Разлика в корите на Е36 купе?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Разлика в корите на Е36 купе?
Holla...
загледах се в корите на Е36 купе и ми стана интересно относно варянтите на дръжките. Някой има ли информация, тези с различната дръжка в кои купета се монтират заводски или като цяло, за какво става дума?
Стандартния варянт:

Другия варянт:

загледах се в корите на Е36 купе и ми стана интересно относно варянтите на дръжките. Някой има ли информация, тези с различната дръжка в кои купета се монтират заводски или като цяло, за какво става дума?
Стандартния варянт:

Другия варянт:

Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Re: Разлика в корите на Е36 купе?
долния модел мисля че се монтираше заводско на кабриолетите..
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Ясно, ама някъде се губи нещо, щото не всички кабриолети, заводско излизат с такива кори. А мен ми е любопитно именно тънкия момент къде е... 

Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
С първите излизат САМО купета, с вторите САМО кабриолети. Вече ако си виждал нещо различно, значи са сменяни 

5 мнения
• Страница 1 от 1