проблем с централното на е36 седан

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м40 - ката да плаче
Мечтае да кара: е92

проблем с централното на е36 седан

Мнение от surbina87 » 23 Мар 2012, 8:35

колеги моля ви помагайте че ми писна да си държа колата отключена проблема е следния като реша да заключа колата варта си ключа сички машинки заключват и веднага след това отключват неискат да задаржът на заключено веднага се връщат някой има ли идея от какво може да е сменях модула под жабката и пак същата работа сменях и шофиорската машинка и от нея не е :help:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: кво му падне...
Мечтае да кара: М6 G-power

Re: проблем с централното на е36 седан

Мнение от jorko7120 » 23 Мар 2012, 10:51

Здравей колега казвам се Георги . Проблема ти е в някое от бутончетата на вратите (там при заключващия механизам) най вероятно е шофиорското и отчита че врата не е затворена. На баща ми на бавареца понеже няма централно алармата пищеше а на един приятел апсолютно единтично като при тебе го правеше. И на 2те решихме проблема с малко хартиа щот няма пари за ново :ok: . Малко по късно ще направя снимка да видиш точно как можеш да го оправиш че да ти се заключва :)
За Хелуин
Flash написа:Децата в Перник, като почукат на вратата на някой, вместо "номер или лакомство", казват "ракия или бой". :mhihi:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318i, sedan, 11.97

Мнение от 00700 » 23 Мар 2012, 10:52

Проблема може да е от неизправност по някоя от машинките по вратите. В смисъл ако една от тях не работи, не могат да се заключат другите ... . Може само да предполагаме. Успех!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от surbina87 » 23 Мар 2012, 16:33

jorko7120 написа:Здравей колега казвам се Георги . Проблема ти е в някое от бутончетата на вратите (там при заключващия механизам) най вероятно е шофиорското и отчита че врата не е затворена. На баща ми на бавареца понеже няма централно алармата пищеше а на един приятел апсолютно единтично като при тебе го правеше. И на 2те решихме проблема с малко хартиа щот няма пари за ново :ok: . Малко по късно ще направя снимка да видиш точно как можеш да го оправиш че да ти се заключва :)

най вероятно е от това защото както си карам и ми светва лампата в купето и после угасва и наистина това чопче се е поизносило сега ще видя какво да му подложа и дали ще стане благодаря колега
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от surbina87 » 23 Мар 2012, 18:02

стана колега сега се заключва но от втория път и преди така беше първия път като заключа и се връщат а втория път вече си остават на заключено положение това от какво може да е
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: кво му падне...
Мечтае да кара: М6 G-power

Мнение от jorko7120 » 23 Мар 2012, 22:03

Еми от това е или си го сменяш това чудо или си караш така с хартииката и да не ти дреме ;)
За Хелуин
Flash написа:Децата в Перник, като почукат на вратата на някой, вместо "номер или лакомство", казват "ракия или бой". :mhihi:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 316i

Мнение от to6eto88 » 25 Мар 2012, 11:58

Щом се заключва от втория път си виж снопа с кабели на багажника цепиш шлауфката и изолираш кабелчетата и след това омотаваш на цяло с изолирбанд ;)
Важното е да си в играта !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 530i SMG

Мнение от PIPERKOV » 25 Мар 2012, 12:01

На мен така ми прави когато ми отслабне акумолатора

Назад към E36