GT крило или Lip-че зае36 купе???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
Re: GT крило или Lip-че зае36 купе???
ОЕМ също е от стъклопаст, да 
Някъде бях чел и ако не се лъжа, в щатите не можеш да си го поръчаш от представителството, ако не притежаваш конкретната М3 ...

Някъде бях чел и ако не се лъжа, в щатите не можеш да си го поръчаш от представителството, ако не притежаваш конкретната М3 ...
virtue and tranquillity
Е къде сравняваш един най-обикновен лип(btw тайванските пластмасови уж много качествени, за предна м-броня са пълен ташак, върнах един
), дето е една лайстна, с цял спойлер с извивки. Аз ти казах какво мисля, като човек, който до скоро имаше бая богат асортимент от такива мизерии
. Искам само да те предпазя теб или други, които не са имали и само ги гледат на картинки. Преди и аз си казвах така - "А тия пък във форума, кво толкоз се вживяват, оригинално, та оригинално, все тая са". Да ама не е...и хубавото струва пари за жалост. Ако ставаха, нямаше да ги разкарам и да олеквам с едни 800-900лв. е така щото съм мн богат(напротив)... Ще ти опиша недостатъците им, ти си прецени.
1. Не пасват изобщо добре.
2. Криви са много, на вълни и др. трябва да има супер голяма игра с кит, че да стане що-годе.
3. На шупли са, ронят се чак.
4. Не дай си боже да го закачиш, макар и леко някъде, пуква се веднага. Да не говорим за сблъсък
5. На визия са по-гадни, личат си от 5 км, че са смотани реплики.
За момента са тия дето се сещам, ама смятам, че са пре достатъчни.
Гледам за събора я стягаш, за тия пари дето ще даваш за стъклопластово лайно, по-добре си полирай качествено колата примерно, със сигурност ще обира повече погледи, а не подмятания тип "Виж го тоя ква гняс сложил отзаде"...И айде хорското мнение остави, ама ако те кефи колата ти, толкова много ще те дразнят недъзите му, че ще го махнеш доста скоро.

2. Криви са много, на вълни и др. трябва да има супер голяма игра с кит, че да стане що-годе.
4. Не дай си боже да го закачиш, макар и леко някъде, пуква се веднага. Да не говорим за сблъсък

Гледам за събора я стягаш, за тия пари дето ще даваш за стъклопластово лайно, по-добре си полирай качествено колата примерно, със сигурност ще обира повече погледи, а не подмятания тип "Виж го тоя ква гняс сложил отзаде"...И айде хорското мнение остави, ама ако те кефи колата ти, толкова много ще те дразнят недъзите му, че ще го махнеш доста скоро.
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
Dpy написа:Е къде сравняваш един най-обикновен лип(btw тайванските пластмасови уж много качествени, за предна м-броня са пълен ташак, върнах един), дето е една лайстна, с цял спойлер с извивки. Аз ти казах какво мисля, като човек, който до скоро имаше бая богат асортимент от такива мизерии
. Искам само да те предпазя теб или други, които не са имали и само ги гледат на картинки. Преди и аз си казвах така - "А тия пък във форума, кво толкоз се вживяват, оригинално, та оригинално, все тая са". Да ама не е...и хубавото струва пари за жалост. Ако ставаха, нямаше да ги разкарам и да олеквам с едни 800-900лв. е така щото съм мн богат(напротив)... Ще ти опиша недостатъците им, ти си прецени.
колегата е 100% прав,никога,ама никога тайвански змейове по-колата ми имам едни огледала от форума ,''уникални''

не стига ,че бяха със чупени захвати ,после приправяне ,пласмасови заварки ,боядисване и пак

те са единственото тайванско нещо по колата ми и супер много ме дразнят

градски търси оргиналдъ

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Правете разлика между тайвански и тайвански, щото аз смея да кажа, че има липове и огледала, дето някой от вас познавачи ако ги различи от оригиналните на външен вид ще му подаря по едни.
Оригиналните сплитери също се трошат като се ударят в дупка. Как си представяте силата на тон и половина с 10км в час върху няколко кв. см. пластмаса?

