Резервоар - Неще да се пълни
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
Резервоар - Неще да се пълни
Здравейте,
някои да е патил с такова не6то: неще да ми се пълни резервоара,а ж него има място.Пищова на бензиностанцията постояно изключва.Голям зор виждам докато го напълня.
Казаха ми 4е имам запушени отдушници,но каде са те и как се отпушват???Някои знае ли?
някои да е патил с такова не6то: неще да ми се пълни резервоара,а ж него има място.Пищова на бензиностанцията постояно изключва.Голям зор виждам докато го напълня.
Казаха ми 4е имам запушени отдушници,но каде са те и как се отпушват???Някои знае ли?
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
И мен ме чака тоя проблем, но не съм го правил досега. Под задната седалка са.
Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Лично аз имам недостиг на бензин до резервоара но това е друг вапрос а на вашиа вапрос мога да кажа да потърсите някаква втора малка тръбичка успоредна с тази на резервоара би трябвало да сваршва някаде около капачката или задна дяасна колонка и накрая да има клапичка за да може само да пуска налягането на вун без да може да засмуква боклуци навътре това съм го виждал отдолу на много марки автомобили но все още не сам се заглеждал по мойта вупреки това би трябвало да съм прав проверете 

- panci
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34иE36
- Мечтае да кара: 740D
- Детайли за колата: Е34 525tds 92г. и Е36 320i 24v. 92г.
мен имам сащиа проблем по точно това не е проблем не се прит.товае защото няма ваздух заради вратичката.мн малко пахаш пищова и го заварташ и натискаш леко товае.аз така правя.
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
panci написа:мен имам сащиа проблем по точно това не е проблем не се прит.товае защото няма ваздух заради вратичката.мн малко пахаш пищова и го заварташ и натискаш леко товае.аз така правя.
и аз така правя

НЕВОЛЯТА УЧИ........

5 мнения
• Страница 1 от 1