СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Re: 2-ра Национална Е46 сбирка - 07.04. - Чифлика
Страхотно си изкарахме, както винаги!Благодаря за организацията, за грамотите и подаръците, както и за приятната компания!
Само певицата....ОгИн да я гОри, бензин да я гАси!Взе парите и отеба да пее....!?
Абе, добре беше!Следващия път нека се престрашат и други колеги с Е46, да се запознаем, става голяма веселба!
http://titto.snimka.bg/automobiles/vtor ... 6.26836166
Само певицата....ОгИн да я гОри, бензин да я гАси!Взе парите и отеба да пее....!?

Абе, добре беше!Следващия път нека се престрашат и други колеги с Е46, да се запознаем, става голяма веселба!

http://titto.snimka.bg/automobiles/vtor ... 6.26836166

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
mitaka7 написа:
Споменах, че се оттеглям. Мисля, че така е редно, тъй като не притежавам вече модела е46. Сигурен съм, че имам много достойни заместници, които и до момента участват в организацията на сбирките на е46 (Драго, Тишо, Ванката, Бойка, Марто).
И макар, че вече съм "предател", винаги ще се чувствам един от вас. Каквато и нужда да имате, може да разчитате на мен. С каквото мога, винаги ще помагам.
Не се 'прай! Купи си едно Е46 и си решаваш проблема

Иначе бая пустиняци гледам... ама и добре ви се е получило, особено с барбекюту... на полянката, едно-друго... екстра...
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Ще му вземем ние една е46-ца.. 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Красимир! написа:Ще му вземем ние една е46-ца..
Вземете и на мен

П.П. Не искам да обидя колегите, но най-много ме впечатлиха двете ем-ки, 46-та на 100imenov и на PRADO. Колите са повече от красиви

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Красимир! написа:Ще му вземем ние една е46-ца..
Аз съм намерил вече - 316i, бяла, "базов модел", десен волан... тънко ще ви излезне

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Имаме около година време да събираме кинти, така, че може и нещо с Иекстри да му вземем - да не го мъчим председателя.. 

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Mollov написа:Красимир! написа:Ще му вземем ние една е46-ца..
Аз съм намерил вече - 316i, бяла, "базов модел", десен волан... тънко ще ви излезне![]()
![]()
На вниманието на УС на БМВ Клуб България предлагам да се гласува закупуване на служебна Е46-ца на Митачето и командировъчни за сбирките.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Боби, имаш грешка. Плевенското кабрио е 330i не е дизеляк! 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Kroki написа:Боби, имаш грешка. Плевенското кабрио е 330i не е дизеляк!
И слава богу

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Браво много добре се е получило
ставате все по добри ама предлагам другата година и 1 цигански оркестар да наемем
иначе така като ви гледам и още повече ме хваща яд че не можах да дойда
Абе не разбрах аз,Загито нямаше ли го там или просто сте го освободили вече от любимата му награда (топ спамер)

Абе не разбрах аз,Загито нямаше ли го там или просто сте го освободили вече от любимата му награда (топ спамер)

- fedor_89
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320d Touring
Присъствах за първи път на сбирка на е46,и нямам думи с които мога да изразя колко много се радвам,че имах възмаожноста да се срещна и запозная с готини хора като вас
!Вие всичките ме накарахте да се чувствам още по горд че съм фен на най-готината марка!Купона и срещата бяха толкова добри че не ми се искаше да свършват
!Поздрави на всички!

- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
Жорка недей да се обвиняваш за тоя амортесьор. Ти води перфектно колоната!
Добре, че се случи тука, а не в Троян.
Иначе по тоя път карам често и ги знам доста добре тези неравности. Пет коли минахме през тях.
Мерси много, че се върна. Той Васко ми предложи да кара с мен до нас, но нямаше нужда. Леко по леко се прибрах. Нямах ти телефона иначе и на тебе да ти благодаря.
Иначе ето го мръсника вече е сменен и въртим дупе с новите

Добре, че се случи тука, а не в Троян.
Иначе по тоя път карам често и ги знам доста добре тези неравности. Пет коли минахме през тях.
Мерси много, че се върна. Той Васко ми предложи да кара с мен до нас, но нямаше нужда. Леко по леко се прибрах. Нямах ти телефона иначе и на тебе да ти благодаря.
Иначе ето го мръсника вече е сменен и въртим дупе с новите

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Силно е било... Евала!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
а при мен се оказа, че алтернатора е бил на последни издихания .. добре, че не ме остави по пътя някъде ... днес се скапа тотално и беше бързо отремонтиран.
@Runnaway - симптомите бяха едно към едно като твоите, само че моя не издържа и един час, малко след като говорихме лампата светна и не изгасна повече. И отново благодаря!!
@Runnaway - симптомите бяха едно към едно като твоите, само че моя не издържа и един час, малко след като говорихме лампата светна и не изгасна повече. И отново благодаря!!

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
На Runnaway му гръмнал алтернатора в петък сутринта, на Божо пък вчера вечерта, Amatior4o чупи амортисьор на входа на София на прибиране...
Я сега чуйте мойта история.
Поради забавянето в доставката на една гарнитура за гърнето колата ми стана готова при Мирафиори петък към 23:00 и изпуснахме записания час за реглажа за сходимост след интервенциите по задния мост. Явор обаче си знае работата и докара на око колата в съвсем нормално за каране състояние за да мога да отида на сбирката. Днес обаче посещението за реглаж беше задължително заложено и хоп! - яка греда - скъса се заден ляв ексцентрик при опит за развиване
Оставих му я утре да го сменят, което по всяка вероятност ще означава и нов тампон, но гледам философски на нещата - ами ако тоя болт се беше скъсал петък вечерта по никое време?....
Да знаете от мен - Господ кара Е46, или поне този уикенд е карал
Я сега чуйте мойта история.
Поради забавянето в доставката на една гарнитура за гърнето колата ми стана готова при Мирафиори петък към 23:00 и изпуснахме записания час за реглажа за сходимост след интервенциите по задния мост. Явор обаче си знае работата и докара на око колата в съвсем нормално за каране състояние за да мога да отида на сбирката. Днес обаче посещението за реглаж беше задължително заложено и хоп! - яка греда - скъса се заден ляв ексцентрик при опит за развиване

Да знаете от мен - Господ кара Е46, или поне този уикенд е карал