СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Re: 2-ра Национална Е46 сбирка - 07.04. - Чифлика

Мнение от outworld » 06 Апр 2012, 21:28

Митак добре, че се обади за барбекютата, ще взема, аз имам. Нямам въглища, нека колегите вземат, ако ли не по пътя от някоя бензиностанция :mhihi:
Лягайте да спите да сте свежи за утре вечер :lol:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E46 320D Touring

Мнение от Kretzsche » 06 Апр 2012, 22:03

Здравейте, колеги, с брат ми сме взели едно чувалче въглища 3 кг. и разпалки, не знам дали ще са достатъчни. С въглищата има хапване и пийване, разбира се :bchug: До скоро :D
Поздрави от Габрово!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 06 Апр 2012, 22:20

Поздрави от София :wave: :lol:

Емо от Ловеч /най-черната 46-ца миналата година/ ще се присъедини към колоната на разклона за Троян, аз ще му звънна като спрем за почивка на Белия Български извор :mhihi: . Ако искат и колегите от Габрово да ни изчакат там с него /имало и кафене/ и свиваме надолу към Троян :driving: Телефони да раздавам? На Емо? Мой - 0885660539 Емо е с черен седан с 6-ци и 9-ки в номера и с оранжеви елементи тук-таме :D Ще се познаете надявам се :mhihi:

И хайде времето утре да е с нас :ok:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E46 320d Touring

Мнение от fedor_89 » 06 Апр 2012, 22:44

Аз се казвам Марин, тел. ми е 0898 543 649. С брат ми също ще ви изчакаме на разклона за Троян. Ще поддържаме връзка. Ние сме с два сребристи Touring-a. Надявам се да се познаем с Емо :D
До скоро и лек път на всички!

Потребител
Аватар
Кара: BMW E46 320D Touring

Мнение от Kretzsche » 06 Апр 2012, 22:57

Аз се казвам Марин, тел. ми е 0898 543 649. С брат ми също ще ви изчкаме на разклона за Троян. Ние сме с два сребристи Touring-a. Надявам се да се познаем с Емо :D
До скоро и лек път на всички!

p.s. преди малко по погрешка изпратих същото съобщение от профила на брат ми, така че може да се появи два пъти.

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Мнение от rve » 06 Апр 2012, 23:27

Малко със закъснение, но все пак бях обещал да пиша за пътуването, а съм сигурен, че всеки ще погледне в темата преди да тръгне сутритна ;)

- потегляне от паркинга на Джъмбо в 9:30; мисля, че ще сме към 10 коли, така че е добре да сме по-експедитивни, защото зеленото на светофара не е особено дълго и да не се разкъсваме
- плавно ускоряване до разрешената по правилник скорост
- движим се в дясна лента като ще гледам така да изпреварвам, че да може цялата колона да изпревари, така че да не става задръстване
- по магистралата слагам 130 на темпомата, като ще спазвам същите правила за изпреварване и на тунелите намаляваме до 80
- на Стрелките поемаме на дясно посока Варна, скорост 90км извън населени места и 50 в селата
- спираме в локалното платно с капанчетата преди с. Български извор за 20-ина минути
- следваща спирка - Чифлика

Правилата при движение в колона вярвам всеки ги знае, но все пак да повторя основните, а то всъщност е само едно - всеки поддържа постоянна дистанция (в зависимост от скоростта) спрямо колата пред него. При това положение всичко определя водачът.

Айде до след малко!

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 07 Апр 2012, 0:50

Аз само да добавя да си вземете шорти за мъжете и бански за жените или обратното :mhihi: за да няма оправдания за бясейна вечерта.
Плевенските ще ви чакаме направо горе ;)
Лек и безавариенен път на всички :wave:

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 07 Апр 2012, 5:35

Приятно изкарване ви пожелавам и лек и безавариен път!

Да си прекарате страхотно ! :yes:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 07 Апр 2012, 13:29

Аз бях възпрепятстван да дойда, но пратих родителите ми да ви видят и много им е харесало! Целта беше бащата да хареса модела и да му промиете мозъка :lol:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: купета

Мнение от vassil_bk » 07 Апр 2012, 18:26

Последна промяна vassil_bk на 08 Апр 2012, 15:14, променена общо 2 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320D

Мнение от Amatior4o » 08 Апр 2012, 15:03

Евала на всички! Беше супер!
Много добре си изкарах и напих. Сега ближа рани, че малко се лъзнах на басейна :oops:
За пореден път доказахме, че сме нъмбър 1!

П.с.
Много ми хареса колонното каране на връщане.
Жорка счупих задният амортесьор на Ботевградско при неравностите и затова спряхме.
Сигурен съм, че оня с виненото ауди ме прокле. Няколко пъти се опита да се бута между нас и аз не му давах.
Мерси, че се върна и още един път мерси и на Васко.

