Амортисьори-размисли и страсти
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Амортисьори-размисли и страсти
Колеги в момента съм пред голяма дилема.Оказа се че амортисьорите ми са за смяна.Предложения на пазара има много но ги сведох до няколко Kayaba газови от Косер , Bilstein B4 газови от едно магазинче тука в Пловдив или Bilstein B6 които още не знам от къде ще взема като цени Б6 са най-скъпи каябата най-евтини макар че това не е най големия проблем.
Обичам бързото каране по завои ,но пък не искам да си разбивам камъните в бъбреците всеки ден (има си бира за тая работа
) Трябват ми амортисьори които да се вписват в изискванията ми и да не свършат за година и половина.Отворен съм за нови предложения принципно втора употреба обаче няма да си взема.Става въпрос за Е36 купе.
Обичам бързото каране по завои ,но пък не искам да си разбивам камъните в бъбреците всеки ден (има си бира за тая работа

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Re: Амортисьори-размисли и страсти
Конита от Хиид няма ли да вършат работа? Направо комплект с пружините и амротисьорите. Едни 15/30 или 20/40
Да направо с Конитата возията ще е перфектна
Аз лично бих взел каябата, но внимавай има ментета дето ги правят в испания, ако са такива недей ги взема.

Тва купе що не написа колко цилиндрово е? Що не написа някъв примерен бюджет в който искаш да се побереш? Мисълта ми е, че в момента в Хеед има страшно адска промоция на ApeX цял кит (аморт. + пружини) за 450 лв, но е останало само за 4 цил. 60/40, иначе на тая цена такова нещо неможеш да намериш. Кони определено не са за комфорт, при тях идеята е да вози стегнато. Тия KYB, дори няма да ги обсъждам, щото в който и форум да прочетеш за евтините варянти дето се продават тука, няма да прочетеш особено доволни мнения. Поне не много!
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Каде е тази промоция колега, в сайта им са на 821лв?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- patkana1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw e39
- Мечтае да кара: Bmw е38
Извинявам се че ползвам темата на колегата,но моя въпрос е по темата-и аз трябва да сменям задните амортисьори на мойто 318 Ис купе,но и аз не искам стегнато и твърдо возене,искам да вози по-комфортно,та ако може да препоръчате нещо в диапазона 100-150лв бройката ще съм благодарен,какво мислите за монро??Предлагаха ми на едно място за 120лв бройката с три години гаранция но....хубаво е и други мнения да се видят
. 

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- patkana1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw e39
- Мечтае да кара: Bmw е38
In_Memoriam написа:Ако ти се дават пари за D2 няма да си разочарован
Колко струват??От къде мога да си ги взема??

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Тва купе що не написа колко цилиндрово е? Що не написа някъв примерен бюджет в който искаш да се побереш? Мисълта ми е, че в момента в Хеед има страшно адска промоция на ApeX цял кит (аморт. + пружини) за 450 лв, но е останало само за 4 цил. 60/40, иначе на тая цена такова нещо неможеш да намериш. Кони определено не са за комфорт, при тях идеята е да вози стегнато. Тия KYB, дори няма да ги обсъждам, щото в който и форум да прочетеш за евтините варянти дето се продават тука, няма да прочетеш особено доволни мнения. Поне не много!
Колега ще те черпим, преди 5мин. поръчах един комплект!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
krisu написа:Тва купе що не написа колко цилиндрово е? Що не написа някъв примерен бюджет в който искаш да се побереш? Мисълта ми е, че в момента в Хеед има страшно адска промоция на ApeX цял кит (аморт. + пружини) за 450 лв, но е останало само за 4 цил. 60/40, иначе на тая цена такова нещо неможеш да намериш. Кони определено не са за комфорт, при тях идеята е да вози стегнато. Тия KYB, дори няма да ги обсъждам, щото в който и форум да прочетеш за евтините варянти дето се продават тука, няма да прочетеш особено доволни мнения. Поне не много!
Колега, обади и на мен, ако обичаш, да поръчам един кит

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
1. Бюджет.
около 750 лева
2.Пружини никъде не съм писал че имам намерение да сменям.Вече си повдигнах колата до нормалното и ниво.
3.Предложения с цени които съм намерил аз става въпрос за предни и задни амортисьори
3.1 Kayaba газови модел не знам около 650лв.
3.2 Bilstein B4 газови около 700 лв.
3.3 Bilstein B6 предни около 650лв. за задни не знам
3.4 Koni STR-T 567.16 цена от страницата на Руди 96
около 750 лева
2.Пружини никъде не съм писал че имам намерение да сменям.Вече си повдигнах колата до нормалното и ниво.
3.Предложения с цени които съм намерил аз става въпрос за предни и задни амортисьори
3.1 Kayaba газови модел не знам около 650лв.
3.2 Bilstein B4 газови около 700 лв.
3.3 Bilstein B6 предни около 650лв. за задни не знам
3.4 Koni STR-T 567.16 цена от страницата на Руди 96
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
patkana1 написа:Извинявам се че ползвам темата на колегата,но моя въпрос е по темата-и аз трябва да сменям задните амортисьори на мойто 318 Ис купе,но и аз не искам стегнато и твърдо возене,искам да вози по-комфортно,та ако може да препоръчате нещо в диапазона 100-150лв бройката ще съм благодарен,какво мислите за монро??Предлагаха ми на едно място за 120лв бройката с три години гаранция но....хубаво е и други мнения да се видят.
Офертата за Д2 я пропусни няма да ти хареса

Ако искаш да я омекотиш на макс слагаш маслени, но така или иначе от задни амортисьори усещането за комфорт не се променя много особено за теб като шофьор и то на купе.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Coulthard написа:patkana1 написа:Извинявам се че ползвам темата на колегата,но моя въпрос е по темата-и аз трябва да сменям задните амортисьори на мойто 318 Ис купе,но и аз не искам стегнато и твърдо возене,искам да вози по-комфортно,та ако може да препоръчате нещо в диапазона 100-150лв бройката ще съм благодарен,какво мислите за монро??Предлагаха ми на едно място за 120лв бройката с три години гаранция но....хубаво е и други мнения да се видят.
Офертата за Д2 я пропусни няма да ти харесакита предни задни + пружините е равно на цената на колата...
Ако колата му струва 1280 лева си прав. А за ново, наистина добро окачване, което става и за в града и на пистата, цената е супер. Колегата не е казал за какви пари търси, аз само предлагам най-доброто като цена/качество

Вече нямат налични в Хеед от промоцията, последния кит го е взел Nukem 

38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3