Посещение на дома за сираци в с.Гуцал - 10.06.2006(Събота)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Тази вечер се събрахме "сериозна" група
от трима човека и отидохме да напазаруваме за децата. Закупихме всичко от Метро. Главните участници бяхме: Ели(Eli) - касиер и отговорник на групата, Милко (Тоо Cool) - шофьор на товарна количка и Любо (X-citer) - хамалин
Ето какво напазарувахме за децата:
2 кашона Маргарин TOMMI х 500 гр.
Пита кашкавал от краве мляко - 10 кг.
10 кг. мармалад Ягода
Тенекия краве сирене - 16 кг
20 буркана "пиперки с доматен сос Лечо"
1 кашон обикн. вафли Марица
1 кашон бисквити Закуска
2 голями плика тоалетна хартия
10 литра олио Роса
12 кг лютеница Дерони
6 кг доматено пюре Дерони
18 буркана домати цели небелени "Крина"
15 кг прах за пране Bonux Color
12 кг зелен грах Aro
120 сапуна х 75 гр. TEO AROMATIC
10 kg боб Панино
12 кг захар
20 кг ориз
12 кг леща
9 литра белина
1000 бр салфетки
Пилешки бульон Gallina Blanca
5 литра препарат за съдове лимон
10 кг готварска сол
6 кг шпеков салам Бургас
20 кутии х 305 гр. пастет Апетит
6 кг макарони спирали Меркурий
Тотала на сметката удари точно 526.19 лева. В тази сметка са включени парите любезно дарени ни от Васил Величков (vassil.velichkov) при коледната акция (150.00 лева). Специални благодарности и на адаша Любо с ник Audi V6(ако не се лъжа) за това че лично дойде до Метро и ни помогна с 50 лева. Част от парите са дарени от фирма в която са приятели на Ели, но на която не запомних името за това ще я помоля по-късно да ми напомни
Днес се събраха и още доста дрехи, така че ще е хубаво ако с нас дойде поне още една кола за да можем да натоварим всичко и да зарадваме децата. Днес едвам събрахме само стоката от метро в двете ни коли - Е46 Комби (много багаж събира това чудо
) и Е36 Купе.
п.с. Ако някой има желание да се присъедини към нас и има възможност нека вземе малко кроасани.
Докато с Ели пазарувахме и се чудехме от кое по колко да вземем, Милко си е изпробвал камерата върху нас
товариииии
сверяване на цените
най-накрая сме готови

Ето какво напазарувахме за децата:
2 кашона Маргарин TOMMI х 500 гр.
Пита кашкавал от краве мляко - 10 кг.
10 кг. мармалад Ягода
Тенекия краве сирене - 16 кг
20 буркана "пиперки с доматен сос Лечо"
1 кашон обикн. вафли Марица
1 кашон бисквити Закуска
2 голями плика тоалетна хартия
10 литра олио Роса
12 кг лютеница Дерони
6 кг доматено пюре Дерони
18 буркана домати цели небелени "Крина"
15 кг прах за пране Bonux Color
12 кг зелен грах Aro
120 сапуна х 75 гр. TEO AROMATIC
10 kg боб Панино
12 кг захар
20 кг ориз
12 кг леща
9 литра белина
1000 бр салфетки
Пилешки бульон Gallina Blanca
5 литра препарат за съдове лимон
10 кг готварска сол
6 кг шпеков салам Бургас
20 кутии х 305 гр. пастет Апетит
6 кг макарони спирали Меркурий
Тотала на сметката удари точно 526.19 лева. В тази сметка са включени парите любезно дарени ни от Васил Величков (vassil.velichkov) при коледната акция (150.00 лева). Специални благодарности и на адаша Любо с ник Audi V6(ако не се лъжа) за това че лично дойде до Метро и ни помогна с 50 лева. Част от парите са дарени от фирма в която са приятели на Ели, но на която не запомних името за това ще я помоля по-късно да ми напомни

