Бисери от форума
Модератор: Общи модератори
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Re: Бисери от форума
Kroki написа:А Колкото и да не ви се вярва, всичките ми приятелки почнаха да готвят и да прават разни вкусотии!
uCnaHeTcA написа:Ми време е да спрат да пият като бащите ни и да вземат да готвят като майките ни

от: viewtopic.php?f=4&t=291217&start=45
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Из темата за регионалните войни viewtopic.php?f=136&t=291832

B U L L I написа:петицата ще избера в последствие от това кои са най яките и най трезвите оцелели след съботния ден,
но за сега клоня към;
настояща барета,бивша синя каска обучен в свирепите степи на китайската джунгла.-ицо-чакъла"литълрок"
двамата братя радневски варвари отгледани и обучени до съвършенство в дискотека "рай".-антон и стелян
лозенския булдозер,покорителят на не едно и две сърца,кошмарът на непробиваймите стени и пълните чинии -гуджо
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Из темите в продава
viewtopic.php?f=134&t=291939
Зачетете се в правописните грешки има култови.
"борт ; ДУНЛОП''

viewtopic.php?f=134&t=291939
Зачетете се в правописните грешки има култови.
"борт ; ДУНЛОП''

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
emiliqn.gqurov написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=292008
![]()
![]()
![]()
Сигурен бях,че ще сме тук

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
sambeto написа:"За кво да съм слуга на к@рвите....като съм си цар на ч@екиите"
![]()
![]()
От тук : viewtopic.php?f=4&t=292008&p=3246346#p3246346

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
batkoki написа:Boyadjiev написа:batkoki написа:Аз даже незнам колко е един приятел му замина мотора и се чуди кви пари може да иска на маховика и комплекта съединител че наскоро ги сменяше и се чуди дали не може да му хване повечко парички като уж по лек пък и има кой да зарибим да го вземе ако ставаше тая интервенция.
Слагайте го бе, продавайте, зарибявайте... Е заради такива мишкари и псевдо "колеги" се *** мамата на всяко 2-ро БМВ
Ей шушляк,мишкар е на майка ти сина ...съобразявай се малко нали за тва питам бе бонак щото тоя дето иска да го купува ни е познат и е чел за олекотяване на маховика и искаше да знае дали може щото цената нямаше да е като на комплект м20 а много по евтина ама ти нали си много примерен и никога никой не си зарибявал и за тва тряа да се искажеш....мисли малко преди да кажеш нещо щото без да се замислиш може да засегнеш някой.![]()
![]()
Образцова хранилка в една тема в Е36 раздела за олекотяване на маховик

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Projektzwo написа:randity написа:dimov_ написа:acer написа:аз пък нямам никво бмв все още, но в мерц форума са много скучни
Еми как няма да са скучни, като повечето са 50 годишни и нагоре
Те всичко си казват сутрин пред Балкан Стар и във форума не пишат нищо
много оригинално, а твоята защо не я виждаме?

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Оттук viewtopic.php?f=6&t=292800&start=15

TheStorm написа:То в Е30 подфорума щом фигурират всякакви теми .. включително доста теми за PVC двигатели, V8 и V12 .... и си се обсъждат и разискват ... то как да намериш стоковица ...
smurf4o написа:Как да намериш стоковица ли? Лесно > отваряш мобиле де, ама си треет парички, а не да се сглобява от неграмотни, некадърни и сакати майстори ала бай Геле от гаражо. Долу бац Тоши заварчика и Аладин от магазина на симеон.
...

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
acho.rs написа:
нещо вие няколко човека мощно сте объркали форума . Тук се цени ЗАВОДСКИЯ вид и ЗАВОДСКИТЕ тунинг елементи (М пакети , Алпина пакети)
Предпочитания тунинг е със присаждане на по-голям мотор/М пауър в купето на автомобила .
Това са само едни от нещата които ви отличават от БМВ ентусиастите , само да ви го напомня
The7omahawk написа :
ТУК, в ТОЗИ форум ТИ нямаш право да казваш какво се цени и какво не, щото си толкова крайна инстанция колкото колата ти е с ляв волан ! А, забравих, това сигурно е заводски тунинг
от тук viewtopic.php?f=1&t=264366&start=1260
нещо вие няколко човека мощно сте объркали форума . Тук се цени ЗАВОДСКИЯ вид и ЗАВОДСКИТЕ тунинг елементи (М пакети , Алпина пакети)

Това са само едни от нещата които ви отличават от БМВ ентусиастите , само да ви го напомня

The7omahawk написа :
ТУК, в ТОЗИ форум ТИ нямаш право да казваш какво се цени и какво не, щото си толкова крайна инстанция колкото колата ти е с ляв волан ! А, забравих, това сигурно е заводски тунинг

от тук viewtopic.php?f=1&t=264366&start=1260
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
BorisBMW написа:Само ей такива като флейм ще карат, успелите със самочувствието...

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Benord написа:Ако е за части взимайте,ако ще го правите кола отново бягайте!М-ка на старо само ако имате личен сервиз и не Ви пука за разходите и сте вярващ,само тогава!
много добро

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
BMW318 i-KOKO написа:Във вкъщи, имам една свободна спалня на 10 км от пистата, спа хотел с Старо Железаре
От тук: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=293699

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
sambeto написа:
....имаше едно,казваха му "ШОКО"....най хубавото уригване ставаше с него![]()
-------
...мойте ли крака са патрави и къопави....ама така ме боляха и двете вечери,че имах чувството че са ме изнасилили стадо надарени афроамериканци.
И двете от колегата

От: viewtopic.php?f=4&t=293986&p=3266343#p3266343
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Сори на колегата но не мога да се сдържа.

apostate написа:Старите хора казват, че заварения диф е като пuтка в мензис - демек, кеф няма докат не мине мензiса.