Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- milenski75
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: E46 320D
2002
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Здравейте колеги,четох много из форума,но реших и да попитам толкова ли е проблемен този двигател 136 коня дизел,защото гледам е доста разпространен,а си харесах ето тази.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
milenski75 написа:Здравейте колеги,четох много из форума,но реших и да попитам толкова ли е проблемен този двигател 136 коня дизел,защото гледам е доста разпространен,а си харесах ето тази.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Moтора си е адски корав,ненапразно повече от 50 процента от 3ките в България(за чужбината не знам как е) са дизел,и то от по-старите(това вече зависи и от възможностите на хората),но имай предвид,че 136-коньoвия не е комън рейл и е доста по-некапризен.За болести-не са много,за най-разпостраненото има подробни теми в раздела-ползвай търсачката 

Точно така, ненапразно - просто щото са на цената на стегнато е36...
П.П. Т'ва малко като...
"Спира един голфаджия с голфа си до едно бентли на един светофар. Отваря голфаджията джама свирка, кима на шофьора от бентлито да си отвори прозореца. Отворил го шофьора и голфаджията го пита:
-Абе да те питам, доволен си от тва?
Шофьора погледнал...
- Доволен съм!
- Що гледам, че нещо не ги карат много."
П.П. Т'ва малко като...
"Спира един голфаджия с голфа си до едно бентли на един светофар. Отваря голфаджията джама свирка, кима на шофьора от бентлито да си отвори прозореца. Отворил го шофьора и голфаджията го пита:
-Абе да те питам, доволен си от тва?
Шофьора погледнал...
- Доволен съм!
- Що гледам, че нещо не ги карат много."
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Ми отиди го виж. Така по снимките нищо съществено не може да се каже.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
Колата изглежда добре визуално, цената си е нормална за екстрите на колата ... иди я виж... диагностика... и си решавай

Здравейте, имам въпрос отностно тази обява : http://www.cars.bg/u633360
Цената ми се вижда доста ниска ,а колата е с доста екстри и ако е читава ще си заслужава.Мисля тези дни да отскоча до Варна да я огледам.Все пак няколко коментара няма да са излишни.Благодаря!
Цената ми се вижда доста ниска ,а колата е с доста екстри и ако е читава ще си заслужава.Мисля тези дни да отскоча до Варна да я огледам.Все пак няколко коментара няма да са излишни.Благодаря!
Здравейте колеги. Може ли да дадете мнение за тази обява? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11324798325896335&f1=details Доколкото знам този двигател е здрав и надежден, и като разходи е приемлив.... Какво ще кажете?
Здравейте,
смятам да купувам е46, 2003-2004. Въпросът ми е къде се прави диагностика и колко струва?
смятам да купувам е46, 2003-2004. Въпросът ми е къде се прави диагностика и колко струва?
- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
mi40n4y написа:Здравейте колеги. Може ли да дадете мнение за тази обява? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11324798325896335&f1=details Доколкото знам този двигател е здрав и надежден, и като разходи е приемлив.... Какво ще кажете?
Колата изглежда доста добре според мен, само внимавай с тази скоростна кутия, защото трудно издържа големия въртящ момент и дава фира, а ремонта е над 2 бона

martinio написа:Здравейте,
Има няколко колеги, които могат да ти свършат работа, ако искаш да я четеш с компютър само. Ако искаш пълна проверка отиваш в Камор или Дарукар и там ще ти я прегледат от до, но цената ще 80-100лв

Черното купе според мен не си струва обявената цена. Обикновен кожен салон, няма голяма навигация или поне Harman Kardon озвучение нито М пакет. Но за сметка на това, цената е близка до тази на Е60 530d 

nanio написа:Черното купе според мен не си струва обявената цена. Обикновен кожен салон, няма голяма навигация или поне Harman Kardon озвучение нито М пакет. Но за сметка на това, цената е близка до тази на Е60 530d
Това е едно от най-евтините.
- vgavrilov
- Потребител
-
- Кара: 320i 170 магарета.
- Мечтае да кара: Космически кораб.
outworld написа:Има няколко колеги, които могат да ти свършат работа, ако искаш да я четеш с компютър само. Ако искаш пълна проверка отиваш в Камор или Дарукар и там ще ти я прегледат от до, но цената ще 80-100лв
80-100лв друг път. За Дару не знам как е, ама в Камора има конкретна диагностика за купуване на кола втора употреба. Преглеждат ти всякакви глупости, лекия вариант е 200-250кинта, по задълбочения е 600 (

martinio написа:Здравейте,
Ако имаш познати в сервиз - при тях! Ако на Гусин продавача му чиста работата, най - вероятно ще се навие лесно.
Относно хората във форума за които казва колегата outworld, наистина има много добре подготвени колеги, които биха помогнали.
Да им изсъхнат ръчичките на авто-джамбазите дето ми разбиха колата и откраднаха мулти волана на 15ти Септември.