Да видим?Какви са плюсовете и какви минусите-Е36 318 или 320
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Да видим?Какви са плюсовете и какви минусите-Е36 318 или 320
Имам един въпрос да видим какво ще стане?При добра воля и малко успех искам да си купя Е36 4врати или купе!Вече ще видим,но кой двигател?Знам че купето има 318is!Но 4 вратите са по евтини!Ако се навия за купе е ясно!Но за 4 врато 318 или 320 моля които разбира да пише!
Тенк юу!А пък пишете и за предимствата и недостатъците на 4 вратите и на купетата!-Е36

Oversteer is when the passengers are scared , understeer is when the driver is scared
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Добре дошъл !
1.Като за начало няма да е лошо да прочетеш правилата на форума и да използваш търсачката мисля ,че за въпросните модели се е изписало доста...
2.На тази тема не и е точното място тук ,а в под форума Е36
3.Тъй като си от Варна искам да те поканя на сбирка всяка събота след 20:30 Р-т Фенерите точно срещу трета буна.
4.Успех при покупката на БМВ-то
5.Приятни моменти и само положителни емоции във форума
1.Като за начало няма да е лошо да прочетеш правилата на форума и да използваш търсачката мисля ,че за въпросните модели се е изписало доста...
2.На тази тема не и е точното място тук ,а в под форума Е36

3.Тъй като си от Варна искам да те поканя на сбирка всяка събота след 20:30 Р-т Фенерите точно срещу трета буна.
4.Успех при покупката на БМВ-то

5.Приятни моменти и само положителни емоции във форума

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Малко уточнение:
318is има и с 4 врати ама по-ряско...
Недостатъкът на Купето спрямо седана е, че требе да станеш някой път, когато някой ще се качва отзад.
Иначе си ги караш с кеф и двечките де.
Моето скромно мнение е, че ис-ката понеже е 4 цилиндъра се кара малко по-лесно и не толкова досадно на градско - особено, ако има много спирания и тръгвания (задръстване, светофари, знак №36 и др.).
318is има и с 4 врати ама по-ряско...
Недостатъкът на Купето спрямо седана е, че требе да станеш някой път, когато някой ще се качва отзад.

Иначе си ги караш с кеф и двечките де.
Моето скромно мнение е, че ис-ката понеже е 4 цилиндъра се кара малко по-лесно и не толкова досадно на градско - особено, ако има много спирания и тръгвания (задръстване, светофари, знак №36 и др.).

turbo написа:Моето скромно мнение е, че ис-ката понеже е 4 цилиндъра се кара малко по-лесно и не толкова досадно на градско - особено, ако има много спирания и тръгвания (задръстване, светофари, знак №36 и др.).
Тъй като не съм карал шестак, кажете ми какво му е досадното като се кара градско? Щото смятам някой ден да ъпгрейдвам на 6 in line, да не се прецакам нещо

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Айде разгледай е тази тема:arrow: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8is+vs+320 , в която има линкове към други теми... там ще намериш каквото търсиш
+освен това купетата не са само 318ис, ами има и 320и, др.
Относно предимства и недостатъци е най-добре ти да си помислиш какво ти трябва? Но ето тук може да видиш и други мнения
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%E0%F2%E8
заключвам темата за момента, а ако имаш някакви въпроси след като прочетеш всички подобни теми, пиши, въпреки че ме съмнява

+освен това купетата не са само 318ис, ами има и 320и, др.
Относно предимства и недостатъци е най-добре ти да си помислиш какво ти трябва? Но ето тук може да видиш и други мнения

заключвам темата за момента, а ако имаш някакви въпроси след като прочетеш всички подобни теми, пиши, въпреки че ме съмнява

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
6 мнения
• Страница 1 от 1