Днес се събраха и още доста дрехи, така че ще е хубаво ако с нас дойде поне още една кола за да можем да натоварим всичко и да зарадваме децата. Днес едвам събрахме само стоката от метро в двете ни коли - Е46 Комби (много багаж събира това чудо

п.с. Ако някой има желание да се присъедини към нас и има възможност нека вземе малко кроасани.
Докато с Ели пазарувахме и се чудехме от кое по колко да вземем, Милко си е изпробвал камерата върху нас

товариииии

сверяване на цените

най-накрая сме готови

- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Тръгване за с. Гуцал -
Дата: 10.06.2006 /Събота/.
Час: събиране от 12:00 до 12:20 часа. Тръгване 12:30 часа.
Място: бензиностанция ЛУК Ойл намираща се след караулката на изхода на София посока Пловдив.
Дата: 10.06.2006 /Събота/.
Час: събиране от 12:00 до 12:20 часа. Тръгване 12:30 часа.
Място: бензиностанция ЛУК Ойл намираща се след караулката на изхода на София посока Пловдив.

Специални благодарности и на фирма "АЙ ПИ ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ", която дари 300лв., на фирма "Велвет", която дари превързочни материали, лекарства и медикаменти.
Още веднъж искам да искажа огромните си благодарности към всички, които помогнаха и бяха част от екипа и лично на Любо, защото ако не беше той това нямаше да се случи.
Благодаря ви момчета и момичета, че ви има и че правите така, че живота на тези деца да е по-весел и щастлив.
Още веднъж искам да искажа огромните си благодарности към всички, които помогнаха и бяха част от екипа и лично на Любо, защото ако не беше той това нямаше да се случи.
Благодаря ви момчета и момичета, че ви има и че правите така, че живота на тези деца да е по-весел и щастлив.

за съжаление аз няма да мога да дойда, поради факта, че колата ми ще ходи до Монтана утре, а другата е със стари номера (все още) и неискам да излизам от София с нея. Така че тоз път сте без мен.
ПС Ели можеш ли да натовариш
жена ми да дойде с вас
Аз ще ви я докарам до бензиностанцията. Приготвили сме малко дрехи.
ПС Ели можеш ли да натовариш

Момчета, късно видях темата, имах доста ангажименти тази седмица и затова и реагирам късно.
Утре, моля изчакайте ме. Имаме награден фонд, нереализиран от "Захарни заводи" АД - Горна Оряховица, пасти, вафли, бонбони, които определено не са за нас.
За нас и за Спонсора ни ще бъде чест да ги дарим за децата. Така се разбрахме всички на Събора.
Ще се постарая да бъда по-рано на магистралата, или моля ви... аз живея в Слатина. Може да ги предам на някого преди изхода на София, стига да ви е удобно.
Моля, Свържете се с мен на 0899 999 328
Ще се постарая да събера всичко, от всички (защото е доста), за да го предам за децата от Гуцал.
Благодаря предварително. Ева
Утре, моля изчакайте ме. Имаме награден фонд, нереализиран от "Захарни заводи" АД - Горна Оряховица, пасти, вафли, бонбони, които определено не са за нас.

За нас и за Спонсора ни ще бъде чест да ги дарим за децата. Така се разбрахме всички на Събора.
Ще се постарая да бъда по-рано на магистралата, или моля ви... аз живея в Слатина. Може да ги предам на някого преди изхода на София, стига да ви е удобно.
Моля, Свържете се с мен на 0899 999 328
Ще се постарая да събера всичко, от всички (защото е доста), за да го предам за децата от Гуцал.
Благодаря предварително. Ева
Да караш Peugeot е страст!
- X-citer
-
Ева, сега се връщам от работа и видях ЛС-то ти и готовността да помогнеш. Вече е късно да звъня (03:20 часа е все пак), но утре около 10:30 ще звънна за да се разберем от къде да мина да взема лакомствата.
Искрено благодаря от свое име и от името на всички участници в утрешното мероприятие за съдействието, което оказвате
Ще се радвам ако някой път отново* представители и на двете марки успеем да отидем заедно при децата

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2