РАЗБИХА МИ КОЛАТА !!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 16 Юли 2003, 22:48

bawareca написа:Ей Любо само нема да се ядосваш :arrow: знаеш че всичко ще оправим :wink: само тия гепарди нема моим ги оправи :x ама тва е положението :arrow: живота си тече :lol:
Иначе спецовете по застраховките да ги питам :?: дето от 10-ина г. карам все ретро :arrow: мойта 5-ца дето ми струва вече 6-7 к. къде точно ще я застраховат и :?: :shock: за колко

Без да се обиждаш, ама каква е вероятността да ти дигнат 5-цата?

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 16 Юли 2003, 23:07

А каква е вероятността да ми вдигнат 7год. ВАРТБУРГ :?: :idea: А каква е вероятността Нане на Х-брой ракии с москала или ЗИЛ-а да я хакне баш в средната колонка и да стане двуместна/ ама един зад друг да сядат само шофьора и пътника/ :?: Ами АКО.... :!: :?: :!: :?:

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 17 Юли 2003, 9:20

bawareca написа: А каква е вероятността Нане на Х-брой ракии с москала или ЗИЛ-а да я хакне баш в средната колонка и да стане двуместна/ ама един зад друг да сядат само шофьора и пътника/ :?: Ами АКО.... :!: :?: :!: :?:

В тоя случай, дори каското ти да е за 2000 лв., пак ще ти платят обезщетението. Мисълта ми беше, че вероятността някой да открадне цялата кола е пренебрежимо малка... Иначе не се съмнявам, че е в перфектно състояние и много поддържана, но крадците не го знаят, а и никой не би откраднал кола 79 набор...Карай си я със здраве!

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 17 Юли 2003, 10:32

tsvet40 крадат ги и ХИЧ и не му мислят :arrow: За кво са им ще попиташ :?: Ми тук имаме една фирма БЕЛКАНТО :arrow: Там ги изкупуват за старо желязо :arrow: Така че труда на хората в никой Шваке - Маке каталог не го пише :evil: :evil:
Москвичи и Лади се крадат та лачено БМВ :arrow: Без коментар :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M3
Мечтае да кара: Е46 М3
Детайли за колата: чудесна :)

Мнение от val » 17 Юли 2003, 10:50

само мога да кажа, че преди 2 год. на тъста му откраднаха стария москвич и аз естествено останах абсолютно удивен... и не само това още по-странното е, че 1 година по-рано пак му го крадоха и по някаква странна случайност му го намериха на следващата сутрин... по дяволите това е един шибан москвич... какво говорим за 5-ца, пък било тя и по-старичка. На мен ми откраднаха емблемата на колата и направо побеснях, а ако ми я разбие някой изрод, просто незнам как ще реагирам, само се моля крадеца да не го видя, щото сигурно ще трябва да го лежа мизерника :evil:
let the BMW be with you

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 17 Юли 2003, 16:27

Абе Булинс върши работа срешу кражба, ама да не ти се налага да ти ппавят колата в техения сервиз.

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 17 Юли 2003, 18:19

Mr.White написа:Абе Булинс върши работа срешу кражба, ама да не ти се налага да ти ппавят колата в техения сервиз.

Трябва да ти кажа, че на мен са ми правили колата в техен сервиз и бях изключително доволен :!: Общо взето досега не сам имал никакви проблеми с тях

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 18 Юли 2003, 9:35

Зависи в кой сервиз,на мене ми я правиха в Бояна и направо ми скьсаха нервите,и накрая эа спомен ми сложиха турски фар.
Да не говорим че ми дьржаха колата 34 дена эа нещо което се прави за 3.

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 18 Юли 2003, 10:27

Mr.White написа:Зависи в кой сервиз,на мене ми я правиха в Бояна и направо ми скьсаха нервите,и накрая эа спомен ми сложиха турски фар.
Да не говорим че ми дьржаха колата 34 дена эа нещо което се прави за 3.

При мен я правиха на Сточна гара - перфектна работа! Много съм доволен от тях. :lol:

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 18 Юли 2003, 13:01

Момчета много се отклонихте от темата :!:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Предишна

Назад към Основен Форум