да се е*а в глупака....
Модератор: Общи модератори
Re: да се е*а в глупака....
BMW_POWER написа:alx написа:аз теглих вчера едно ремарке три тона
Знаеш, че винаги имам по-особенни въпроси към тебЯ кажи, с какво го тегли това ремарке? Ще бъда благодарен, ако дадеш някоя снимка, дори на ЛС.
клееман дизелов бенц гл
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- zxsport
-
alx написа:BMW_POWER написа:alx написа:аз теглих вчера едно ремарке три тона
Знаеш, че винаги имам по-особенни въпроси към тебЯ кажи, с какво го тегли това ремарке? Ще бъда благодарен, ако дадеш някоя снимка, дори на ЛС.
клееман дизелов бенц гл
Предполагам е в диапазона 600-800 NM?
zxsport написа:alx написа:BMW_POWER написа:alx написа:аз теглих вчера едно ремарке три тона
клееман дизелов бенц гл
о, нямам представа - не съм го мерил. той е 540нм фабрично... предполагам е около 750нм с кд бокс-а.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- zxsport
-
alx написа:zxsport написа:alx написа:BMW_POWER написа:alx написа:аз теглих вчера едно ремарке три тона
клееман дизелов бенц гл
о, нямам представа - не съм го мерил. той е 540нм фабрично... предполагам е около 750нм с кд бокс-а.
благородно (и не само благородно

700 нютъна - влакче на ужасите
ОК, може да си го теглиш, ама.. като три пъти му завариш газта до долу и ти се вие свят вече
ОК, може да си го теглиш, ама.. като три пъти му завариш газта до долу и ти се вие свят вече

No bling at the Ring
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Да се е** в глупака, веднъж не си харесах различна от мръсница!
BadAngel написа:700 нютъна - влакче на ужасите
То малко трудно ще го направиш, защото аварийно спиране с това ремарке обикновенно завършва с доста сериозни щети. Свидетел съм как на мокро засякоха F-250 с ремърке. Последва "чупка в кръста" и всичко стана мазало....
BMW_POWER написа:BadAngel написа:700 нютъна - влакче на ужасите
То малко трудно ще го направиш, защото аварийно спиране с това ремарке обикновенно завършва с доста сериозни щети. Свидетел съм как на мокро засякоха F-250 с ремърке. Последва "чупка в кръста" и всичко стана мазало....
друго исках да кажа, колега
ремаркето е ясно, караш си го яваш-яваш, слушаш си музичка и дебнеш трафика на 200 метра пред теб
за големите дизели ставаше дума, като цяло дизела има висока компресия, а особено пък и здравия такъв
в момента , в който пуснеш педала на газта.. все едно си отворил парашута отзад

и така.. говоря го от опит с 320 дизел в относително малка кола (ц-класа), но предполагам, че 8-цилиндровия дизел в ГЛ-а е сходен като усещане
за това и не намирам удоволствие в големите дизели (големи спрямо купето)
от 6.5 литров дизелов В8.. бих намерил кеф в милионния му безпроблемен пробег примерно
No bling at the Ring
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
не трееше да си поръчвам вчера тия мезета та сега ме боли главата още от тях да се е*а у глупака 

bedrock city racing
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
TheKiller написа:Купих си ауди да се е*а в глупака
А аз Рено

Никой не мое ма връне на селу!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
saleen написа:TheKiller написа:Купих си ауди да се е*а в глупака
А аз Рено![]()
![]()
и аз ситроен.. да го повторя пак, че много ме е яд
прекалено често съм почнал да се нервирам за какво ли не, за най-дребни неща, да се е*а в глупака и да ги е*а в глупаците, които са навсякъде и са причина за нервите
по-спокойно трябва да го даваме

mangini написа:прекалено често съм почнал да се нервирам за какво ли не, за най-дребни неща, да се е*а в глупака и да ги е*а в глупаците, които са навсякъде и са причина за нервитепо-спокойно трябва да го даваме
![]()
+1

badangel написа: но предполагам, че 8-цилиндровия дизел в ГЛ-а е сходен като усещане
В щатите няма в8 гл - за съжаление. Но и в6 рейтинга му е 3.5 тона ремарке та няма проблеми.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила