(за коша )

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 `98

(за коша )

Мнение от DriftKing » 22 Мар 2012, 1:01

:driving: маи така е по добре темата нека някой да е изтрие...
Последна промяна DriftKing на 22 Мар 2012, 21:27, променена общо 2 пъти
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от малък
Мечтае да кара: Безаварийно

Re: Направа на червени Angel eyes..

Мнение от C8699HX » 22 Мар 2012, 3:18

ogata написа:
DriftKing написа:дано да съм помогнал...

Помогна много за развитието на селския тунинг.
На някои хора просто трябва да им се забранява да помирисват БМВ.

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=283039

Колега не си прав така да сереш...........
Колегата си е направил труда да пусне тема и да обясни със снимков материал как какво що ......
И на мен определено не ми харесват тези фарове тези диоди и самият цвят,но има хора на които им харесва и може да им бъде полезна темата ....... :yes:
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 22 Мар 2012, 3:24

C8699HX написа:...

Ти кво ... някъв рицар-защитник на доброто ли се явяваш в случая ?

Ок за труда на колегата че ни обясни как да бачкаме с бормашина и за тва че ни разясни 2та вида свързване на диоди.

Първо изпълнението е под сяква критика, второ червения габарит е Уеко забранен.
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 22 Мар 2012, 3:26

Ога бате , че не ме кефи хич даже не спорим въобще , но не сме комунизма и всички да сме еднакви ,щом момчето си го кефи няма лошо пробвал се е да е полезен , кво се впрягаш нали неговата кола не е хубава ,а не твоята ?
I'm slowly drifting
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 22 Мар 2012, 3:28

ogata написа:
DriftKing написа:дано да съм помогнал...

Помогна много за развитието на селския тунинг.
На някои хора просто трябва да им се забранява да помирисват БМВ.

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=283039

+1

значи абсолютно същото щях да напиша. хубаво си се постарал да беше сложил зелени, сини, пембяни, лилави, нямаше нищо да напиша ма баш червени е мега простотия да си сложиш най-малкото щото диодните стопове светят по тоя начин, а е пълна глупост да си го направиш тва на фаровете тоест предницата на колата :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 22 Мар 2012, 7:47

Българина си е хейтър и тва си е :mhihi: Никой път няма да се хване да направи такова нещо, ама вскеи път ще отвори голямата уста да охрани някого...
По темата - така направено не ми харесва. Продават си се червени ангели на афтърмаркет фирми, и според мен стоят уникално на определен цвят коли - черна, бяла, сива, червена.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 22 Мар 2012, 8:07

Dirty M5 driveR написа:Българина си е хейтър и тва си е :mhihi: Никой път няма да се хване да направи такова нещо, ама вскеи път ще отвори голямата уста да охрани някого...
По темата - така направено не ми харесва. Продават си се червени ангели на афтърмаркет фирми, и според мен стоят уникално на определен цвят коли - черна, бяла, сива, червена.

Браво .. голем си ! И на мене ми харесва.. ама кажи ся кво общо намираш между тея дето си ги сложил и тея в първия пост ? Светенето на точки или ползваната база върху рефлектори от фар sonar ? А регистрационната табелка нещо да ти прави впечатление ?

Стига сте писали щуротии, щото утре някое лапе ше земе да си я направи тая простотия на колата и освен че може да изяде акта, може да станат много големи поразии. Щото по тъмно ако ми блесне нещо червено пред мен, последното нещо дето ще си помисля е, че са габарити :!:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318is Coupe
Мечтае да кара: BMW e21

Мнение от valeri_86_ » 22 Мар 2012, 9:14

Koлега, НЕ ми харесва...само си си осакатил фаровете....но теб ако те кефят си е отделен въпрос...:)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с волан от М5
Мечтае да кара: Scott Gambler 730

Мнение от marto7067 » 22 Мар 2012, 9:45

Незнам защо така нахранихте човека?Всеки с вкуса си!В този форум има хора които се чувстват длъжни да изразят мнение по всеки един въпрос...и дай боже да им хареса,че иначе става страшно!Страх ме е вече да публикувам теми!!!
Сори за off-a.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 22 Мар 2012, 13:42

