как да изключа климатроника?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Re: как да изключа климатроника?

Мнение от slitter » 26 Мар 2012, 14:13

Apassionata написа:slitter, по-полечка с тона, моля, и определенията................ :winky:

Tова с целувчицата или там схрускването накрая ми хареса :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 26 Мар 2012, 14:41

При мен пък, като изключа климатика от копчето с малката перка, след това като загася колата и после я включа, той си седи изключен докато не го пусна аз.
Даже сега на скоро го изключих щото си е топло и си отварям прозорците и не го и пускам въобще.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 26 Мар 2012, 16:08

makaveli316 написа:При мен пък, като изключа климатика от копчето с малката перка, след това като загася колата и после я включа, той си седи изключен докато не го пусна аз.
Даже сега на скоро го изключих щото си е топло и си отварям прозорците и не го и пускам въобще.

ако пък теб това те дразни просто си разменете модулите с колегата по горе на който не му се изключва и готово :D
Това е преди фейса се стартира климатроника винаги след фейса може да се изключва от копчето и да се пуска автоматично.
Темата е изчерпана няма никакъв вариант не става с БМВ екперт или пък с програматор защото маските на чиповете са различни ако се презапои чипа ще стане но ще трябва да се съсипе здраво управление така че който го дразни да взима управление след фейс лифта и няма да му се включва всеки път.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 26 Мар 2012, 16:12

oci написа:
makaveli316 написа:При мен пък, като изключа климатика от копчето с малката перка, след това като загася колата и после я включа, той си седи изключен докато не го пусна аз.

ако пък теб това те дразни просто си разменете модулите с колегата по горе на който не му се изключва и готово :D
Това е преди фейса се стартира климатроника винаги след фейса може да се изключва от копчето и да се пуска автоматично.
Темата е изчерпана няма никакъв вариант не става с БМВ екперт или пък с програматор защото маските на чиповете са различни ако се презапои чипа ще стане но ще трябва да се съсипе здраво управление така че който го дразни да взима управление след фейс лифта и няма да му се включва всеки път.

Не, не, аз не се оплаквам, на мен така ми харесва :mrgreen:
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 26 Мар 2012, 16:18

Oci, мисля, че трябва да повториме още един път поне :mhihi: :mhihi: :mhihi: Щом от май 2008 до сега не е станало ясно, значи трябва да се повтори - повторението е майка на знанието, някога се учеше в училище!!! :) Така че някой ако го интересува защо се включва при всяко палене климатроника при Е46 преди фейса, предполагам колегите и oci конкретно няма да има нищо против отново да поясни!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 530д

Мнение от nikolae » 26 Мар 2012, 19:54

на няколко пъти се въздържах от коментар, но нз
принципно притока на външния въздух е незаменим :-)

все пак някой, на нещо по-конкретно попадал ли е по чуждите форуми ?

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 27 Мар 2012, 6:26

Не мога да повярвам, че тази тема е станала 7 страници...
Няма спасение със старото управление на климатроника!

След 3-4-5 години ако се намери някакво - ще отключа темата да допълня :mhihi:

Предишна

Назад към E46