Помощ за покупка

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Помощ за покупка

Мнение от zvetiko » 07 Апр 2012, 14:09

Колеги,един приятел се влюби в тоя автомобил-http://www.mobile.bg/11327306848673747.Искам да ви помоля да си кажете мнението дали си заслужава или може да му се препоръча друга кола,нещо характерно ,което трябва да се гледа точно при тази модификация,как са като надежност като двигател и скорости,разходи по подръжка,с една дума мнението ви за тази покупка.

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Re: Помощ за покупка

Мнение от Huku » 08 Апр 2012, 18:10

еми колата е една от най-добрите попадения , но ниската цена леко ме притеснява, в смисъл че може да е чупена.
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Мнение от stankata777 » 08 Апр 2012, 18:38

Цената изобщо не е ниска,а по-скоро нормална.Все пак това е 7год.автомобил на минимум 140к км,колко да струва?Разбира се,това не изключва възможността да е чупена,върнати км и т.н.Задължителна диагностика при някой тесен специалист,тест драйв....
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e91 330xd

Мнение от acorde » 08 Апр 2012, 20:06

Ха един приятел искаше да я купува тази от Софавто но само с желанието си остана цената и беше 25600 продават я от началото на февруари.Цената в момента и е много добра ако договориш добра проверка на скорости раздатка и мотор и всичко е ок :yes: иначе салона и е много добър

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 09 Апр 2012, 8:40

Благодаря за мненията.Аз по принцип харесвам от 5-ца на горе,но тази кола и на мен много ми хареса-изглеждаше много добре,а двигателя и купето все едно са нови.Сега са и направили промоция и затова цената е надолу.Иначе казаха ,че няма проблем да прегледаме колата където поискаме,но малко дразнещо беше ,че не искаха да ни кажат ВИН номера по телефона-трябвало специално разрешение от шефа,сега трябва да се ходи втори път.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е90 320d

Мнение от jeki_tdi » 09 Апр 2012, 11:54

жив италянски кенеф на малко км. (за 7 г сигурно са ходили само за хляб с него ) и отвратителен салон

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 09 Апр 2012, 14:40

jeki_tdi написа:жив италянски кенеф на малко км. (за 7 г сигурно са ходили само за хляб с него ) и отвратителен салон

Колега ,как разбра ,че е италянска. :?: А за салона всеки си има някакъв вкус-моя човек харесва точно този цвят . ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 09 Апр 2012, 14:45

jeki_tdi написа:жив италянски кенеф на малко км. (за 7 г сигурно са ходили само за хляб с него ) и отвратителен салон

Не знам защо реши, че салона е отвратителен, но ако искаш да изразиш лично мнение - упомени, че е такова. Ако си гледал колата и е в лошо състояние, също го напиши. С тия хейтърски, необосновани писания не помагаш на никого!
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ex.E90, pr.E46, fu.?30

Помощ за покупка

Мнение от Alegron » 09 Апр 2012, 15:37

Колата изглежда хубава, но трябва да се провери технически и документално. Личното ми мнение е, че салона е уникален (моят е същия - тъмен орех и дакота беж), седалките са много ергономични а цвета е свеж. Лично аз не харесвам автоматик.

Sent from my iPhone using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 09 Апр 2012, 15:59

..Ако си гледал колата и е в лошо състояние, също го напиши..

Това никой не може да го каже-салона,двигателя и багажното отделение са като чисто нови,отвън също е перфектна-има само едни леки драскотини на задна дясна врата. ;)

Колеги,може ли да ми кажете колко струват спирачните дискове на тая кола-и отпред и отзад са за смяна,за да може човека да почне да си прави някакви сметки,може да добавиме и накладките. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 09 Апр 2012, 17:26

zvetiko написа:

Това никой не може да го каже-салона,двигателя и багажното отделение са като чисто нови,отвън също е перфектна-има само едни леки драскотини на задна дясна врата. ;)

Колеги,може ли да ми кажете колко струват спирачните дискове на тая кола-и отпред и отзад са за смяна,за да може човека да почне да си прави някакви сметки,може да добавиме и накладките. ;)

Хехе май е по-добре да направите сметка преди да я купите... кое колко струва... най-добре направете запитване в обявите за части във форума..

И нека твоя приятел си има едни 2-3К е така за всеки случай :yes:

П.п а като сте я гледали тая кола - как работеше двигателя, че видно е че е измит :mhihi: . питам защото ми се виждат ниски тия обороти които държи на снимката :roll:
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 09 Апр 2012, 17:38

zvetiko написа:

Дискове не се ли сменяха на 200 и няколко хиляди...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 09 Апр 2012, 18:10

П.п а като сте я гледали тая кола - как работеше двигателя, че видно е че е измит . питам защото ми се виждат ниски тия обороти които държи на снимката

Още не е стигнал до пускане на двигателя,че още се колебаеше :mhihi: ,иначе наистина е добре измит. ;)

Дискове не се ли сменяха на 200 и няколко хиляди...

Колега, дискове се сменят когато има нужда. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от acorde » 09 Апр 2012, 20:14

xerial написа:
zvetiko написа:

Хехе май е по-добре да направите сметка преди да я купите... кое колко струва... най-добре направете запитване в обявите за части във форума..

И нека твоя приятел си има едни 2-3К е така за всеки случай :yes:

П.п а като сте я гледали тая кола - как работеше двигателя, че видно е че е измит :mhihi: . питам защото ми се виждат ниски тия обороти които държи на снимката :roll:

Оборотите и на моята са заковани там и на други съм виждал и карал и пак са там :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от acorde » 09 Апр 2012, 20:24

zvetiko написа:

Накладки + нов датчик мисля 140лв за дискове бях питал около 150лв брой добра марка :yes: Такива баровски коментари за италиански еди какво си хич не слушай да не говорим какви неща се хвърлят зимно по ГДР пътища.

Следваща

Назад към E90/E91/E92/E93