Моля Ви да помогнем на това Куче !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Re: Моля Ви да помогнем на това Куче !!!

Мнение от P1tbuL » 16 Мар 2012, 16:36

Vra4anin написа:че един вид сме "евтини на брашното и скъпи на триците", че човек за човека е вълк и почти няма подкрепа и помощ за хора изпаднали в беда, а за едно куче "всички" страдат и се превъзнасят.

Истински силният уважава, цени и пази по- слабите!
Нямам какво повече да ти кажа.

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 16 Мар 2012, 16:37

Vra4anin написа:Разбирам автора на темата и защитниците на животни (аз също съм имал куче за домашен любимец), но разбирам и гледната точка която изказа кемакозе, че един вид сме "евтини на брашното и скъпи на триците", че човек за човека е вълк и почти няма подкрепа и помощ за хора изпаднали в беда, а за едно куче "всички" страдат и се превъзнасят. Разбирам, че кемакозе бе едва ли не сам в темата спрямо общото настроение и на момент като че ли прекали, но само защото не споделя тази идея, нима заслужаваше бан ? :dunno: Не съм му адвокат, не го познавам лично, но колегата е пич и начина му на писане и мислене (съдейки по нещата които съм чел тук) доста често съм се съгласявам с него. Като че ли бе прекалено да бъде изпъден, знам ли. Кофти е, че тези теми с животните (и онази от миналата година, за кучетата и тричането в еди кои си села) пораждат такива изпокарвания между хората. :|

Е трябва ли да се бием в гърдите всеки път като сме помогнали или на човек или на куче.Аз на седмица праштам по 2 смс за приюта от подписа на Иво,но никога не съм отказал и да помогна на човек.Въпроса е не в това дали помагаме,а в начина на представяне на позицията си.Колегата с жигуларника попрекали и според мен си заслужава банна. Ще ти дам друг пример ако гледам от неговата гледна точка- Аз имам куче,чипосано,обезпаразитено,ваксинирано,регистрирано (12лв. данък на година),но по цяла нощ под балкона ми лаят 10-ти бездомни псета,трябва ли да ги осъкатя,защото тъпата община си пребира парите от моя данък и не прави нищо(кастрация,прибиране в кучкарник до смъртта им) за да спя аз спокойно?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 16 Мар 2012, 16:38

Обърка се сериозно...

Първо това че защитавам животните не значи че не помагам на хората, няма кампания за която да не съм пуснал смс-и, няма възрастен човек по улиците на които да не съм помогнал по някакъв начин и т.н.. човека е човек и за хората и за животните..

Този които защитаваш не беше изгонен от форума заради тезата която защитава (макар че аз лично я намирам за нечовешка) а заради използване на крайно нецензурни думи, които не са разрешение тук.

За да не просължаваме заключвам темата, предполагам ако има нужда от още нещо колегата автор може да пусне нова тема.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Предишна

Назад към Извън Темата