За бога хора не купувайте!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 30 Окт 2005, 7:20

всъщност за халогените има начин... правите си една нова стойка и я хващате с болтове за бронята, хващате и халогена с болтове за стойката и няма мърдане.... за жалост ако ви изгори крушка трябва да ходите на канал... ама крушки горят много по-рядко отколкото се крадат халогени, така че има смисъл - на брат ми му свиха халогените още втората или третата седмица откакто колата стъпи на българска земя - направи тоя номер с болтовете и оттогава никой не ги е пипнал (чукаме едно дърво тука :mhihi: :mhihi: ) а за останалото..... ето затова искам да си сложа охранителни камери дето да гледат към паркинга пред блока.... бая народ ще изгори ми се струва :twisted: :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 06 Апр 2006, 13:33

Моята я държа на пл. паркинг огромен на зала фестивална и паркирам на 20 метра от сички останали коли и някъв дебил е отишъл и със шило или клуч някъв ми е набол вратата и е направил стабилна дупка...

Потребител
Аватар

мамка им крадлива

Мнение от sasho81 » 06 Апр 2006, 13:42

И на мен ми откраднаха лайсната на предната врата,ако я бях видял тази тема,нямаше да пускам моя нова.
Откъде си купувате нови лайсни,че не мога да ги намеря никъде?
Знам че темата е "Не купувайте",ама супер много ме дразни така като я гледам колата.....

младши ентусиаст
Аватар

/

Мнение от perko » 06 Апр 2006, 13:54

аз си купих лайсна от една морга на околовръстното м-у кръстовищата със шосетата към симеоново и драгалевци. Свалиха ми я от стари врати.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Frenz0 » 06 Апр 2006, 15:08

Напълно те подкрепям човече много си прав и тва е добра идея , ама те през ноща наркоманчетата мислиш ли че много ги гледат като са на 1 доза и после да неможе да ги продаде ама и ти ще си изгориш
Yeah money and cars, Life of a gangsta in world of stars

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30

Мнение от flober » 06 Апр 2006, 20:11

автокаско е спасението -никви проблеми

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_maniac » 06 Апр 2006, 20:15

На поверения ми автомобил по сред бял ден бяха правили опит да кърятят лайсна и то в уж тих град. а колата има каско.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 06 Апр 2006, 20:34

Преди няколко дена в Стулюпеново вечерта ги видях,да ми рзхлабват задната джанта и направо стрелях с халосни и се разбягаха тия шибани мангали

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 m44b19

Мнение от BMWFen » 07 Апр 2006, 16:41

Eх да ви имам проблемите,сега даже ми става смешно...

На мен 2003та ми откраднаха цялата кола :help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 07 Апр 2006, 19:07

PROSTAKA написа:Преди няколко дена в Стулюпеново вечерта ги видях,да ми рзхлабват задната джанта и направо стрелях с халосни и се разбягаха тия шибани мангали

аз нямам халосни
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар

Мнение от mafia » 08 Юни 2006, 20:22

DEFLEPPARD написа:всъщност за халогените има начин... правите си една нова стойка и я хващате с болтове за бронята, хващате и халогена с болтове за стойката и няма мърдане.... за жалост ако ви изгори крушка трябва да ходите на канал... ама крушки горят много по-рядко отколкото се крадат халогени, така че има смисъл - на брат ми му свиха халогените още втората или третата седмица откакто колата стъпи на българска земя - направи тоя номер с болтовете и оттогава никой не ги е пипнал (чукаме едно дърво тука :mhihi: :mhihi: ) а за останалото..... ето затова искам да си сложа охранителни камери дето да гледат към паркинга пред блока.... бая народ ще изгори ми се струва :twisted: :twisted:

Можеш ли да дадеш пълна схема на тия планки - как да си ги изработим и как да си ги монтираме ;) Много от полза ще бъдеш на много от нас ;)
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: турбото да му се завива свят....

копелета крадливи

Мнение от vesko4114 » 08 Юни 2006, 21:31

И автокаско не е спасение!Аз имам автокаско и я държа на охраняем паркинг и засега не съм имал проблеми.Има какво да се вземе от мен.....сенник, лайсни, халогени, вежди, бъбреци, а музиката ми е поне 2хил.... и кво каско ме грее тогава?Не искам да се хваля, просто ви казвам аз как съм си решил проблема...Застраховка и що-горе сигурно място за престой.
И това с другите коли не е алтернатива.....на Вектрите им крадат огледалата, на VW халогените.....няма оправия ами всеки да се спасява, а аз барна ли някое копеленце, ще му измъкна ръцете и ще го бия с тях......
...............................

младши ентусиаст
Аватар

Re: копелета крадливи

Мнение от ///Vasko » 08 Юни 2006, 21:37

vesko4114 написа:И автокаско не е спасение!Има какво да се вземе от мен.....сенник, лайсни, халогени, вежди, бъбреци, а музиката ми е поне 2хил.... и кво каско ме грее тогава?

Мен ми откраднаха десния бъбрек най културно без драскотина и застрахователя ми каза, че ако не било насилствено вземане каското не важало.Така пишело в договора.Аве изобщо не е за разправяне и никви застраховки не те оправят от кражба :(

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 08 Юни 2006, 23:24

Ако са 1-2ма ще ги садерем от бои!Ако са цело стадо,първия патрон е халосна,втория натам незнам :twisted: кои не падна по очи на земята,мъка ми е за него...... :bang:

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 08 Юни 2006, 23:33

Няма спасение от таа сган
Niki Lauda

ПредишнаСледваща

Назад към E36