проблем с централното на е36 седан
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- surbina87
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м40 - ката да плаче
- Мечтае да кара: е92
проблем с централното на е36 седан
колеги моля ви помагайте че ми писна да си държа колата отключена проблема е следния като реша да заключа колата варта си ключа сички машинки заключват и веднага след това отключват неискат да задаржът на заключено веднага се връщат някой има ли идея от какво може да е сменях модула под жабката и пак същата работа сменях и шофиорската машинка и от нея не е 

- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
Re: проблем с централното на е36 седан
Здравей колега казвам се Георги . Проблема ти е в някое от бутончетата на вратите (там при заключващия механизам) най вероятно е шофиорското и отчита че врата не е затворена. На баща ми на бавареца понеже няма централно алармата пищеше а на един приятел апсолютно единтично като при тебе го правеше. И на 2те решихме проблема с малко хартиа щот няма пари за ново
. Малко по късно ще направя снимка да видиш точно как можеш да го оправиш че да ти се заключва 

- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
Проблема може да е от неизправност по някоя от машинките по вратите. В смисъл ако една от тях не работи, не могат да се заключат другите ... . Може само да предполагаме. Успех!
- surbina87
- кандидат ентусиаст
-
jorko7120 написа:Здравей колега казвам се Георги . Проблема ти е в някое от бутончетата на вратите (там при заключващия механизам) най вероятно е шофиорското и отчита че врата не е затворена. На баща ми на бавареца понеже няма централно алармата пищеше а на един приятел апсолютно единтично като при тебе го правеше. И на 2те решихме проблема с малко хартиа щот няма пари за ново. Малко по късно ще направя снимка да видиш точно как можеш да го оправиш че да ти се заключва
най вероятно е от това защото както си карам и ми светва лампата в купето и после угасва и наистина това чопче се е поизносило сега ще видя какво да му подложа и дали ще стане благодаря колега
- surbina87
- кандидат ентусиаст
-
стана колега сега се заключва но от втория път и преди така беше първия път като заключа и се връщат а втория път вече си остават на заключено положение това от какво може да е
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
Еми от това е или си го сменяш това чудо или си караш така с хартииката и да не ти дреме 

- to6eto88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316i
Щом се заключва от втория път си виж снопа с кабели на багажника цепиш шлауфката и изолираш кабелчетата и след това омотаваш на цяло с изолирбанд 

- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
На мен така ми прави когато ми отслабне акумолатора
8 мнения
• Страница 1 от 1