Огледало въпрос
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Огледало въпрос
Здравейте колеги!
Рових се по форума но не успях да немеря нищо за това как се сменя само стъклото на странично огледало, понеже явно някакво камъче ми е отлюшило парченце от дясното огледало. Изобщо възможна ли е такава смяна или трябва да се смени стъклото в комплект с други части от огледалото.
Рових се по форума но не успях да немеря нищо за това как се сменя само стъклото на странично огледало, понеже явно някакво камъче ми е отлюшило парченце от дясното огледало. Изобщо възможна ли е такава смяна или трябва да се смени стъклото в комплект с други части от огледалото.
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Може да се смени само стъклото.
На щипки е, като се дръпне по-внимателно и излиза. 

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
сменя се само стъклото на моето е залепено с нещо като дебело тиксо шупиш старото и залепваш новото такива са инструкциите на новото стъкло
Аз пък имам едно друго питане за огледало
Значи мойте М-кови ФК , които са ел. но вътре регулацията на старите ми може да регулира новите само на ляво и на дясно , но не на горе и на долу
А самите огледала го имат като опция
казаха ми , че проблема е в копчето за регулацията , че ми трябва копче от по-нов модел
Вярно ли е тва - какво по-точно копче да си търся
Или има друг начин да отстраня тая досадна грешка 

Значи мойте М-кови ФК , които са ел. но вътре регулацията на старите ми може да регулира новите само на ляво и на дясно , но не на горе и на долу

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Ако си сложил на ръчни ФК моторчетата от старите ти огледала,няма
проблем да се движат в 4-те посоки
проблем да се движат в 4-те посоки

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
никой ли не е слагал на ФК електрически огледала без проблеми, че и аз се замислям за такива, а не ми се занимава с размяна на моторчета 

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=28520
аз не успях да ги сложа
Върнах оргиналните моторчета - само те работят коректно с това управление. Ако си вземате ФК огледала поне гледайте да не са с четири кабела, защото така или иначе те не стават. Какви ли не комбинации пробвах, но не успях - работеха точно както описа колегата - само надясно и нагоре , а другите посоки бяха обърнати.
Предполагам че ако бяха с три кабела / или посоки ... зле съм с немския
/ може и да се измисли нещо
аз не успях да ги сложа

Върнах оргиналните моторчета - само те работят коректно с това управление. Ако си вземате ФК огледала поне гледайте да не са с четири кабела, защото така или иначе те не стават. Какви ли не комбинации пробвах, но не успях - работеха точно както описа колегата - само надясно и нагоре , а другите посоки бяха обърнати.
Предполагам че ако бяха с три кабела / или посоки ... зле съм с немския

Да - с 4 кабела са
Почти 100% сигурен съм , че ако ги сменя с другите 2 кабела ще почне да се движи само нагоре и надолу
©
начи как викаш да отстраня проблема
като сложа моторчетата от старите огледала
Трудна ли е цялата работа , че ше се изям ако ги счупя , че са ми в цвета на колата

©

Трудна ли е цялата работа , че ше се изям ако ги счупя , че са ми в цвета на колата

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

не е трудно. Имаше цяла тема по въпроса с преработката на механичните огледал. Аз махнах металната основа на техните моторчета и сложих старата пластмасова / която може да си направиш и сам/, скъсих малко местата за захващането и т.е. да влезе по-навътре и .. другото е сглобяване и щракване на буксите на оргиналните моторчета
оргиналните моторчета и съответно управлението им не действа толкова просто колкото ми се сториха моторчетата на ФК ..

оргиналните моторчета и съответно управлението им не действа толкова просто колкото ми се сториха моторчетата на ФК ..
11 мнения
• Страница 1 от 1