Оригиналните сплитери също се трошат като се ударят в дупка. Как си представяте силата на тон и половина с 10км в час върху няколко кв. см. пластмаса?
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
bum_bum написа:Правете разлика между тайвански и тайвански, щото аз смея да кажа, че има липове и огледала, дето някой от вас познавачи ако ги различи от оригиналните на външен вид ще му подаря по едни.![]()
ок сигурно има и качествени,може само аз да попадам наужасни,преди 6 години ударих един отзад,понесах си акта и от там звъня на застрахователите ........да не правя реклама(по-скоро антиреклама),та договора ми беше ако стане нещо с колата: платформата и в техен сервиз,след 10 дена отивам да си я зимам иии

та не говоря на изус а от опит с тайвански части

Да, за пластмасовите реплики имат и качествени, ама рядко..., и на принципа проба грешка не върви... Примерно за липчето за предната броня, видях го на живо сложен на оригинална броня, момчето ми вика "супер е, пасва, всичко точно, а и си е новичък, няма деруги тва онова". И да, така беше, колкото и да го гледах дефект не открих. Та се зарибих и аз да си взема такъв, макар преди тва да не исках. Е кво, взех,ама случих на гаден...Грешката ми беше, че не питах от кого го е взел...мислех, че са едни и същи. Ама не върви да купувам наред от всички търговци докато случа я...Та взех оригинален, сега малко кит за дребните деружки, боядисване и ще стане перф.
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
липче м-ка броня
чудно кажи като го сложиш че знам на едни дет им трябва
моята щото нямаше и ся сигурно си търсят

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ако на пазара има 3-4 продавача, едните продават неща, които на едро струват повече, а другите продават неща, които в случаи струват на 1/2 от по-качествените от кои купувате?
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
bum_bum написа:Ако на пазара има 3-4 продавача, едните продават неща, които на едро струват повече, а другите продават неща, които в случаи струват на 1/2 от по-качествените от кои купувате?
Ми аз по мойта кола нямам никакви смоли... аз съм с пълен М-паркет всичко си е оргиналдъ

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Peturcho_bmw написа:baitun написа:аз лично предпочитам лип, но след като ми откраднаха 2 бр.за три месеца почвам да се замислям за GT, но само оригинал
да колега гледах днес как ти го свалят липа на клип![]()
мисля че е твойта кола нали или се бъркам
![]()
Не е моята, но е същия цвят или е даймън шварц на колегата, на който коп.....нцето му го смъква, майка му таралеж да роди, свалил съм клипа и ще видя дали може да се изчисти и да се види номера на колата или говедото и тогава ще стане лошо, ама и съфорумците са за е..не където купуват липове втора ръка, не знам за колко ги вземат/при бабуна и още един колега от Пловдив са по 40 лева вече/, но има и възможност някое гадно наркоманче или грозно цигане да е накичило колата си/ дано в стълб да се забие и там да си остане/. Открия ли го няма да може да държи отверката с която откъртва края на липа

- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 528xi
- Мечтае да кара: M10
- Детайли за колата: Panda
отностно темата лично мое мнение най-добрия споилер за БМВ е36 (независимо дали е седан или купе) е AC Schnitzer lip spoiler UK Style (alpina).Гледам заговорихте се и за бронички тва онова та реших да споделя едно клипче с вас на едно БМВ 328и седан което от долу до горе е AC Schnitzer (alpina).
ПС: на клипчето можете да видите въпросния спойлер за който съм споменал.
http://www.youtube.com/watch?v=vGFKHUhQRsQ
ПС: на клипчето можете да видите въпросния спойлер за който съм споменал.
http://www.youtube.com/watch?v=vGFKHUhQRsQ
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Строго индивидуално е с тия спойлери, на мен лично големите ГТ крила не ми харесват изобщо!
Може да са оригинални ма за мен не стоят добре на колата.
Евентуално на някоя ДТМ Е36 да там иди дойди, на обикновенна Е36 по добре не

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
vld написа:Строго индивидуално е с тия спойлери, на мен лично големите ГТ крила не ми харесват изобщо!
Така си е въпрос на личен вкус е, аз лично съм с двете ръце за GT крило , но има хора които не одобряват тези "пейки"

Peturcho_bmw написа:vld написа:Строго индивидуално е с тия спойлери, на мен лично големите ГТ крила не ми харесват изобщо!
Така си е въпрос на личен вкус е, аз лично съм с двете ръце за GT крило , но има хора които не одобряват тези "пейки"![]()
и си предпочитат липчето
![]()
или голия багажник
![]()
![]()
Преди време имаше една друга тема за ГТ крилото, там упорито го хранех, че е гадно и наистина изобщо не ми харесваше. Напоследък нещо ми стана и започна да ме кефи много