да се е*а в глупака....
Модератор: Общи модератори
Re: да се е*а в глупака....
alx написа:badangel написа: но предполагам, че 8-цилиндровия дизел в ГЛ-а е сходен като усещане
В щатите няма в8 гл - за съжаление. Но и в6 рейтинга му е 3.5 тона ремарке та няма проблеми.
ами, то и тук вече го няма между другото
в рамките на 2 години поетапно го извадиха от всички модели, на които го слагаха
мен никога не ме е кефел, а и не нямаше добри отзиви
6 цилиндровия дизел е по-удачния избор

само ауди продължават да упорстват с големи дизели, не знам до кога
аз никога не бих инвестирал в голям и скъп дизел, ако опра до печка
винаги бих взел базовия мотор с цел икономия в крайна сметка..

а за теглене.. американците имат прекрасни мотори, примерно 6.5 литровия турбо дизел на ГМ
не знам, дали го слагат в някои от актуалните си модели, макар че няма да се очудя де

No bling at the Ring
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
Февруари месец по време на снеготопенето паркирах колата си до къщата(под стряхата).Падна сняг върху нея от четири етажа височина и изкриви предния капак.Да са е*а в глупака.......
ПП:Добре поне,че имам каско

ПП:Добре поне,че имам каско

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
BadAngel написа:примерно 6.5 литровия турбо дизел на ГМ
Молим ти се. GM e един голям General Mistake и нищо друго. Толко са зле горките, че как оцеляват не знам.

xpl0d написа:BadAngel написа:примерно 6.5 литровия турбо дизел на ГМ
Молим ти се. GM e един голям General Mistake и нищо друго. Толко са зле горките, че как оцеляват не знам.
Стане ли въпрос да се тегли 5 тона и нагоре- само американец- гмц/ шеви, форд, додж... Всичките са много здрави и надеждни.
Всъщност като се замисля, ремарке 5 тона няма с какво друго да го теглиш и да искаш.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- xpl0d
-
-
alx написа:xpl0d написа:BadAngel написа:примерно 6.5 литровия турбо дизел на ГМ
Стане ли въпрос да се тегли 5 тона и нагоре- само американец- гмц/ шеви, форд, додж... Всичките са много здрави и надеждни.
Всъщност като се замисля, ремарке 5 тона няма с какво друго да го теглиш и да искаш.
Работил съм при дилър/селър на RV-та, кемпъри, трейлъри и т.н. И да ти кажа най-много наблягаха на Ford Heavy Duty с двойните задни гуми къде са. След тва на Додж, а шеви-тата бяха не повече от 10% от всички на който сме слагали 5th wheel. За GM работим от около година и половина и ако хората имаха и най-бегла представа кой, как, с помощта на какви туулове "разбработва", "проектира" и произвежда тези коли, нямаше даже и да се замислят за автомобил излизащ от кораба майка GM. Както казва един колега "те затва никога няма да си взема опел, колкото и да е нов". И ненапразно вече няма хамър, сааб, понтиак и там другите, които бяха дъщерни на GM.

xpl0d написа:...
каква връзка има хамър, понтиак и сааб с камионите за които говориме? гм се крепи на големите пикапи- един вид- явно не са толкова зле щом ги купуват в такива количества.
аз гледам по състезания кой с какво тегли- аз съм единствения с немец и то защото ремаркето ми просто не е много тежко. всички други теглят с разни "duallies" (това е народния термин за тия с 4те гуми на ос отзад)- я форд ф350, я додж рам, я гмц/шеви 3500хд. не съм видял някакво предпочитание- щом е катърпилар/ дурамакс/ къминс под капака- грижи няма

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Купих си Сеат Ибиза да се ева в кратуната!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- xpl0d
-
-
alx написа:..
Ми може би точно затова не са фалирали още. Защото или правят пикапите си по-здрави от останалите автомобили в гамата или хората купуващи ги са коне с капаци. Но съм по-склонен да вярвам, че е първото.

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Taя тема кърти 

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Сложих да си пека банички във фурната,ама само съм пуснал часовника,а фурната не,отивам да видя какво става,те на камък още ,да се е@а в глупака 

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Вчера свалям едно табло на Opel Vectra и не ще да излезе, и не ще, и не ще... Половин час му се чудя какъв му е проблема и в последствие установявам, че не съм свалил една малка пластмасова кора, под която имало болтче 

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Flash написа:Вчера свалям едно табло на Opel Vectra и не ще да излезе, и не ще, и не ще... Половин час му се чудя какъв му е проблема и в последствие установявам, че не съм свалил една малка пластмасова кора, под която имало болтче
Ами ще му се чудя, щях да вкарам сила и да го изтръгна

Аз пък преди малко пиша на една и бре .. много дръпнато се държи ама викам аре и почвам да ръся к'ви ли не глупосто да се еб@ у глупака. То било гаджето и

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Да се еба и глупака, днес реших да се правя на тарикат и да не сипвам бензин в мотора и бутах 2 километра... 

Без страх, без спирачка!
- stefkata1990
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 m43 318i e39 528i
- Мечтае да кара: m3 e36/e38 760
Последно снощи бях на ергенско парти в един плейбой бар да ева и си изхарчих сичките пари
ама кефа цена няма