Помощ за покупка
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Помощ за покупка
Колеги,един приятел се влюби в тоя автомобил-http://www.mobile.bg/11327306848673747.Искам да ви помоля да си кажете мнението дали си заслужава или може да му се препоръча друга кола,нещо характерно ,което трябва да се гледа точно при тази модификация,как са като надежност като двигател и скорости,разходи по подръжка,с една дума мнението ви за тази покупка.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Re: Помощ за покупка
еми колата е една от най-добрите попадения , но ниската цена леко ме притеснява, в смисъл че може да е чупена.
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Цената изобщо не е ниска,а по-скоро нормална.Все пак това е 7год.автомобил на минимум 140к км,колко да струва?Разбира се,това не изключва възможността да е чупена,върнати км и т.н.Задължителна диагностика при някой тесен специалист,тест драйв....
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
Ха един приятел искаше да я купува тази от Софавто но само с желанието си остана цената и беше 25600 продават я от началото на февруари.Цената в момента и е много добра ако договориш добра проверка на скорости раздатка и мотор и всичко е ок
иначе салона и е много добър

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Благодаря за мненията.Аз по принцип харесвам от 5-ца на горе,но тази кола и на мен много ми хареса-изглеждаше много добре,а двигателя и купето все едно са нови.Сега са и направили промоция и затова цената е надолу.Иначе казаха ,че няма проблем да прегледаме колата където поискаме,но малко дразнещо беше ,че не искаха да ни кажат ВИН номера по телефона-трябвало специално разрешение от шефа,сега трябва да се ходи втори път.
жив италянски кенеф на малко км. (за 7 г сигурно са ходили само за хляб с него ) и отвратителен салон
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
jeki_tdi написа:жив италянски кенеф на малко км. (за 7 г сигурно са ходили само за хляб с него ) и отвратителен салон
Колега ,как разбра ,че е италянска.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
jeki_tdi написа:жив италянски кенеф на малко км. (за 7 г сигурно са ходили само за хляб с него ) и отвратителен салон
Не знам защо реши, че салона е отвратителен, но ако искаш да изразиш лично мнение - упомени, че е такова. Ако си гледал колата и е в лошо състояние, също го напиши. С тия хейтърски, необосновани писания не помагаш на никого!
Never mistake motion for action...
- Alegron
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ex.E90, pr.E46, fu.?30
Помощ за покупка
Колата изглежда хубава, но трябва да се провери технически и документално. Личното ми мнение е, че салона е уникален (моят е същия - тъмен орех и дакота беж), седалките са много ергономични а цвета е свеж. Лично аз не харесвам автоматик.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
..Ако си гледал колата и е в лошо състояние, също го напиши..
Това никой не може да го каже-салона,двигателя и багажното отделение са като чисто нови,отвън също е перфектна-има само едни леки драскотини на задна дясна врата.

Колеги,може ли да ми кажете колко струват спирачните дискове на тая кола-и отпред и отзад са за смяна,за да може човека да почне да си прави някакви сметки,може да добавиме и накладките.

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
zvetiko написа:..Ако си гледал колата и е в лошо състояние, също го напиши..
Това никой не може да го каже-салона,двигателя и багажното отделение са като чисто нови,отвън също е перфектна-има само едни леки драскотини на задна дясна врата.![]()
Колеги,може ли да ми кажете колко струват спирачните дискове на тая кола-и отпред и отзад са за смяна,за да може човека да почне да си прави някакви сметки,може да добавиме и накладките.
Хехе май е по-добре да направите сметка преди да я купите... кое колко струва... най-добре направете запитване в обявите за части във форума..
И нека твоя приятел си има едни 2-3К е така за всеки случай

П.п а като сте я гледали тая кола - как работеше двигателя, че видно е че е измит

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Това никой не може да го каже-салона,двигателя и багажното отделение са като чисто нови,отвън също е перфектна-има само едни леки драскотини на задна дясна врата.![]()
Дискове не се ли сменяха на 200 и няколко хиляди...
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
П.п а като сте я гледали тая кола - как работеше двигателя, че видно е че е измит . питам защото ми се виждат ниски тия обороти които държи на снимката
Още не е стигнал до пускане на двигателя,че още се колебаеше

Дискове не се ли сменяха на 200 и няколко хиляди...
Колега, дискове се сменят когато има нужда.

xerial написа:zvetiko написа:..Ако си гледал колата и е в лошо състояние, също го напиши..
Хехе май е по-добре да направите сметка преди да я купите... кое колко струва... най-добре направете запитване в обявите за части във форума..
И нека твоя приятел си има едни 2-3К е така за всеки случай
П.п а като сте я гледали тая кола - как работеше двигателя, че видно е че е измит. питам защото ми се виждат ниски тия обороти които държи на снимката
Оборотите и на моята са заковани там и на други съм виждал и карал и пак са там

Накладки + нов датчик мисля 140лв за дискове бях питал около 150лв брой добра марка

45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3