Тема за взаимопомощ
Модератори: kv46, Общи модератори
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Re: Тема за взаимопомощ
Van написа:Търся някой да ми подари предна седалка, от какъвто и да е автомобил.
От жигули

- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
- svilgg
- ентусиаст
-
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Колеги, работата е следната: скоро време ще ми трябва е36 за проект. В тоя ред на мисли най-удачно е да си намеря само купе, защото ще излезе най-евтино, или някое умряло е36 с читаво купе и боя. Иска ми се пак да е coupe, но и на седан съм доволен. Та ако някой планира да си продава колата на части и се очертава да има купе с документи да свирка, може да измислим нещо. Държа да е без удари, в добър вид и на колела, за да мога да го местя
Или ако някой има е36-ца с мотор-мъртвец, или други проблеми, също може да се помисли. Сигурно ще пусна и обява, но пиша първо тук, защото ми е приоритетно да намеря каквото търся в Русе.

- AVGO
- ентусиаст
-
- Кара: AvGo's Devil
- Мечтае да кара: дълго
Знаете ли къде и за колко пари полират джанти ?
Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183
Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Dirty M5 driveR написа:Колеги, работата е следната: скоро време ще ми трябва е36 за проект. В тоя ред на мисли най-удачно е да си намеря само купе, защото ще излезе най-евтино, или някое умряло е36 с читаво купе и боя. Иска ми се пак да е coupe, но и на седан съм доволен. Та ако някой планира да си продава колата на части и се очертава да има купе с документи да свирка, може да измислим нещо. Държа да е без удари, в добър вид и на колела, за да мога да го местяИли ако някой има е36-ца с мотор-мъртвец, или други проблеми, също може да се помисли. Сигурно ще пусна и обява, но пиша първо тук, защото ми е приоритетно да намеря каквото търся в Русе.
току що ти чета поста и ми звънна един познат да ми каже че си е пуснал купето за продаване.. 318ис купе 2000лв

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Аз по-скоро имам предвид нещо до към 1000лв. Иначе коли много, но ще трябва да събирам пари до края на лятото, че да купя нещо в по-висок ценови диапазон. Вярно после ще си върна голяма част като разпродам мотор, скорости и т.н., защото аз си имам всичко - само купе ми трябва. Но проекта ми ще се проточи много, а и съществените неща ще останат за зимата... крайно неподходящо време за подобни работи.
- svilgg
- ентусиаст
-
подарявам 2 зимни гуми Фулда 15" , стар дот , имат грайфер , карал съм ги предни , хубави са.
единственото условие е някой да ми освободи джантите , че неискам да ги нарязвам
ако на някой му трябват сега е момента 185/65 са
единственото условие е някой да ми освободи джантите , че неискам да ги нарязвам
ако на някой му трябват сега е момента 185/65 са
- tosho_72
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 TDS + 330ci
- Детайли за колата: черни :)
Колеги,трябва ми долната част от задния панел на е30-ката ако някой има такава или от някой купенце да си резна 

- lyubenpetkov
- Потребител
-
- Кара: Х5
- Детайли за колата: 2002 г.
Снощи някой ми е откраднал емблемата от предния капак. Колата е пред МНО-3. Аз ще си купя пазарска ама тоя, дето я е взел да си я сложи отзад! 

- tosho_72
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 TDS + 330ci
- Детайли за колата: черни :)
lyubenpetkov написа:Снощи някой ми е откраднал емблемата от предния капак. Колата е пред МНО-3. Аз ще си купя пазарска ама тоя, дето я е взел да си я сложи отзад!
Ако не успее може да му помогнем

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Да им изсъхнат ръчичките...мамицата им
такова ако го хвана ще му зашия емблемата на лицето,поне да е горд от каква кола краде после 

- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e46 330i
- svilgg
- ентусиаст
-
Колеги имам нужда от малко помощ.
Имам проблем с колата ми и една камара майстори неможаха да установят от какво е.
Последно стигнахме до решението че дебитомера не е наред.
Понеже за в понеделник съм си записал час в един сервиз , а повече пари не ми се нариват , може ли някой от вас да отдели половин час от ценното си време само да разменим дебитомерите , да видя дали ще се оправи ???
колата е Е36 м43Б18 дебитомера е бош и последните му 2 цифри са или 43 или 47 , непомня вече

Имам проблем с колата ми и една камара майстори неможаха да установят от какво е.
Последно стигнахме до решението че дебитомера не е наред.
Понеже за в понеделник съм си записал час в един сервиз , а повече пари не ми се нариват , може ли някой от вас да отдели половин час от ценното си време само да разменим дебитомерите , да видя дали ще се оправи ???
колата е Е36 м43Б18 дебитомера е бош и последните му 2 цифри са или 43 или 47 , непомня вече