Невъзможна ли е мисията - от обикновен към М волан

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW E39
Мечтае да кара: E39 M

Re: Невъзможна ли е мисията - от обикновен към М волан

Мнение от svetlio_87 » 06 Апр 2012, 18:03

колега вчера си сложих същият волан без никакав проблем.махнах единия сложих другият,но вапроса е този м-ви я от какъв модел бмв е свален.ако е от е46 не се мачи не става,но ако си е от е39 проблемат е никакъв.СТАВА СИ БЕЗ ПРОБЛЕМ :lol:
не знам от какви модели за биле на другите колеги воланите но моят си стана без никакъв проблем.но пропуснах да кажа че моят беше с лентовият кабел,но относно рязане,сменяне и т.п.на лостчета кори и такива работи.... аз нямах такава нужда,за по малко от 15 мин. бях с новиятя м волан.
Пали гуми не душата си!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Re: Невъзможна ли е мисията - от обикновен към М волан

Мнение от mad_presley » 06 Апр 2012, 22:44

svetlio_87 написа:колега вчера си сложих същият волан без никакав проблем.махнах единия сложих другият,но вапроса е този м-ви я от какъв модел бмв е свален.ако е от е46 не се мачи не става,но ако си е от е39 проблемат е никакъв.СТАВА СИ БЕЗ ПРОБЛЕМ :lol:
не знам от какви модели за биле на другите колеги воланите но моят си стана без никакъв проблем.но пропуснах да кажа че моят беше с лентовият кабел,но относно рязане,сменяне и т.п.на лостчета кори и такива работи.... аз нямах такава нужда,за по малко от 15 мин. бях с новиятя м волан.

Преди да правиш такива изказвания, вземи почети малко форума, за да разбереш че има Е39 и Е39 ФЕЙСЛИФТ. На двете воланите, лентовите кабели и лостовете за мигачи и чистачки нямат нищо общо!!!

Плюй си три пъти през рамото, че су уцелил волан, който е като за твоята, иначе вместо 15мин щеше да си играеш 15 дена докато го сложиш ;)

Предишна

Назад към E39