i compact
- Мечтае да кара: BMW F-03
- Детайли за колата: всичко възможно
Поне е на БГ. и е четливо пък и, ако мислиш че момче на 16 години ще започне да се съобразява с знаци

- orbida
- Потребител
-
- Кара: BeMyWlife 520i e39
- Мечтае да кара: BMW E60 530xd
Ми колко ще ми струва ремонта на дюзите ...?
orbida написа:Ми колко ще ми струва ремонта на дюзите ...?
Хайваните на Лукас са направили всичко възможно да не се ремонтират!
Само смяна с нови около 240лв парчето.

Ако отидете за ремонт ще Ви кажат,че всичко е наред,защото дюзата наистина си работи,но там е тънкоста в търговското изкуство на англичаните!
Ако си поръчате на старо ще получите точно като Вашите с абсолютно същият проблем,иначе се намират по 10-20 лв парчето.
Ако можете направете една ясна снимка на някоя от дюзите отдолу.Напишете и номера който се вижда отстрани на първата дюза ако не Ви се свалят,да не стане белята,че говорим за различни неща!
Между другото тези дни ще пробвам собствената си разработка по ремонта на дюзата и ако резултата е отличен ще се похваля,ако не,продължавам с опитите.
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3