Ами нали съм нов >>>
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- КУНИ
- младши ентусиаст
-
Ами нали съм нов >>>
та моля да ме извините ако не съм видял тема с подобно съдържание и пускам нова такава.
Два въпроса.
1. Трябва ли да има осветление включвателя на фаровете? При мен не свети нищо.
2. Какво индикира диода който се намира там където свършва спидометъра - под 240км/ч.
БЛАГОДАРЯ.

Два въпроса.

1. Трябва ли да има осветление включвателя на фаровете? При мен не свети нищо.
2. Какво индикира диода който се намира там където свършва спидометъра - под 240км/ч.
БЛАГОДАРЯ.

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
1. Тази крушка свети постоянно и затова гори по-често. На мен също ми беше горнала и се сменя сравнително лесно и струва стотинки. Отвиваш едно болче под копчето за фаровете и вадиш цялата конзола заедно с духалката за парното. След това махаш 2-те букси и има едно бяло пластмасово като цилиндърче такова. Отвиваш го и заедно с него би трябвало да се извади и крушката. Ако крушката остане вътре (както стана при мене) трябва да махнеш самата врътка на копчето за фаровете и да отвиеш гайката след това ще имаш достъп до нея.
2. Този иДиод на края на спидометъра и на мен ми е интересно за какво е ? Може би светва като стигнеш ограничителя!
Аиде и успех с крушката.
2. Този иДиод на края на спидометъра и на мен ми е интересно за какво е ? Може би светва като стигнеш ограничителя!
Аиде и успех с крушката.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Моята 320-ка не може да си напълни километража.
Преди да и сменя чипа на компа дигаше къде 215 км/ч и забиваше муцуната, като това са около 6700 оборота/мин. някъде.
Миналото лято вдигнах 230 км/ч, като компа хич не изключи инжекторите, ама ги дигна с много зор и не съм много сигурен дали имаше мегдан за още... Освен да пробвам пак...
Честно казано не ми е много ясно кво требе да стане, че да фръкне с 260 тая кола (толкоз пише при мене най-доле
)!
Преди да и сменя чипа на компа дигаше къде 215 км/ч и забиваше муцуната, като това са около 6700 оборота/мин. някъде.
Миналото лято вдигнах 230 км/ч, като компа хич не изключи инжекторите, ама ги дигна с много зор и не съм много сигурен дали имаше мегдан за още... Освен да пробвам пак...

Честно казано не ми е много ясно кво требе да стане, че да фръкне с 260 тая кола (толкоз пише при мене най-доле

Ами няма да спорим, въпроса беше за лампата 

Последна промяна verdano на 06 Юни 2006, 21:01, променена общо 1 път
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
verdano написа:Скоро бях писал че на един приятел 320-ската и светва тази лампа като напълни километража
макар че много хора тук смятат че е невъзможно ама айде да не се заяждам пак
Въпроса не е в спора.Аз държа на твърдението,че 320 не може да вдигне
повече от 220 км,освен ако едно или няколко от следните неща не са
заменяни:
- двигателя е тунингован и развива 8000 оборота,като дифа и скоростите не са сменени
-сменени са дифа и скоростите(в този случай само теоритично е възможно да се вдигне 260,но без як тунинг на двигателя,си остава в сферата на теориите)
-ако двигателя е сменен дори с S50, макс. скорост пак ще е около 235-240(където ще удари ограничителя ),ако дифа и скоростите са стандартните
bmwdriver написа:verdano написа:Скоро бях писал че на един приятел 320-ската и светва тази лампа като напълни километража
макар че много хора тук смятат че е невъзможно ама айде да не се заяждам пак
Въпроса не е в спора.Аз държа на твърдението,че 320 не може да вдигне
повече от 220 км,освен ако едно или няколко от следните неща не са
заменяни:
- двигателя е тунингован и развива 8000 оборота,като дифа и скоростите не са сменени
-сменени са дифа и скоростите(в този случай само теоритично е възможно да се вдигне 260,но без як тунинг на двигателя,си остава в сферата на теориите)
-ако двигателя е сменен дори с S50, макс. скорост пак ще е около 235-240(където ще удари ограничителя ),ако дифа и скоростите са стандартните

Стига вече по тази тема явно до общо мнение няма да стигнем

Никой не знае какво е сменяно просто така е вкарана от Германия,може и да е грешка на километража

Важнотото е че въпросната лампа свети. И май ще се окаже единствената в този форум. Защо ли?

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
© написа:тази 320ка ще се окаже единствена не само в този форум ами и на Балкански полуостров, Европа и света ...![]()
добре че този който я "правил" се е сетил да сложи и лампа на края на километража
Миналият път написа че ще има продължение преди да заклучиш темата

Сега обаче не ми е до дразги, нямаш късмет

Нека КУНИ да ме извини че предизвиках разводняване на темата му.
Айде със здраве и наздраве на всички

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2