Сайтове за запознанства

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ч

Re: Сайтове за запознанства

Мнение от ljubo73 » 28 Мар 2012, 17:26

Мнооо късно се усетих :dummy: :dummy: :dummy:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact,96'индивидуъл
Мечтае да кара: 6 serries
Детайли за колата: монреалблауууу

Мнение от vaykisss » 28 Мар 2012, 17:43

ljubo73 написа:Мнооо късно се усетих :dummy: :dummy: :dummy:

в тея сайтове е пълно само с педеруги :gay: с женски снимки ,на мен една ми се върза във скайп сама ,без аз да я търся :mhihi: ,продавачка на обувки в не много оборотен магазин :mhihi: айляк и щъка из скайп и фейсбук,видяхме се ама и жената разбра ииии :dummy: ,и малко я нагруби ''к**ва мурво и тем подобни и на мен скандал :banghead: ,макар ,че не ми беше наума да я изплющя :mrgreen:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 28 Мар 2012, 17:50

както каза 1 колега в една друга тема: бе я си човъркай нещо по колата, не се занимавай с тия змии :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ч

Мнение от ljubo73 » 28 Мар 2012, 18:00

Ако щете вярвайте ,ще ви разкажа една случка .Преди няколко години ми звъни телефона и един женски глас ми вика "Ами набрах си годината месеца и датата на раждане и да видя кой ще ми вдигне " На м-тел кода беше само 088 . Аз и казвам да не се бъзика и затворих .Пак звъни и пак същото...Викам и "Абе кой та накара ...и т.н.?" А тя " Не бе ,сериозно ...."Уговаряме си среща в друг град ,тя от там .Карам аз мислейки си "Тия моите гадове ми намазаха ските тоз път яката " . Обаче от друга страна си мисля ,ами ако не е гавра ...?! И пристигам аз .....и кво да видя ....агнешко на 19 г. Тогава пихме само кафе .....и след една седмица уикенд на Несебър , Тогава поставих личния си рекорд за ...брой.....

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 28 Мар 2012, 18:37

И аз така си бях писал смс-и със някаква. Тя си мисли, че си пише на гаджето, а аз се хиля като луд. В крайна сметка щом ми сподели какво смята да прави с мен/гаджето реших да и кажа, че е объркала номера :lol:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 28 Мар 2012, 20:31

Бе зависи кво търсиш. Еб@н има бол. Не един или два случая. Наскоро на една ѝ теглиха едно ТКЗС 7 човека :mhihi:
Ако искаш нещо сериозно...просто забрави. Има един, който уж за такъв се води, регнах се...анделе майко, кой ме би по главата. Пълно със застаряващи, "високоЕнтелигнтни", надути, повярвали си, че са нещо повече от нормалните моми миндили :mhihi: . И те така :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 28 Мар 2012, 22:16

Абе незнам как е по столицата, ама в Пловдив ходя в една малка квартална фитнес зала...та идват бая малки шафрантии дето им бошуват хормоните, идват не толкова за спорта колкото да си намерят някой батко да им почесва задниците. Даже вече се разписах на 2 пъти. :mhihi: ..и само да не ме надуши жената че.... :bang:
Струвами се че времето на тия сайтове отмина.

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 28 Мар 2012, 22:32

А в студентските години ко беше...............малииии............сега се записах магистратура в Пищов па ше видим как е и там.....! :mhihi:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

Аватар

Мнение от xpl0d » 28 Мар 2012, 23:04

Абе, хормона ви е ударил по-яко и от девствена десетокласничка бре :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Мар 2012, 23:12

От тия сайтове само вируси се лепят :no: :no: :no: :no: :no:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact,96'индивидуъл
Мечтае да кара: 6 serries
Детайли за колата: монреалблауууу

Мнение от vaykisss » 28 Мар 2012, 23:25

Jordana написа:От тия сайтове само вируси се лепят :no: :no: :no: :no: :no:

то не само от сайтовете ами и от тая дет искаш да я мушнеш се лепят вируси всякви :mhihi: ти да не мислиш са девственици зад монитора :mrgreen: ,определено не са ами на 99% са кодупи дет няма на кой да опърдят кочана :yes: ,още от времето на мирката съм бягал от такива срещи :shock: ,чееее а веее неее моааа сее запрааа :yes: наиш на кви животни съм попадал :drinking: ей и алкохола няма да ти помогне

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 28 Мар 2012, 23:49

Ауу, що напомни за животните в Мирката :mhihi: Време оно, когато беше "asl pls, pic ? " и съответно снимка йок, уреждате си среща, а преди това ти е дала гимнастически данни, а на живо изглежда е объркала спорта със сумо :mhihi: Уууууу и се правиш, че не си ти и отминаваш :mrgreen:
Ех, че забавно беше, като се сети човек... А сега к'во... :dunno: :bang:

Аватар

Мнение от xpl0d » 28 Мар 2012, 23:52

uCnaHeTcA написа:Ауу, що напомни за животните в Мирката :mhihi: Време оно, когато беше "asl pls, pic ? " и съответно снимка йок, уреждате си среща, а преди това ти е дала гимнастически данни, а на живо изглежда е объркала спорта със сумо :mhihi: Уууууу и се правиш, че не си ти и отминаваш :mrgreen:
Ех, че забавно беше, като се сети човек... А сега к'во... :dunno: :bang:

Сега - прати един смс на еди кой си номер да олекнеш с няколко лева та да ме видиш по скайпа. Е ся как не :mhihi: Бе направо гледайте love.net, който не го е гледал, бая истини има за тези интИрнет запознанства :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e39 523i

Мнение от __smirnoff__ » 29 Мар 2012, 10:59

sobiss написа:Абе незнам как е по столицата, ама в Пловдив ходя в една малка квартална фитнес зала...та идват бая малки шафрантии дето им бошуват хормоните, идват не толкова за спорта колкото да си намерят някой батко да им почесва задниците. Даже вече се разписах на 2 пъти. :mhihi: ..и само да не ме надуши жената че.... :bang:
Струвами се че времето на тия сайтове отмина.

кой тоя фитнес? че нали пролет, хормони, тва-онва :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 29 Мар 2012, 14:53

zBoost написа:както каза 1 колега в една друга тема: бе я си човъркай нещо по колата, не се занимавай с тия змии :D

xaxaax много правилно е казал. :mrgreen:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата