Колеги, помагайте! ЯМ много

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Re: Колеги, помагайте! ЯМ много

Мнение от bigmurzi » 26 Мар 2012, 15:40

мънчиса батенце :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 27 Мар 2012, 12:30

Ами колега.. прав си, че такива жени не се намират лесно. Обаче за храната в нас отговарят майка ми и баба ми.. :oops: Тази година завършвам училище и буквално последните месеци, откакто почнах да ям по толкова де, съм се забил на учебниците и застояването ми води до толкова ядене. Скоро всичкият този товар свършва и се надявам да се поуспокоят нещата :)
Иначе пожелавам на всички ви, да си немерите такива жени, защото няма по-вкусно от домашната храна. Колкото и да не ви се вярва, всичките ми приятелки почнаха да готвят и да прават разни вкусотии! :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 27 Мар 2012, 12:44

Ми време е да спрат да пият като бащите ни и да вземат да готвят като майките ни :mhihi:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 27 Мар 2012, 13:39

uCnaHeTcA написа:Ми време е да спрат да пият като бащите ни и да вземат да готвят като майките ни :mhihi:

Meд да ти яде устата :mhihi:

Аз допреди няколко месеца си готвех сам, но е тегаво и най-вече времеемко. 2 часа приготвяне за 15мин, йедене. За щастие намерих едно място, къде готвят вкусни манджи и домашни гозби и са евтини, безплатна доставка, ако поръчката е над 5лв., та вече само оттам поръчвам и почнах да си ям нормално :D
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 27 Мар 2012, 13:56

абе друго си е като се прибереш и да те чака вкусна пържолка със салатка :)
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 27 Мар 2012, 15:08

Vra4anin написа: Само не ми е ясно... как и гаджетата си караш да ти готвят вкусотии. Ако това споделиш с рецепта как го правиш, направо ще е достойно за научен труд :)

Ерген е :mhihi:
Изображение

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 27 Мар 2012, 15:32

Еми да, както заека каза са съм ерген, ама иначе просто като им покажеш какво ти прави кеф и те ако имат желание действат. И като видат че и на тях им е вкусно, немое ги спреш после :)
" Черешката на тортата " - помага много! :D
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 27 Мар 2012, 16:49

@крок, гледам темата ти е още отключена и реших да попиша малко...

"Колеги, помагайте! ЯМ много". като има - яж, бате!

когато бях на твоите години, страната ни преживя колапса на правителството на жан виденов.

а при мен се беше случило така, че няколко месеца живях сам в смолян. майка ми и баща ми правеха бизнес в русе, брат ми също беше там - студент.

на мен ми бяха оставили достатъчно пари, за да не се лишавам от нищо. обаче!!! изведнъж обстановката става като на война - хиперинфлация, в магазините няма какво да се купи.

айде, сега има лидл и била, обаче през онези времена градът си беше супер изолиран, имаше само 2-3 супермаркета и една камара гаражни магазини. всичките празни. като се появи хляб някъде - 200 човека опашка отпред.

и така, имах една камара пари, нямаше кво да ям. освен това в смолян нямам никакви роднини. то и да съм имал - всички в града бяхме на един и същи хал, който си е гледал животни и картофи на село не е бил гладен, но такива като мен.... мечтаех си за малко сирене... ти знаеш ли кво е да си мечтаеш за сирене? в продължение на седмици... дано да не научаваш никога... единствено съм оцелял, щото в гимназията си продаваха закуски, както си е било винаги.

по твоя въпрос - като има, ЯЖ!!! яж, колкото ти държи гъ@а! ако се притесняваш да не затлъстееш, майката му е движение. има толкова много възможности за спортове, като за младо момче като теб - баскетбол, футбол, плуване, атлетика, железа. дори да ходиш в двора на някое училище на успоредката и лоста пак си е файда, даже е супер.

дай да апнем сега по един щрудел, че аз нещо изгладнях от това писане :mhihi:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 27 Мар 2012, 19:29

Яж си бре, само да придвидиш размера на костюма за бала (ако не си го купил вече), че да не вземе да ти умале до бала :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: AvGo's Devil
Мечтае да кара: дълго

Мнение от AVGO » 27 Мар 2012, 19:38

Вдигайте тежко за да бъдете тежки ! - Девиз на един русенски културист :mhihi:
Демек ако си и тежък, ще вдигаш тежко, давай тъпчи се :mhihi:
Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183

Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 27 Мар 2012, 19:45

AVGO написа:Вдигайте тежко за да бъдете тежки ! - Девиз на един русенски културист :mhihi:

Да бе, то по тая логика тюфлеците по 200 кила требе да бутат 200, само дето като съм ги гледал на 100 как се огъват.... :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: AvGo's Devil
Мечтае да кара: дълго

Мнение от AVGO » 27 Мар 2012, 20:27

xpl0d написа:
AVGO написа:Вдигайте тежко за да бъдете тежки ! - Девиз на един русенски културист :mhihi:

Да бе, то по тая логика тюфлеците по 200 кила требе да бутат 200, само дето като съм ги гледал на 100 как се огъват.... :mhihi:

Е много ясно, пошегувах се.

Иначе, Кроки, ако тренираш или ако се хванеш да тренираш, тъпчи се като прасе, няма проблем :yes:
Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183

Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 27 Мар 2012, 21:06

какво е това нещо щом ти се яде яж ... ;) :!: пък и мисля, че точно сега ни е време на тези години да си хапваме стабилно :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 28 Мар 2012, 12:04

Vra4anin написа:...хептем друго е, като се прибереш и попиташ "какво има за ядене" и ти кажат "еди какво си" и ти отговориш "това беше вчера и оня ден" и ти подвикнат "аз да не съм слугиня, като не ти харесва, отивай на ресторант, я го гледай ти колко е претенциозен" и т.н. благи диалози :mhihi: Я да видим колко ще припознаят жените/гаджетата/майките си като такива :yes: :lol:

Aз на майка ми като и кажа, че не мога да ям едно и също за обяд и за вечеря и се почва... :mhihi:

По темата: както казаха преди мен - чудиш се какво да правиш по цял ден и затова си постоянно в хладилника. И аз като ученик бях така. Сега никога не закусвам, ако имам много работа пропускам и обяда... само една вечеря остана от ученическите години :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 04 Апр 2012, 18:29

Изображение\

Прибирам се и..

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата