да се е*а в глупака....
Модератор: Общи модератори
- Николов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: The ultimate driving machine
Re: да се е*а в глупака....
Преди няколко месеца свършихме малко работа с колега от форума (всичко беше точно) и затова като ме помоли да му заема 50 лв го направих, на всеки се случва да закъса. Но като това се случи и на мен нито си вдигна телефона, нищо ми отговори на ЛС-то.. Да се е*а в глупака 

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Не че ми трябваше за някаква работа или нещо такова, просто реших да си купя лаптоп, ако ми се наложи някъде да отида мобилен, питах един авер каква марка да е "ЛЕНОВО ТА ЛЕНОВО", еми ОК.
Поръчах го, платих 1500лева за Y570 и на втория ден установих, че държи при пълен товар 100 градуса на процесора и 100 градуса на видео картата. На 3тия ден го върнах в сервиз, а сега пътува за Полша, и ще го видя най-рано след 3 седмици

Поръчах го, платих 1500лева за Y570 и на втория ден установих, че държи при пълен товар 100 градуса на процесора и 100 градуса на видео картата. На 3тия ден го върнах в сервиз, а сега пътува за Полша, и ще го видя най-рано след 3 седмици

- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
да се е*а в глупака....
ръб написа:Не че ми трябваше за някаква работа или нещо такова, просто реших да си купя лаптоп, ако ми се наложи някъде да отида мобилен, питах един авер каква марка да е "ЛЕНОВО ТА ЛЕНОВО", еми ОК.
Поръчах го, платих 1500лева за Y570 и на втория ден установих, че държи при пълен товар 100 градуса на процесора и 100 градуса на видео картата. На 3тия ден го върнах в сервиз, а сега пътува за Полша, и ще го видя най-рано след 3 седмици![]()
Един колега си домъкна едно Леново от щатите и скоро се оказа със стопено видео...Та и той така си каза да са е*а у глупака...
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
ръб написа:Не че ми трябваше за някаква работа или нещо такова, просто реших да си купя лаптоп, ако ми се наложи някъде да отида мобилен, питах един авер каква марка да е "ЛЕНОВО ТА ЛЕНОВО", еми ОК.
Поръчах го, платих 1500лева за Y570 и на втория ден установих, че държи при пълен товар 100 градуса на процесора и 100 градуса на видео картата. На 3тия ден го върнах в сервиз, а сега пътува за Полша, и ще го видя най-рано след 3 седмици![]()
Тебе те четох и в хардуеър-а, не можаха ли да ти го сменят с друга бройка колега?
Иначе всеки ден когато оставям дадена работа за следващият ден си викам да се *** ама кво да се прави

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Вчера се събрахме с едни приятелчата на побира , а след 20 минути станаха на по много
и решихме да играем сварка
, за 2 часа игра бях доста напред .
И след изтичането на определеното време , аз да се е*а у глупака предложих да играем още 1 час , не заради лакомия просто се бях разиграл , таа на финала бях с некви къси пари (стотинки) около 10 лв

И след изтичането на определеното време , аз да се е*а у глупака предложих да играем още 1 час , не заради лакомия просто се бях разиграл , таа на финала бях с некви къси пари (стотинки) около 10 лв

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Затова си взимайте Dell-ове

Doberman_vas написа:Иначе всеки ден когато оставям дадена работа за следващият ден си викам да се *** ама кво да се прави
+1

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Пф, баш па делл
Асус е марката..

Асус е марката..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Luki Junior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 N46B20
Kroki написа:Пф, баш па делл![]()
Колко лаптопа от Делл си имал па да се исказваш така?
Да се Е*а в глупака че влизам в непотребни спорове.
Аз пък ще кажа HP
и мноооого далеч от rAcer 
Да не съм офф... Да се е*а в глупака, купих си въпросен Рейсър, опа Ейсър, за около 2 500лв и след като му изтече гаранцията, му замина дъното, да се е*а в глупака и после установих , че било сериен проблем т'ва
Как може лаптоп струващ 2500лв. да бъде предразположен изобщо към такива ра'оти да ги е*а в глупаците

Да не съм офф... Да се е*а в глупака, купих си въпросен Рейсър, опа Ейсър, за около 2 500лв и след като му изтече гаранцията, му замина дъното, да се е*а в глупака и после установих , че било сериен проблем т'ва

Как може лаптоп струващ 2500лв. да бъде предразположен изобщо към такива ра'оти да ги е*а в глупаците

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
uCnaHeTcA написа:Аз пък ще кажа HP![]()
и мноооого далеч от rAcer
Да не съм офф... Да се е*а в глупака, купих си въпросен Рейсър, опа Ейсър, за около 2 500лв и след като му изтече гаранцията, му замина дъното, да се е*а в глупака и после установих , че било сериен проблем т'ва![]()
![]()
![]()
Aз па ше ви кажа далеч от Хари Потър, така де HP

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
snipermkd написа:Да се Е*а в глупака че влизам в непотребни спорове.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Мен пък всичко ми е наред , гледам живота - ДОБРЕ Е ! Да ви е*а у глупаците
В тая тема 50% от коментарите са на некви хора живеещи в матрицата и говорят колкото да правят вятър.

В тая тема 50% от коментарите са на некви хора живеещи в матрицата и говорят колкото да правят вятър.
I'm slowly drifting

- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Да се е*а в глупака, не мога да си сложа табелките за номера 

- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
днеска си купих таблет на самсунг.... да се е*а в глупака