Монтаж на лип, предна м-броня, крепежни елементи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Монтаж на лип, предна м-броня, крепежни елементи
Разрових се с търсачката, и по схемата, но нещо не мога да разбера къв е парт номера на крепежните елементи.А утре имам път към варна-карс, та ми се искаше да ги взема. Ясно е че мога да го хвана с квото дойде, но съм тръгнал да си правя нещата по колата както си му е реда, та за тва искам с оригиналните щипки. Мисля си че е номер 25 от схемата, но не съм сигурен.
Линка към схемата:http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/Coupe/Europe/328i-M52/LHD/M/1997/june/browse/vehicle_trim/front_bumper_trim_m_technic/

Последна промяна Делян на 31 Мар 2012, 13:15, променена общо 1 път
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Re: оригинални крепежни елементи за лип, предна м-броня
25 и 26 колега 

- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
и 24 в двата края не е с видии....
малко просто трябваше да се разровиш има ги навсякъде в нета тия теми....
ето ти сичко подробно и какво точно ти трябва както и как да направиш отворите че са малко по особенни
http://www.understeer.com/lipspoiler.shtml
малко просто трябваше да се разровиш има ги навсякъде в нета тия теми....
ето ти сичко подробно и какво точно ти трябва както и как да направиш отворите че са малко по особенни
http://www.understeer.com/lipspoiler.shtml
Тя бронята ми явно едно време е имала, понеже си ги има отворите по нея. Благодаря ти подробното инфо 

Монтаж лип, крепежни елементи, предна м-броня
Днес ми остана време да го монтирам. Като предложение, в место оригиналните крепежи(които са доста скъпи и има играчка докато се пробият четвъртити отвори), може да се ползват крепежите за м-праговете за отдолу, които са с парт. номер 51111908077 и струват 0.43 лв. броя. ето как изглеждат:

Мисля, че за монтажа на липа ми трябваха 10 броя. Не че не си купих половината оригинални крепежи за лип-а, ето някои от тях как изглеждат:

ама днес ме домързя да пробивам и пиля, че бронята ми имаше отвори, но не бяха с формата която ми трябва. Та понеже на м-праговете още не съм им набил щипките отдолу и имах доста, ми дойде идеята да пробвам. Взеха че паснаха идеално и монтажа стана за 2 минути и смея да твърдя доста цивилизовано
Тей де, смятам, че на някой друг може да му е от полза, за тва давам тва инфо. Ето и малко снимки как стоят.

Мисля, че за монтажа на липа ми трябваха 10 броя. Не че не си купих половината оригинални крепежи за лип-а, ето някои от тях как изглеждат:

ама днес ме домързя да пробивам и пиля, че бронята ми имаше отвори, но не бяха с формата която ми трябва. Та понеже на м-праговете още не съм им набил щипките отдолу и имах доста, ми дойде идеята да пробвам. Взеха че паснаха идеално и монтажа стана за 2 минути и смея да твърдя доста цивилизовано

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Re: Монтаж на лип, предна м-броня, крепежни елементи
Тия където сте ги сложили не са толкова здрави... можело е и по друг начин да го хванете, така както сте го направили гледай да не го забравиш тоя лип на някой бордюр 

7 мнения
• Страница 1 от 1