Дайте идеи за разчекване на предните гуми!!?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e34 520i

Re: Дайте идеи за разчекване на предните гуми!!?

Мнение от achilles » 23 Мар 2012, 17:46

KPETEH написа:Па то си го има заводско бре. Захващането на тампона на долния носач може да бъде на две различни места. Турай ги на външните дупки, реглаж на рейката и пусни снимки.... За кво са тия дупки там?!
Изображение

Има ама нали ти казвам че горния носач става къс защото той нема други дупки

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от achilles » 23 Мар 2012, 21:10

Postman написа:
achilles написа:Колеги искам малко да разчекна предните гуми,както са на дрифт автомобилите.Знам че на 30ките им слагат носачи от е46,които са алуминиеви и можели да се изкривят.На е34 какво може да се направи по въпроса?

Потърси в Гугъл за BMW e34 camber plates.

И а какво са ми тези?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 24 Мар 2012, 10:55

Не мога да ти кажа конкретно на теб за какво биха могли да ти бъдат, но хората по цял свят слагат camber plates на мястото на тампона на макферсона, за да увеличат негативния camber, което може би ти си нарекъл "разчекване на предните гуми"... Ако под разчекване имаш предвид друго, примерно да ги направиш да приличат на такива като след удар с 60 км/ч в светофарен остров, то може би наистина няма да ти трябват camber plates...
Моля те, преди да ме репликираш, наистина иди в гугъл и потърси camber plates за Е34 - има много предложения на цена от 250 до 600 долара!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от achilles » 24 Мар 2012, 12:47

Postman написа:Не мога да ти кажа конкретно на теб за какво биха могли да ти бъдат, но хората по цял свят слагат camber plates на мястото на тампона на макферсона, за да увеличат негативния camber, което може би ти си нарекъл "разчекване на предните гуми"... Ако под разчекване имаш предвид друго, примерно да ги направиш да приличат на такива като след удар с 60 км/ч в светофарен остров, то може би наистина няма да ти трябват camber plates...
Моля те, преди да ме репликираш, наистина иди в гугъл и потърси camber plates за Е34 - има много предложения на цена от 250 до 600 долара!

Колега,аз ги видях тези плъзгачи и не се заяждам,но как само с тях ще наклоня гумите като долу двата носача няма да позволят ?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 24 Мар 2012, 17:27

Ами освен тогава да попитам с колко градуса искаш да ги разчекнеш :)... и респективно дали се поинтересува с camber plates до колко градуса могат да се разчекнат...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 25 Мар 2012, 0:39

:OT: разчекни гадже,тогава учи как да разчекнеш колата колега.....имам подозрения,че camber за теб е да цомбиш женки
Postman кефя ти се на търпението :winky:
Изображение

Аватар
Кара: bmx

Мнение от vinio » 25 Мар 2012, 12:35

Манчев73 написа::OT: разчекни гадже,тогава учи как да разчекнеш колата колега.....имам подозрения,че camber за теб е да цомбиш женки

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от achilles » 25 Мар 2012, 15:37

Всички,които сте писали в темата осъзнавате ли че този форум е толкова безполезен точно заради хора като вас?Аз задавам конкретен въпрос вие пишете глупости ако някой знае да каже,както колегата каза за camber-ите,а не да се правите на остроумни а всъщност карате е34ки комбита с тазове и клекнала задница и киснете в форума и серете темите...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 25 Мар 2012, 16:18

achilles написа:Всички,които сте писали в темата осъзнавате ли че този форум е толкова безполезен точно заради хора като вас?Аз задавам конкретен въпрос вие пишете глупости ако някой знае да каже,както колегата каза за camber-ите,а не да се правите на остроумни а всъщност карате е34ки комбита с тазове и клекнала задница и киснете в форума и серете темите...

:OT:
Мдам големи кенефи караме, даже на моята и предницата е клекнала :mhihi:

On-topic
Колега казаха ти вече за camber plates. Ти продължаваш да копаеш и даже се сърдиш.

Така ли искаш да ти изглежда колата? Абстрахирай се от външния вид, боята и т.н. и погледни предните и задни гуми.

