2,5 tds предърпва помощ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 325 tds
Мечтае да кара: x6

2,5 tds предърпва помощ

Мнение от red_fox84 » 04 Апр 2012, 23:42

здравейте колеги, имам голям проблем който немога да реша или майсторите ни са такива.за това ако може малко мнения ако някой е имал същия проблем да каже .значи колата започна да ми тресе на място без да мени оборотите закарах е на маистор каза ми първо дюзи свалях карахги на проверка перфектни после на друг маистор на тои ми вика помпа закарах е закачаха е в бош казаха ми от там помпата перфектна от там ми казват за нас това е двигател .карам е да и мерят компресия пак добре .после на друг маистор тои ми казва на 100 процента е главата на помпата ,оставям му е 2 месеца обиколи всички морги и на края се оказа че нито една глава от моргите не бива накрая сложиха една но от нея като подам газ леко почва да предърпва направо ще ме изкърти и ми е оставиха с нея щото нямало читави после е закарах на друг маистор тои е закача на комп и ми вика веригата е някакви градуси там давали откат .на кой да вярвам никой не дава гаранция че ще е оправи .става върпос за бургас.някой ако е имал подобен проблем да казва :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 730д
Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5

Re: 2,5 tds предърпва помощ

Мнение от Пресиян Василев » 05 Апр 2012, 8:51

red_fox84 написа:здравейте колеги, имам голям проблем който немога да реша или майсторите ни са такива.за това ако може малко мнения ако някой е имал същия проблем да каже .значи колата започна да ми тресе на място без да мени оборотите закарах е на маистор каза ми първо дюзи свалях карахги на проверка перфектни после на друг маистор на тои ми вика помпа закарах е закачаха е в бош казаха ми от там помпата перфектна от там ми казват за нас това е двигател .карам е да и мерят компресия пак добре .после на друг маистор тои ми казва на 100 процента е главата на помпата ,оставям му е 2 месеца обиколи всички морги и на края се оказа че нито една глава от моргите не бива накрая сложиха една но от нея като подам газ леко почва да предърпва направо ще ме изкърти и ми е оставиха с нея щото нямало читави после е закарах на друг маистор тои е закача на комп и ми вика веригата е някакви градуси там давали откат .на кой да вярвам никой не дава гаранция че ще е оправи .става върпос за бургас.някой ако е имал подобен проблем да казва :bchug:

Управлението на помпата ти не е читаво.
Може агренажа да ти е разтеглен ,но няма връзка с тресене и менене на обороти.
В бургас потърси колегата ANZAK ,достатъчно компетентен е да локализира проблема.
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.

Потребител
Аватар

Мнение от red_fox84 » 05 Апр 2012, 18:16

мерси колега а знаеш ли това момче как се казва или някакви координати да ми дадеш

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Мнение от S7 » 05 Апр 2012, 18:30

http://bmwpower-bg.net/forums/memberlist.php?mode=viewprofile&u=21285 еййй тези тарсачки са кво са ги измислили се чудя само :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 730d

Мнение от vlaikov44 » 07 Апр 2012, 17:32

Аз мисля че това е маховика постоянно ли тресе или само на моменти защото аз го имам същия проблем но е само на моменти едва ли е от помпата перфектна е всичко съм и сменил,ако на студен мотор чуваш едно странно тупане и като натиснеш съединителят спира значи е от маховика.поздрави :)

Потребител
Аватар

Мнение от red_fox84 » 07 Апр 2012, 19:11

намерих колегата ще е закарам на него да видим и той какво ще каже

Назад към E36