помощ за чип в ключ.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
помощ за чип в ключ.
Здравейте,
Имам следния проблем. Колата ми е след 1996 и има вграден във ключа чип за алармата и имобилайзера. Самото бутонче на платката се развали и сега не мога да си запаля колата.
Мотора е м43 ако това ще е от помощ.
Въпроса ми е първо къде мога да отида да ми отремонтират ключа, и има ли как да изолорам временно алармата и имолилайзера , за да мога да си карам колата , докато реша проблема с ключа.
За съжаление нямам резервен ключ.
Имам следния проблем. Колата ми е след 1996 и има вграден във ключа чип за алармата и имобилайзера. Самото бутонче на платката се развали и сега не мога да си запаля колата.
Мотора е м43 ако това ще е от помощ.
Въпроса ми е първо къде мога да отида да ми отремонтират ключа, и има ли как да изолорам временно алармата и имолилайзера , за да мога да си карам колата , докато реша проблема с ключа.
За съжаление нямам резервен ключ.
- bebcho__
- младши ентусиаст
-
- Кара: грозно е36 купе
- Мечтае да кара: настрани с около 200
Re: помощ за чип в ключ.
ако кажеш откъде си, колегите по-добре ще се ориентират 

- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
Извинявам се
Това забравих да допълня.
От София.

Това забравих да допълня.
От София.
Здравейте колеги. Отскоро и аз карам 318 тдс - 1997г. И имам същото питане. Не е ли достатъчно чипа в ключа да се намира само до патронника, за да инактивира имобилайзера? На таблото до лампата за подгрев, в дясно от нея от време на време ми излиза една ножица, която угасва преди лампата за подгрев - това ли означава тя? Колата по някога и аз не мога да я стартирам от раз - това ли е причината? Предварително благодаря на отзовалите се.
- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
Здрасти колега,
Не мога да ти отговоря точно защото се оказа,че това в ключа било за някаква фабрична аларма която имала някакъв блокаж на запалване, ма нямала сирена. Проблема се оправи със смяна на батерията, и малко почистване на ключа.
Не мога да ти отговоря точно защото се оказа,че това в ключа било за някаква фабрична аларма която имала някакъв блокаж на запалване, ма нямала сирена. Проблема се оправи със смяна на батерията, и малко почистване на ключа.
5 мнения
• Страница 1 от 1