Изображение

Ето и линк към сайт от който можеш да си купиш такива.
http://www.turnermotorsport.com/BMW-E34/c-64-bmw-kmac-turner-camber-caster-plates.aspx
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 25 Мар 2012, 18:48

achilles написа:Всички,които сте писали в темата осъзнавате ли че този форум е толкова безполезен точно заради хора като вас?Аз задавам конкретен въпрос вие пишете глупости ако някой знае да каже,както колегата каза за camber-ите,а не да се правите на остроумни а всъщност карате е34ки комбита с тазове и клекнала задница и киснете в форума и серете темите...

Да бе , напоследък само полезни теми гледам , сигурно ще е заради нас :).

Определено карам с клекнала задница и предница , маслото ми не не сменено и с оригиналните ремъци и ролки ,разчекната е малко ама щото не съм барал нищо по нея .
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 26 Мар 2012, 13:00

Е ти това пробвал ли си го или само си пишеш тук? Направи си ексцентрични тампони и си ги мести накъдето си искаш. Те твойте теми кат ги погледнах и ми стана смешно... Ще турам фланци - продавам фланци. Разкрачена задница - подложки да вдигна задницата. Са предница. Нещо до са направил ли си или караш е39 всъщност?!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от achilles » 26 Мар 2012, 13:23

KPETEH написа:

Е ти това пробвал ли си го или само си пишеш тук? Направи си ексцентрични тампони и си ги мести накъдето си искаш. Те твойте теми кат ги погледнах и ми стана смешно... Ще турам фланци - продавам фланци. Разкрачена задница - подложки да вдигна задницата. Са предница. Нещо до са направил ли си или караш е39 всъщност?!

Не,колега! Всъщност карам голф 2ка и само си пиша в бмв форума за да се кефя. Темите ми които са противоположни еена на друга не са само за една кола. Пиша теми за съвети а не упреци и филосовски разсъждения. Хора които са го правили да пишат ане хора които няма кфо да правят.

Аватар
Кара: bmx

Мнение от vinio » 26 Мар 2012, 14:07

:mhihi: някой в час и с друг ник и се гъбарка-така те приемам аз :roll:
ако не(баси това разчекване) ....то в тая тема са се включили хора,които са го правили и те насочват,но ти не го приемаш -не знам защо....
да те поздравя и за голф-а 2 последният истински голф :yes:
колкото до тазовете и висналите задници(комбито няма как да е обида,нали :D ),то ние не разчекваме такива с виснали задници,а млади 18-20 годишни ръчкавчета...а таза за мен често е лукс,който не мога да си позволя,тий като разчеквам на трупчета в повечето случаи

п.п и вместо да минаваш в ''размисли и страсти'' иди си вземи кутия гел ,свали стъклото,ръката от вън музиката на 6 ,буфера да дъни .....щото голф2 и е34 се разчекват по различни начини,с кадет става най-лесно заводски си е така ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от achilles » 26 Мар 2012, 19:23

vinio написа::mhihi: някой в час и с друг ник и се гъбарка-така те приемам аз :roll:
ако не(баси това разчекване) ....то в тая тема са се включили хора,които са го правили и те насочват,но ти не го приемаш -не знам защо....
да те поздравя и за голф-а 2 последният истински голф :yes:
колкото до тазовете и висналите задници(комбито няма как да е обида,нали :D ),то ние не разчекваме такива с виснали задници,а млади 18-20 годишни ръчкавчета...а таза за мен често е лукс,който не мога да си позволя,тий като разчеквам на трупчета в повечето случаи

п.п и вместо да минаваш в ''размисли и страсти'' иди си вземи кутия гел ,свали стъклото,ръката от вън музиката на 6 ,буфера да дъни .....щото голф2 и е34 се разчекват по различни начини,с кадет става най-лесно заводстики си е така ;)

Ти си бил толям философ бе,що не напишеш некоя книга?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 26 Мар 2012, 20:36

С такива диалози няма да я бъде тази тема...

Предишна

Назад към E34