Ъпдейт на Софтуер?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Baro 530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E65 730d 2006
- Мечтае да кара: 650i GranCoupe 760i
Ъпдейт на Софтуер?
Здравейте колеги! Някой да е правил ъпдейт на софтуер на Е65 и за какво служи точно? Четях одеве в Е60 форума имал риск за изгаряне на модула? Вярно ли е това наистина?Ще съм много благодарен на всеки за инфо.Поздрави Баро! 

Re: Ъпдейт на Софтуер?
здравей,аз днес ходих в BOVA CAR в Бургас и направих ъпдейт,все още нямам впечатления,но обслужването и компетентноста на служителите ме трогнаха и за това от Варна отидох специално при тях,специални благодарности на приемчика Илиан Димитров и целия екип,изслушват те с търпение и ти отговарят.ще им напиша благодарствено писмо.
- Baro 530d
- кандидат ентусиаст
-
Колега а казаха ли ти за риск от изгаряне на някакъв модул както ''уж'' са предупреждавали някои майстори колегите с Е60? И последно колко пари ти взеха и какво представля цялата процедура ако ни обясниш едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!
Поздрави! 

likoktra написа:здравей,аз днес ходих в BOVA CAR в Бургас и направих ъпдейт,все още нямам впечатления,но обслужването и компетентноста на служителите ме трогнаха и за това от Варна отидох специално при тях,специални благодарности на приемчика Илиан Димитров и целия екип,изслушват те с търпение и ти отговарят.ще им напиша благодарствено писмо.
Да малко са местата като БОВА КАР..

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Baro 530d написа:Колега а казаха ли ти за риск от изгаряне на някакъв модул както ''уж'' са предупреждавали някои майстори колегите с Е60? И последно колко пари ти взеха и какво представля цялата процедура ако ни обясниш едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!![]()
Поздрави!
Риска от "изгаряне" е само при Е60-ките до края на 2005г. Всъщност, риск от умиране на модула няма, ако човекът който ъпдейтва знае какво прави. Прецакването в 99% от случаите е заради незнание или невнимание на диагностика.
В цял свят, ако при ъпдейта умре модул се заменя за сметка на сервиза, но в БГ нали сме все тарикати и оторизираните сервизи се правят на луди. Изключение правят само Бова Кар, въпреки че и те са отказвали ъпдейт, ако клиента не си поеме отговорноста.
здравейте,моята е е65 фейслифта 06,когато ги попитах казаха че ако не е ъпдейтвана отдавна мойе да се получи,но те си поемат всичко ако вината е тяхна,аз нямам проблеми след ъпдейта.даже ми активираха огледалата да се прибират от дистанционното и дневен режим на светлините(за зимата е много удобно).успех!
- Baro 530d
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря ви колеги за инфото
Значи като отивам към Бургас най-вероятно след месец и половина ще е,ще взема и аз да мина през БОВА Кар за Ъпдейт. Поздрави,Баро! 

- Baro 530d
- кандидат ентусиаст
-
likoktra написа:здравейте,аз съм с много добри впечатления след ъпдейта
А с какви по-точни колега би ли ни обяснил по-подробно и какво представля цялата процедура и колко ти взеха? Поздрави!

здравейте приятели,впечатленията ми : видимо- промяна на екрана на навигацията изписва менюто и го включва.а иначе имам чуството 4е е по рязка колата т.е. по лесно тръгва от старт.
- bubi23
- Потребител
-
- Кара: 760LI
Здравейте, на мен ми правиха ъпдейт в Камор ауто в София но несъм много доволен, промени се паленето на колата а и докато беше по студено палеше на 2ро или 3то натискане на старт бутона, ходих пак след това и ми взеха 400лв за някакви маркучи , не се промениха много нещата вчера пак я оставих да видим какво ще направят, не е много скъпо но незнаят май какво правят - имам такова чувството. Всичко друго уж е наред ама не са много добри специалисти според мен. Имах теч на антифриз израсиха ме няколко хиляди и нищо, а вчера ми се обаждат че било проблема в радиатора и е за смяна
, 1000лв. и си готов ми казават
, сега се чудя какво да правя. Поръчах нов ключ срещу близо 600лв. престигна и неможаха да го нагласят за колата , сега искат да ми го набутат защото нямали какво да правят, абе направо БГ простотия отвсякъде.

- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Колеги и на мен ми
престой ъпдейт на на софтуера променя ли се визията и настройките на менюто ?

Здравейет,
Относно упдейта - опасност от изгаряне на модул винаги има. Официалните сервизи подменят модула за тяхна сметка, НО само ако е оригиналният от колата /не е сменян или ремонтиран/........ аз лично нямам намерения да рискувам, а и не виждам смисъл. Бях ентусиазиран в началото
))
В КАМОР АУТО НЕ ВЛИЗАМ!!!!!! Страшни измамници,много некомпетентни. И мен се опитаха де ме изръсят хиляди левове за неща, които не бяха за ремонт и в последствие всичко ми струваше 700-800лв.
Успех!
Относно упдейта - опасност от изгаряне на модул винаги има. Официалните сервизи подменят модула за тяхна сметка, НО само ако е оригиналният от колата /не е сменян или ремонтиран/........ аз лично нямам намерения да рискувам, а и не виждам смисъл. Бях ентусиазиран в началото

В КАМОР АУТО НЕ ВЛИЗАМ!!!!!! Страшни измамници,много некомпетентни. И мен се опитаха де ме изръсят хиляди левове за неща, които не бяха за ремонт и в последствие всичко ми струваше 700-800лв.
Успех!
- Damyan_Staykov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '06 e91 320d 163 hp
- Мечтае да кара: G-POWER M6 HURRICANE RS, Nissan GTR
Здравейте, до колкото знам процедурата по ъпдейт трае няколко часа и трябва задължително да има непрекъснато едно и също напрежение. Риска го има винаги.
А относно Камор Ауто - пффффффф... ИЗМАМНИЦИ недни ! Изобщо не им се доверявайте. Там заменят, не ремонтират.
За тях проблемите се решават с нови компоненти. Не, че това е лошо, но да ми дадат оферта от 1980 лв за кормилната конзола само защото една шайба до моторчето на волана е леко зацепила !!?? Оправих го точно за 5 минути дори нямаше и толкова. Сори за
А относно Камор Ауто - пффффффф... ИЗМАМНИЦИ недни ! Изобщо не им се доверявайте. Там заменят, не ремонтират.
За тях проблемите се решават с нови компоненти. Не, че това е лошо, но да ми дадат оферта от 1980 лв за кормилната конзола само защото една шайба до моторчето на волана е леко зацепила !!?? Оправих го точно за 5 минути дори нямаше и толкова. Сори за

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2