Дайте идеи за разчекване на предните гуми!!?
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Дайте идеи за разчекване на предните гуми!!?
Postman написа:achilles написа:Колеги искам малко да разчекна предните гуми,както са на дрифт автомобилите.Знам че на 30ките им слагат носачи от е46,които са алуминиеви и можели да се изкривят.На е34 какво може да се направи по въпроса?
Потърси в Гугъл за BMW e34 camber plates.
И а какво са ми тези?
Не мога да ти кажа конкретно на теб за какво биха могли да ти бъдат, но хората по цял свят слагат camber plates на мястото на тампона на макферсона, за да увеличат негативния camber, което може би ти си нарекъл "разчекване на предните гуми"... Ако под разчекване имаш предвид друго, примерно да ги направиш да приличат на такива като след удар с 60 км/ч в светофарен остров, то може би наистина няма да ти трябват camber plates...
Моля те, преди да ме репликираш, наистина иди в гугъл и потърси camber plates за Е34 - има много предложения на цена от 250 до 600 долара!
Моля те, преди да ме репликираш, наистина иди в гугъл и потърси camber plates за Е34 - има много предложения на цена от 250 до 600 долара!
Postman написа:Не мога да ти кажа конкретно на теб за какво биха могли да ти бъдат, но хората по цял свят слагат camber plates на мястото на тампона на макферсона, за да увеличат негативния camber, което може би ти си нарекъл "разчекване на предните гуми"... Ако под разчекване имаш предвид друго, примерно да ги направиш да приличат на такива като след удар с 60 км/ч в светофарен остров, то може би наистина няма да ти трябват camber plates...
Колега,аз ги видях тези плъзгачи и не се заяждам,но как само с тях ще наклоня гумите като долу двата носача няма да позволят ?
Ами освен тогава да попитам с колко градуса искаш да ги разчекнеш
... и респективно дали се поинтересува с camber plates до колко градуса могат да се разчекнат...

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече

Postman кефя ти се на търпението

Манчев73 написа::OT: разчекни гадже,тогава учи как да разчекнеш колата колега.....имам подозрения,че camber за теб е да цомбиш женки

Всички,които сте писали в темата осъзнавате ли че този форум е толкова безполезен точно заради хора като вас?Аз задавам конкретен въпрос вие пишете глупости ако някой знае да каже,както колегата каза за camber-ите,а не да се правите на остроумни а всъщност карате е34ки комбита с тазове и клекнала задница и киснете в форума и серете темите...
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
achilles написа:Всички,които сте писали в темата осъзнавате ли че този форум е толкова безполезен точно заради хора като вас?Аз задавам конкретен въпрос вие пишете глупости ако някой знае да каже,както колегата каза за camber-ите,а не да се правите на остроумни а всъщност карате е34ки комбита с тазове и клекнала задница и киснете в форума и серете темите...

Мдам големи кенефи караме, даже на моята и предницата е клекнала

On-topic
Колега казаха ти вече за camber plates. Ти продължаваш да копаеш и даже се сърдиш.
Така ли искаш да ти изглежда колата? Абстрахирай се от външния вид, боята и т.н. и погледни предните и задни гуми.
Ето и линк към сайт от който можеш да си купиш такива.
http://www.turnermotorsport.com/BMW-E34/c-64-bmw-kmac-turner-camber-caster-plates.aspx
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
achilles написа:Всички,които сте писали в темата осъзнавате ли че този форум е толкова безполезен точно заради хора като вас?Аз задавам конкретен въпрос вие пишете глупости ако някой знае да каже,както колегата каза за camber-ите,а не да се правите на остроумни а всъщност карате е34ки комбита с тазове и клекнала задница и киснете в форума и серете темите...
Да бе , напоследък само полезни теми гледам , сигурно ще е заради нас

Определено карам с клекнала задница и предница , маслото ми не не сменено и с оригиналните ремъци и ролки ,разчекната е малко ама щото не съм барал нищо по нея .

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Има ама нали ти казвам че горния носач става къс защото той нема други дупки
Е ти това пробвал ли си го или само си пишеш тук? Направи си ексцентрични тампони и си ги мести накъдето си искаш. Те твойте теми кат ги погледнах и ми стана смешно... Ще турам фланци - продавам фланци. Разкрачена задница - подложки да вдигна задницата. Са предница. Нещо до са направил ли си или караш е39 всъщност?!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
KPETEH написа:Има ама нали ти казвам че горния носач става къс защото той нема други дупки
Е ти това пробвал ли си го или само си пишеш тук? Направи си ексцентрични тампони и си ги мести накъдето си искаш. Те твойте теми кат ги погледнах и ми стана смешно... Ще турам фланци - продавам фланци. Разкрачена задница - подложки да вдигна задницата. Са предница. Нещо до са направил ли си или караш е39 всъщност?!
Не,колега! Всъщност карам голф 2ка и само си пиша в бмв форума за да се кефя. Темите ми които са противоположни еена на друга не са само за една кола. Пиша теми за съвети а не упреци и филосовски разсъждения. Хора които са го правили да пишат ане хора които няма кфо да правят.

ако не(баси това разчекване) ....то в тая тема са се включили хора,които са го правили и те насочват,но ти не го приемаш -не знам защо....
да те поздравя и за голф-а 2 последният истински голф

колкото до тазовете и висналите задници(комбито няма как да е обида,нали

п.п и вместо да минаваш в ''размисли и страсти'' иди си вземи кутия гел ,свали стъклото,ръката от вън музиката на 6 ,буфера да дъни .....щото голф2 и е34 се разчекват по различни начини,с кадет става най-лесно заводски си е така

vinio написа::mhihi: някой в час и с друг ник и се гъбарка-така те приемам аз![]()
ако не(баси това разчекване) ....то в тая тема са се включили хора,които са го правили и те насочват,но ти не го приемаш -не знам защо....
да те поздравя и за голф-а 2 последният истински голф![]()
колкото до тазовете и висналите задници(комбито няма как да е обида,нали),то ние не разчекваме такива с виснали задници,а млади 18-20 годишни ръчкавчета...а таза за мен често е лукс,който не мога да си позволя,тий като разчеквам на трупчета в повечето случаи
п.п и вместо да минаваш в ''размисли и страсти'' иди си вземи кутия гел ,свали стъклото,ръката от вън музиката на 6 ,буфера да дъни .....щото голф2 и е34 се разчекват по различни начини,с кадет става най-лесно заводстики си е така
Ти си бил толям философ бе,що не напишеш некоя книга?
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2