П.с.1
Бойче, ако пускаш от онези "снимки" поне ни пожали с по едно жълто усмихнато личице :mhihi:

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 08 Апр 2012, 16:36

Ей браво, много добра сбирка!
Около триесе ечетиъръсеишестици+2 Изображение-ки :mrgreen:
Беше много приятно и пивко :have one:

ПС: Разполагаме с множество гейски снимки направени по никое време на открития басейн
и хората разпознаващи се в тях могат да се сбогуват завинаги с евентуална кариера в политиката :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 08 Апр 2012, 16:47

Айде пускайте ги, че да оплакнем окото и ние, не само родителите ми :| :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO

Мнение от Rosendo » 08 Апр 2012, 16:58

Kroki написа:Айде пускайте ги, че да оплакнем окото и ние, не само родителите ми :| :mhihi:

Цензурират се в момента, все пак форума се чете и от малки фенове! :mhihi:
Иначе изкарах чудесно, виждам че съм пропуснал “веселата част“, но поне имам възможност за политическа кариера, защото ме няма на нощните снимки на басейна.

П.С.- Най важното, това събитие ще бъде запомнено, защото най после беше разрешен вечният спор- кое е по доброто, бензин или дизел??? :mhihi:

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Мнение от rve » 08 Апр 2012, 17:07

И тази сбирка отиде в историята. Няколко думи и от мен.

Колоната на София на отиване мисля, че се получи в по-голямата част от трасето. Изгледах си очите в огледалата да гледам какво става назад и се старах да поддържам адекватна скорост и изпреварвания, така че колоната да не се разкъсва. Бяхме повече от впечатляваща гледка, особено на изхода на магистралата полицаите (чакаме култовата снимка на Apassionata по случая :mhihi: ) гледаха като треснати кервана Е46-ци. Радвам се, че изпреварванията бяха сведени до минимум и също така благодаря на Митака за чадъра, който правеше при изпреварванията по магистралата за да не се разкъсва колоната.

Конкурсите ни отнеха малко повече от предвиденото време, за което ви благодаря за търпението. Поради отсъствието на двама ключови фигури в организационния комитет (BMDrago и Dimitroff) се наложи в последния момент в журито да привлечем Марто и Краси, за което им благодаря, че се отзоваха. Целяхме да е малко по-различно от миналата година като този път се бяхме подготвили и имахме точни критерии, които да оценяваме. За пореден път трябва да бладарим на Митака за наградите :yes:

Барбекюто беше на обичайната висота - йедене и пийене до насита. Тук култовият момент беше вечното дерби бензин срещу дизел, в случая по дърпане на въже, като бензинджийте постигнахме разгромна победа с 3:1. Момчета, само с въртящ момент и сажди не става :winky: Чакаме клипчетата на Apassionata, мисля че спокойно могат да кандидатстват за националното културно наследство или поне за най-смешните видеоклипове на планетата :mhihi:

Хотелът беше иделаен, кухнята на изключително ниво, а басейнът стана арена на тотален купон особено след полунощ :bchug:

Искам да се обърна индивидуално към няколко човека:

Аpassionata и Ники - страхотни сте! Сбирка без вас е като манджа без сол :) Не мисля, че сред нас има някой по-отдаден на марката от вас. Евала за ентусиазма и за умелото документиране на всичко случващо се. Чакаме с нетърпение фото и видео материала.

martin_g60 - Марто, благодарско за перфектната организация с хотела. Изборът на място беше идеален, аз досега не бях ходил в Чифлика, но определено ми хареса.

bozukov_a - Насе, не знам дали си ловец и рибар, но на купона си господар било то в спални вагони или не :clap: Евалата! :bchug:

mitaka7 - Мите, голям си :bowdown: Благодаря ти за словото преди награждаването, каза много истини. А именно, че растем и ставаме по-сплотени, за което голям принос имаш и ти. Колкото и да те бъзикаме, че си "предател" и че ни изостави не мога да си представя Е46 сбирка, особено национална, без твое присъствие. Винаги точен, когато трябва да вършим работа така и когато се веселим. Радвам се, че те познавам :bchug:

И тук ще си позволя едно малко лирично отклонение. Благодаря на BMW Group AG за това, че е създала уникалния автомобил, който освен, че ми доставя невероятно удоволствие, когато се нося по шосетата с него ме събра с толкова много истински хора, много от които мога да нарека свои приятели. Хора, на които мога да разчитам по всяко време дори за неща, които нямат нищо общо с БМВ или колите въобще. БМВ не е просто марка автомобил, БМВ е идея, страст, съдба.

Но след снощи можем да добавим и друго - БМВ .... не е спален вагон, спален вагон, спален вагон!!!!!!

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг