покупка на бмв 525 их
Модератор: Технически модератори
			50 мнения
			 • Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4

- zvetiko
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Е39М54В30
Re: покупка на бмв 525 их
Определено 3.7 куатро е доста по-слабо от Е34 2.5,а пък 4.2 направо не върви,нищо ,че едното е 300к.с. а другото 190 но пък Е34 с някои уникални елементи   компенсира тия стотина кончета.  Колеги ,има ли смисъл  да  обсъждаме разликата между ускоряване от 0-100км за 10сек. и 0-100км за 6сек.
 Колеги ,има ли смисъл  да  обсъждаме разликата между ускоряване от 0-100км за 10сек. и 0-100км за 6сек.  
   Просто става въпрос за коли от различни класове но вече на еднаква цена.
 Просто става въпрос за коли от различни класове но вече на еднаква цена.  Знам ,че има маняци на Е34 затънали в манията си,в някои отношения и аз съм от тях,но искам да предпазя останалите и да им напомня ,че има и алтернативи.
 Знам ,че има маняци на Е34 затънали в манията си,в някои отношения и аз съм от тях,но искам да предпазя останалите и да им напомня ,че има и алтернативи. 

Колеги ,има ли смисъл  да  обсъждаме разликата между ускоряване от 0-100км за 10сек. и 0-100км за 6сек.
   Просто става въпрос за коли от различни класове но вече на еднаква цена.
 Просто става въпрос за коли от различни класове но вече на еднаква цена.  Знам ,че има маняци на Е34 затънали в манията си,в някои отношения и аз съм от тях,но искам да предпазя останалите и да им напомня ,че има и алтернативи.
 Знам ,че има маняци на Е34 затънали в манията си,в някои отношения и аз съм от тях,но искам да предпазя останалите и да им напомня ,че има и алтернативи. 
- ddddk
- ентусиаст
- 

- Кара: E65
Абе вие толкоз ли нямате какво да ебете, че сте се хванали коли да мерите   

И кат мерите е редно да ги мерите по еднакви поколения и еднакви обеми.
Не може да се сравняваш с дядо си кой колко ебе 

Старото ще сравняваш със старо, а младото с младо. И по обем ще ги подредиш. Не може сумист и шахматист на един тепих да сложиш 

Я всеки да си сипе по едно, каквото пие и да каже "наздраве", пък те колите ни по-млади няма да станат, нито заплатите по-високи ще станат

И кат мерите е редно да ги мерите по еднакви поколения и еднакви обеми.
Не може да се сравняваш с дядо си кой колко ебе

Старото ще сравняваш със старо, а младото с младо. И по обем ще ги подредиш. Не може сумист и шахматист на един тепих да сложиш

Я всеки да си сипе по едно, каквото пие и да каже "наздраве", пък те колите ни по-млади няма да станат, нито заплатите по-високи ще станат

vice77 написа:... искам да Ви помоля за вашите мнения по въпроса за бмв 525 их. ....Колеги,моля Ви,който каквото знае и е патил с части и подръжка-слаби места и недостатъци да драсне някой ред...ще съм безкрайно благодарен! ...
Колегата е задал конкретен въпрос за конкретна модификация на Е34. Нека да се придържаме към темата

Аз забравих да добавя в + совета на а-луди ....
-----------------------------
Аз пък да повторя:
ТЕМАТА Е 525 iX
tsb_bg

-----------------------------
Аз пък да повторя:
ТЕМАТА Е 525 iX
tsb_bg
- Tipche
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: e39 525 ТДС
... Какви класи какви 5 лева я им рязкажи случката .....
-----------------------------------------------------------------
Разказите в "извън темата" и "страхотни истории"
Помолих да се придържате към темата, но явно не помага
tsb_bg

-----------------------------------------------------------------
Разказите в "извън темата" и "страхотни истории"
Помолих да се придържате към темата, но явно не помага
tsb_bg
			50 мнения
			 • Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4