Газов инжекцион- колко и каде?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Газов инжекцион- колко и каде?
Моля ако някой знае каде продават и монтират газов инжекцион (по тънкана) и на изплащане, да каже. Че вече не се търпи пък и колата от отдавна си е вечно моя...
Благодаря предварително 

СРЕБРИСТИЯ ЗВЯР
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
http://pechenek.hit.bg/montaji.html
тука има една интересна оферта, която се казва "CARGAS" обаче не знам подробности и не знам колко ще стане цената за 6-така...
Според мен с газовия инжекцион на колата нищо ама нищо не може да и се случи, така че не се шашкай.
Единствената причина да не съм сложил газов инжекцион до момента са кинтите и тази тема и на мен ми е интересна...
тука има една интересна оферта, която се казва "CARGAS" обаче не знам подробности и не знам колко ще стане цената за 6-така...
Според мен с газовия инжекцион на колата нищо ама нищо не може да и се случи, така че не се шашкай.
Единствената причина да не съм сложил газов инжекцион до момента са кинтите и тази тема и на мен ми е интересна...

- Yojimbo
- кандидат ентусиаст
-
Е значи ти си човека
Ще имаш инфо от първа ръка. Като сложите уредбата драсни някой ред да кажеш точно колко е изляла.

Ще имаш инфо от първа ръка. Като сложите уредбата драсни някой ред да кажеш точно колко е изляла.
Колкото повече, толкова повече.
Да фана и аз да ползвам темата , за инфо
Та питането ми е - посъветвайте ме някой добър сервиз , където да си сложа обикновенна газова на изгоден лизинг за Е36 316-ка купе
Неразбирам от газови , но чух , че има нещо специфично , което трябва да се монтира към газовата
Моля за помощ , щото съм изключително бос в областта на газовите 

Та питането ми е - посъветвайте ме някой добър сервиз , където да си сложа обикновенна газова на изгоден лизинг за Е36 316-ка купе

- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
sith написа:За съжаление на расовите шестаци излиза доста скъпо, колкото да си купиш една малолитражка.
То при мен с 4цил. пак излезна толкова

Ма много ме кефи тази кола!!!

Re: газова
Jimiko написа:Пичове има БГ газови инжекциони.Добри са и са по евтини 1300-1500 лв.
Каде може да се провери за тях?Даи нещо телефон
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: газова
Аз такава сложих на моя шестак 1600лв и съм табела. Не е по зле от "вносните" вервайте миJimiko написа:Пичове има БГ газови инжекциони.Добри са и са по евтини 1300-1500 лв.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2