Избор на МАСЛО за ХИДРАВЛИКАТА ATF ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Избор на МАСЛО за ХИДРАВЛИКАТА ATF ?
Пич и аз бях кат теб кво да сложа та уж да ми олекне и ново казанче и луфт нямам и ново масло Декстрон 3 хакнах щот съм пич
. И от такива чуденки ми мина живота , майна * както казваме в нашто село ) . Та нито ми стана по лек волана нито спря да ми поскръцва помпата пък и на всичко отгоре взе да сълзи от капачката на казанчето. Мое мнение е да си сложиш Д2 квото го зареждат и си гледай кефа . Почти сигурен съм че ще е по-добре от другото , те тея наште помпи износен вече и няма файда освен нова , тъй че не се филмирай ами по-добре смени го и после не след дълго пак го смени ефекта по-голям отколкото Д3 . ПС: Ще го махам и минавам пак на Д2 с една промивка пак .

- mafiata_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i
- Мечтае да кара: Самолет
- mafiata_
- младши ентусиаст
-
Май ще е TITAN 3000 ATF Dexron 2 д,
за сега на това съм се спрял. Когато имам време ще го смена и ще пиша какви са ми впечатленията.

за сега на това съм се спрял. Когато имам време ще го смена и ще пиша какви са ми впечатленията.

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
mafiata_ написа:Май ще е TITAN 3000 ATF Dexron 2 д,
Каква е цената му за литър колега, на това масло?...

Мен веднъж ми подариха 1л като ходих в Джемини за смяна на маслото на автомата, май беше Д3, наскоро сипвах някво ОМВ, никакви разлики или проблеми не усещам. Не е претенциозна системата, по-скоро отделете малко допълнителни пари да си смените казанчето с филтъра, че иначе и за 50лв масло да сипете ще посивее веднага.
- mafiata_
- младши ентусиаст
-
Peturcho_bmw написа:Каква е цената му за литър колега, на това масло?...![]()
Някаде 15лв. +-1,2лв. още не съм го купил

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
mafiata_ написа:Peturcho_bmw написа:Каква е цената му за литър колега, на това масло?...![]()
Ясно благодаря ти колега, след смяната сподели мненеие...

- mrunkalce
- Потребител
-
- Кара: BMW 318i E46
- Детайли за колата: Автоматик-стептроник-ДЖИТРОНИК с възможност за смяна на скоростите от волана.
Exy написа:Мен веднъж ми подариха 1л като ходих в Джемини за смяна на маслото на автомата, май беше Д3, наскоро сипвах някво ОМВ, никакви разлики или проблеми не усещам. Не е претенциозна системата, по-скоро отделете малко допълнителни пари да си смените казанчето с филтъра, че иначе и за 50лв масло да сипете ще посивее веднага.
На мен пък ми казаха че не е нужно да се сменя казанчето

- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Херкулес написа:mafiata_ написа:Peturcho_bmw написа:Каква е цената му за литър колега, на това масло?...![]()
Ясно благодаря ти колега, след смяната сподели мненеие...![]()
Какво очакваш да ти сподели?Че след смяната вече му е по-лек волана, не ми вие помпата, луфта в рейката му е намалял, колата е почнала да пали по-лесно като е топла (защото помпата не товари толкова мотора), и че разхода му е по-малък?
Ако имате проблем с хидравликата като например - карате по-интензивно, и след спиране на място помпата вие/скърца/свири/хърка и т.н., се налага смяна на самото масло.Този проблем ще изчезне със новото масло, но другите неща които очаквате да се случат - нема шанс.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
От Repsol-а съм доволен лично.
- mmichele
- Потребител
-
- Кара: bmw318i
- Мечтае да кара: bmw x6
Здравейте колеги имам съвсем малко масло в казанчето и като завивам на пълно наляво или надясно се получава скърцане отворих го днеска и незнам какво е маслото вътре става дума за хидравликата намерих накакво в колата-Castrol automatik tq-d пише че е за transmission ? и е червено дали става да долея от него? и къде се разбира колко трябва да сипя? мерси предварително!!!

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2