Нужда от инфо за E32 730i
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
JohnnyBlack написа::OT: Много ще ми е интересно да го видя това 3,5 дето гори 12/100 градско
Приятелю, мойта кошница я знаеш, е тя гори за 130км 15л в страничен режим

ре
JohnnyBlack написа::OT: Много ще ми е интересно да го видя това 3,5 дето гори 12/100 градско
абе тука има и хора дето караме такива коли с години,пък как се изказвате така като в кръчма.....на градско гори от 12 до 15,но зависи от града и задръстванията.735 тежи 1530кг с 90 литра гориво,ако това е много или тежко.....евалла! извън града до 130-140 гори 10-11/100! Колата има коне и е "разтоварена" скоростната кутия достатъчно за да гори малко! 120 при 2000 оборота ,а 160 при 3000.....оттам иде и икономията.А тежките Мергели са 400кг по-тежки за същите кубици и коне,как да не смучат? Ако се ползва темпомата и имаш нерви за това до 130 печелиш още близо литър надолу!
Re: ре
NESH написа:....
Не го храни, защото той сега се качва на нещо много изтинско и скоро би трябвало сам да се убеди в това което казваме, просто хората немогат да повярват, че една кола с толкова кубици и коне дава разход, който дава една жигулка дето е 3 пъти по-слаба
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Колега NESH много благодаря за инфото. Всяка кола се отблгодарява с нисък разход при разумно каране. А това дето беше написал колегата за жигулката - еми примера ми е пред очите. Баща ми кара лада 2107 газ рядко пада под 16-18/100, бензина също не го щади, все още не можем да открием проблема с разхода, но моята Вектра бензин ми дава между 11 и 15 в зависимост от задръстванията и понякога като я карам на газ някъде около 12-16 пак зависи от задръстванията.
Мерси на всички за мненията.
Другия месец като имам парите и ако още се продава колата ще се разходя до Пловдив да я видя и май там на място ще реша окончателно!
Другия месец като имам парите и ако още се продава колата ще се разходя до Пловдив да я видя и май там на място ще реша окончателно!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
Joro_Paveto написа:Колега NESH много благодаря за инфото. Всяка кола се отблгодарява с нисък разход при разумно каране. А това дето беше написал колегата за жигулката - еми примера ми е пред очите. Баща ми кара лада 2107 газ рядко пада под 16-18/100, бензина също не го щади, все още не можем да открием проблема с разхода, но моята Вектра бензин ми дава между 11 и 15 в зависимост от задръстванията и понякога като я карам на газ някъде около 12-16 пак зависи от задръстванията.
Качиш ли се в 7ца едн път край нема слизане, честито за избора
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
sonny написа:SlipKnoT написа:Мда така си е.., ако е с М30 и не ти пука може да и бутнеш газчица така поне ще ти се връзва 25+ газ = 10+ бензин..
Е добре де, може ли да караш БМВ и да му сложиш газТова е пълна глупост за мен. Е23то ми дава 15л/130км. А е32 3.5 автомат дава от 18 нагоре. Вярно е че е23 е с ръчни скорости и е 1600кг, а е32ката е поне 200кг отгоре и е автомат, обаче нема такава возия. Нема такава кола, а на нея да и сложиш газ си е чиста анатема. Това е погазване на автомобилните права
Аз също не бих сложил защото МИ ПУКА, но има хора които си слагат.. така, че малко ме нахрани без основание..
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2