Колеги, помагайте! ЯМ много
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Колеги, помагайте! ЯМ много
Ами колега.. прав си, че такива жени не се намират лесно. Обаче за храната в нас отговарят майка ми и баба ми..
Тази година завършвам училище и буквално последните месеци, откакто почнах да ям по толкова де, съм се забил на учебниците и застояването ми води до толкова ядене. Скоро всичкият този товар свършва и се надявам да се поуспокоят нещата
Иначе пожелавам на всички ви, да си немерите такива жени, защото няма по-вкусно от домашната храна. Колкото и да не ви се вярва, всичките ми приятелки почнаха да готвят и да прават разни вкусотии!

Иначе пожелавам на всички ви, да си немерите такива жени, защото няма по-вкусно от домашната храна. Колкото и да не ви се вярва, всичките ми приятелки почнаха да готвят и да прават разни вкусотии!

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Ми време е да спрат да пият като бащите ни и да вземат да готвят като майките ни 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
uCnaHeTcA написа:Ми време е да спрат да пият като бащите ни и да вземат да готвят като майките ни
Meд да ти яде устата

Аз допреди няколко месеца си готвех сам, но е тегаво и най-вече времеемко. 2 часа приготвяне за 15мин, йедене. За щастие намерих едно място, къде готвят вкусни манджи и домашни гозби и са евтини, безплатна доставка, ако поръчката е над 5лв., та вече само оттам поръчвам и почнах да си ям нормално

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
абе друго си е като се прибереш и да те чака вкусна пържолка със салатка 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Vra4anin написа: Само не ми е ясно... как и гаджетата си караш да ти готвят вкусотии. Ако това споделиш с рецепта как го правиш, направо ще е достойно за научен труд
Ерген е

- Kroki
- Дон Кроки
-
Еми да, както заека каза са съм ерген, ама иначе просто като им покажеш какво ти прави кеф и те ако имат желание действат. И като видат че и на тях им е вкусно, немое ги спреш после
" Черешката на тортата " - помага много!

" Черешката на тортата " - помага много!

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
@крок, гледам темата ти е още отключена и реших да попиша малко...
"Колеги, помагайте! ЯМ много". като има - яж, бате!
когато бях на твоите години, страната ни преживя колапса на правителството на жан виденов.
а при мен се беше случило така, че няколко месеца живях сам в смолян. майка ми и баща ми правеха бизнес в русе, брат ми също беше там - студент.
на мен ми бяха оставили достатъчно пари, за да не се лишавам от нищо. обаче!!! изведнъж обстановката става като на война - хиперинфлация, в магазините няма какво да се купи.
айде, сега има лидл и била, обаче през онези времена градът си беше супер изолиран, имаше само 2-3 супермаркета и една камара гаражни магазини. всичките празни. като се появи хляб някъде - 200 човека опашка отпред.
и така, имах една камара пари, нямаше кво да ям. освен това в смолян нямам никакви роднини. то и да съм имал - всички в града бяхме на един и същи хал, който си е гледал животни и картофи на село не е бил гладен, но такива като мен.... мечтаех си за малко сирене... ти знаеш ли кво е да си мечтаеш за сирене? в продължение на седмици... дано да не научаваш никога... единствено съм оцелял, щото в гимназията си продаваха закуски, както си е било винаги.
по твоя въпрос - като има, ЯЖ!!! яж, колкото ти държи гъ@а! ако се притесняваш да не затлъстееш, майката му е движение. има толкова много възможности за спортове, като за младо момче като теб - баскетбол, футбол, плуване, атлетика, железа. дори да ходиш в двора на някое училище на успоредката и лоста пак си е файда, даже е супер.
дай да апнем сега по един щрудел, че аз нещо изгладнях от това писане
"Колеги, помагайте! ЯМ много". като има - яж, бате!
когато бях на твоите години, страната ни преживя колапса на правителството на жан виденов.
а при мен се беше случило така, че няколко месеца живях сам в смолян. майка ми и баща ми правеха бизнес в русе, брат ми също беше там - студент.
на мен ми бяха оставили достатъчно пари, за да не се лишавам от нищо. обаче!!! изведнъж обстановката става като на война - хиперинфлация, в магазините няма какво да се купи.
айде, сега има лидл и била, обаче през онези времена градът си беше супер изолиран, имаше само 2-3 супермаркета и една камара гаражни магазини. всичките празни. като се появи хляб някъде - 200 човека опашка отпред.
и така, имах една камара пари, нямаше кво да ям. освен това в смолян нямам никакви роднини. то и да съм имал - всички в града бяхме на един и същи хал, който си е гледал животни и картофи на село не е бил гладен, но такива като мен.... мечтаех си за малко сирене... ти знаеш ли кво е да си мечтаеш за сирене? в продължение на седмици... дано да не научаваш никога... единствено съм оцелял, щото в гимназията си продаваха закуски, както си е било винаги.
по твоя въпрос - като има, ЯЖ!!! яж, колкото ти държи гъ@а! ако се притесняваш да не затлъстееш, майката му е движение. има толкова много възможности за спортове, като за младо момче като теб - баскетбол, футбол, плуване, атлетика, железа. дори да ходиш в двора на някое училище на успоредката и лоста пак си е файда, даже е супер.
дай да апнем сега по един щрудел, че аз нещо изгладнях от това писане

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Яж си бре, само да придвидиш размера на костюма за бала (ако не си го купил вече), че да не вземе да ти умале до бала 

- AVGO
- ентусиаст
-
- Кара: AvGo's Devil
- Мечтае да кара: дълго
Вдигайте тежко за да бъдете тежки ! - Девиз на един русенски културист
Демек ако си и тежък, ще вдигаш тежко, давай тъпчи се

Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183
Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
AVGO написа:Вдигайте тежко за да бъдете тежки ! - Девиз на един русенски културист![]()
Да бе, то по тая логика тюфлеците по 200 кила требе да бутат 200, само дето като съм ги гледал на 100 как се огъват....

- AVGO
- ентусиаст
-
- Кара: AvGo's Devil
- Мечтае да кара: дълго
xpl0d написа:AVGO написа:Вдигайте тежко за да бъдете тежки ! - Девиз на един русенски културист![]()
Да бе, то по тая логика тюфлеците по 200 кила требе да бутат 200, само дето като съм ги гледал на 100 как се огъват....
Е много ясно, пошегувах се.
Иначе, Кроки, ако тренираш или ако се хванеш да тренираш, тъпчи се като прасе, няма проблем

Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
какво е това нещо щом ти се яде яж ...
пък и мисля, че точно сега ни е време на тези години да си хапваме стабилно 

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Vra4anin написа:...хептем друго е, като се прибереш и попиташ "какво има за ядене" и ти кажат "еди какво си" и ти отговориш "това беше вчера и оня ден" и ти подвикнат "аз да не съм слугиня, като не ти харесва, отивай на ресторант, я го гледай ти колко е претенциозен" и т.н. благи диалозиЯ да видим колко ще припознаят жените/гаджетата/майките си като такива
![]()
Aз на майка ми като и кажа, че не мога да ям едно и също за обяд и за вечеря и се почва...

По темата: както казаха преди мен - чудиш се какво да правиш по цял ден и затова си постоянно в хладилника. И аз като ученик бях така. Сега никога не закусвам, ако имам много работа пропускам и обяда... само една вечеря остана от ученическите години

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Kroki
- Дон Кроки
-

Прибирам се и..
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5