проблем ли е
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
проблем ли е
Здравейте колеги вчера направих бартер дадох си колата ауди 90 купе и си взех бмв е36 320 обаче има блокаж на дифернциала и е бес шпер имало някакви 2 полюса и били заварени и се парзаля супер мн това нещо може ли да ми направи някви мизерии
- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
Re: проблем ли е
Какви плюсове и какво значи "парзаля се мн"? Най-много да е заварил фиф-а.
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Колега блокажи няма,има системи против боксуване които не помагат особенно много,това са ASC и ASC+T. Незнам за какви полюси говориш,но щом се пързаля много най-вероятно ти е заварен диференциала и е опасно да се кара със заварен диф с голяма скорост.Лесно можеш да провериш,вдигни само едната гума на крик без да я сваляш или виж дали се върти свободно,трудно(ако има шпер) или не се върти(ако е заварен).
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
С вдигната една гума мисля че трудно ще я превърти ако има шпер (и ако шпера държи). Най-вероятно са заварили дифа, затова се пързаля много. Препоръчвам ти да си вземеш един отворен диф, по 80-ина лв. вървят, и да караш спокойно. Ако искаш да пързаляш дай 400лв. и купи приличен шпер. Тия заварки са си опасни за ежедневна кола.
- NikShtain
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 M57TU2D30 235hp
- Мечтае да кара: Chevrolet Chevy Impala Coupe
Е чак опасни,не е чак толкова фрапиращо,че са го заварили.Въпросът е колко ще издържи.Ако правиш "ръчки" на всеки завой скоро ще си замине.Колегата @Dirty M5 driveR ти е дал добър съвет.Имам предвид ще се сменя то е ясно.Само времето е относително колко дълго ще издържи

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Не бе, никак... тука е пълно с майстори на волана. 

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Като казах опасни имах предвид ОПАСНИ. Усещал съм какво е и не говоря на изуст. Да е някоя дрифтачка - ок. Ама това е кола, която се кара всеки ден в града. Кола, с която лятото се ходи на море. Кола, на която трябва да може да разчиташ. Никак не е удачен вариянта, но всеки сам решава 

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
~Мишо~ написа:Не бе, никак... тука е пълно с майстори на волана.
Абсолютно подкрепям колегата

- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
NikShtain написа:Е чак опасни,не е чак толкова фрапиращо,че са го заварили.Въпросът е колко ще издържи.Ако правиш "ръчки" на всеки завой скоро ще си замине.Колегата @Dirty M5 driveR ти е дал добър съвет.Имам предвид ще се сменя то е ясно.Само времето е относително колко дълго ще издържи
Фрапиращо е и съм съгласен,че е много опасно особено за човек който до вчера е карал ауди ........
Няма какво да вдигаш на крик и какво да въртиш............колкото и да не разбираш ще разбереш ако ти е заварен,в завой по енерция трябва да ти прескачат гумите смисъл неестествено ще завива колата да не кажа,че ако си с бавна скорост ще спре,защото едната гума не изминава по голямо разтояние

А относно това дали ще се счупи ако са набили 30метра тел по здраво нещо не съществува

ами какво да ви кажа като завивам и едната гума се чува как рови асвалта не спора да се върти и мисля че не е проблем че не мога да се изразя както трябва ама от оня ден имам бмв и още не съм запознат мн мн
- bebcho__
- младши ентусиаст
-
- Кара: грозно е36 купе
- Мечтае да кара: настрани с около 200
ми аз карам с заварен дифф и не мисля, че е проблем да се кара градско или да се ходи на море и т.н. въпроса е, че ще му хаби повече гумите, защото наистина се трият неестествено.
ВСЕ ПАК щом се кара нормално тая кола наистина вземи под внимание мненията на колегите и си купи отворен диф.
ВСЕ ПАК щом се кара нормално тая кола наистина вземи под внимание мненията на колегите и си купи отворен диф.
а от колко време си със заварен диф и дава ли ти някви проблеми смисал лопа ли нещо дигна ли ти разхода
- bebcho__
- младши ентусиаст
-
- Кара: грозно е36 купе
- Мечтае да кара: настрани с около 200
dra4koo написа:а от колко време си със заварен диф и дава ли ти някви проблеми смисал лопа ли нещо дигна ли ти разхода
ми не карам колата за евридейка... но разхода ще ти се вдигне като усетиш магията на заварката

Колеги, я по-сериозно, бре
Човека явно не е в час, с какъв акъл му подхвърляте тия неща - утре ще се пребие някъде като едното нищо.
Колега, сменяй тоя диф, а ако ти е мерак толкова - дай едни 400 лв и да ти е мирна главата, не да пускаме тема за теб утре.

Човека явно не е в час, с какъв акъл му подхвърляте тия неща - утре ще се пребие някъде като едното нищо.
Колега, сменяй тоя диф, а ако ти е мерак толкова - дай едни 400 лв и да ти е мирна главата, не да пускаме тема за теб утре.
virtue and tranquillity
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2