по-скоро в тоя форум доста са намаляли хората, които мислят преди да направят нещо и да го публикуват. затва се и напълни с теми като заварени дифове DIY, червени ангели DIY, направи си вейдър от пяна в мазето, засече ме голф, слезнах и пребих дедото и т.н...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact,96'индивидуъл
Мечтае да кара: 6 serries
Детайли за колата: монреалблауууу

Мнение от vaykisss » 22 Мар 2012, 17:00

целта на темата не е ли ако дадеш 300~400лв за тайвански фарове и диодите ти светят слабо да си ги замениш с други :dunno:
а колегата на никой не е казал диодите да са червени ,зелени или жълти ,попринцип на мен даже тези самите диодни фарове ми идват в повече ама ...въпрос на вкус казало кучето и нататък знаете... :( (мязат на аУди ) :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 22 Мар 2012, 17:36

С Голфовете се бъзикаме, а? :conf:

Колега, нищo лично. Евала за труда и че добре си обяснил всичко, но за визия дума не може да става. Ако така ти харесва - това е най-важното :yes:

П.С. На мен НЕ ми харесва :bchug:
Последна промяна In_Memoriam на 22 Мар 2012, 19:59, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DriftKing » 22 Мар 2012, 19:02

колеги .. не съм сложил темата да показвам какво имам по колата или еди какво си ...а че на някой някъде нещо от това може да му потрябва и да знае какво да прави...не казвам че ще седне да си реди диоди като мен ...по принцип фаровете са за смяна..така или иначе дали съм срал или ще сера в тях мисля че е лично мнение... който не му харесва КОЛЕГИ моля ви ..не серете по темата ... така че .. просто съм решил и съм го направил.. така че май е по добре човек наистина да не пуска теми за каквото и да е било ...защото май всеки знае много разбира много и само професори се извъдихме в тая държава...... но мисля че няма смисъл да казвам каквото и да е било ..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 22 Мар 2012, 19:52

ogata написа:Браво .. голем си !

Я пий една студена вода и се успокой малко! Научи се как правилно се изказва мнение, не да се нахвърляш по хората все едно нещо на теб са ти сторили. Като не ти харесва напиши "Не ми харесва", обясни защо не ти харесва и толко... не да четеш морал. Съжалявам че ще го кажа, ама от такива като теб се прееб@ват всякакви теми, щото е най-лесно да се храни, като човек може културно и спокойно да изкаже мнение, да направи градивна критика и т.н. Пък аз колко съм голем си е моя работа, просто мразя това селско отношение към хората и като човек, който прекарва 90% от свободното си време тук се чувствам длъжен да направя подобна забележка. Най-малкото е грозно...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DriftKing » 22 Мар 2012, 20:16

ммм не виждам аз с какво съм засегнал другите с моето лично мнение.... ако някой се е засегнал извинявам се ..господа.. да както всички други и аз не харесвам някои постоянно да сере по темите..човек да се опита да направи нещо и като стадо лешояди.. се почва.. това що така ...онова било забранено.. е хубаво ..ама нали знаете че всеки си има глава на раменете...на мен ще пишат акт не на вас...мен ще спрат от движение не вас нали... не разбирам какъв ВИ е проблема на всички ...не съм майстор или какъвто и да е ...но важното е че имам желание но вие гледате не желанието на човека ...а винаги онова което ви дразни...което не ви харесва.. което било селско..което еди какво си ...видях само двама колеги които бяха писали "браво за труда .." и че според тях не биха направили това което съм направил аз...не съм тръгнал да уча как се дупчи с бормашина ...и как се запоява когото и да е било ..защото аз лично незнам каква е последователноста на запояване на диодите защото ... специалноста ми е съвсем друга..за това помолих приятел да го направи...но докато го правеше разбрах и ..ако ми се наложи някога да направя нещо подобно знам какви материали са ми необходими и как трябва да го направя... така че не съдете всеки който има желание да ви покаже нещо дори и да го знаете ... дано сте доволни от себе си ... че всичко знаете и можете а други са неуки и незнаят отново показахте "колегиалност" :bowdown:
Изображение

Следваща

Назад към E36