РАЗБИХА МИ КОЛАТА !!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 14 Юли 2003, 16:46

Гадна работа...

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 14 Юли 2003, 17:04

Що да не ти я платят? Ти ако си я поддържаш колата и инвестираш в нея, логично е да я застраховаш за съответно по-голяма сума... Е, винаги има загуби, но това е живота :?

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 14 Юли 2003, 17:40

мамка му прасе ! ще взема да се застраховам 4е си е fucks мамс
сорим ти за колата
Изображение

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 14 Юли 2003, 17:53

tsvet40 написа:Що да не ти я платят? Ти ако си я поддържаш колата и инвестираш в нея, логично е да я застраховаш за съответно по-голяма сума... Е, винаги има загуби, но това е живота :?

Логично е, ама не и за застрахователите. Там гледат цената на твоята кола в каталога Шваке и каквото е написано там, това е цената. Няма почти никакво значение как си я поддържал и какви тунинги си правил. Ако вземем БМВ-то на Андро или Мегов, те по Шваке излизат около 5000лв, ама те едвали биха си дали колите за срещу такава сума .

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 14 Юли 2003, 18:09

Любо ако ги пипнеш кои са свирни да дойда да им се порадваме заедно :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 14 Юли 2003, 18:29

Alpina написа:
tsvet40 написа:Що да не ти я платят? Ти ако си я поддържаш колата и инвестираш в нея, логично е да я застраховаш за съответно по-голяма сума... Е, винаги има загуби, но това е живота :?

Логично е, ама не и за застрахователите. Там гледат цената на твоята кола в каталога Шваке и каквото е написано там, това е цената. Няма почти никакво значение как си я поддържал и какви тунинги си правил. Ако вземем БМВ-то на Андро или Мегов, те по Шваке излизат около 5000лв, ама те едвали биха си дали колите за срещу такава сума .

Да бе, така си е :( Но все пак аз досега не съм чувал за открадната кола, застрахована в Булинс. Да не се налага да се изплаща премия - ще почне едно издирване, едно доказване, а и не е сигурно, че ще ти я платят :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от del_sol_fen » 14 Юли 2003, 19:52

Абе и на мен преди 4 дена ми разбиха прозореца, взеха ми анти-радара и ми взеха CD Player-a , долу-горе към $300 стойност. Обаче сега немога да намеря прозорец, то има но отнема 2 дена за поръчка и искат $200 за прозорец, мамка им. Аз една вечер ще ги чакам а пук ако дойдат - дойдат, ако не, мама им. Дроги ша са, така каза и ченгето. Сега и аларма ще слагам, ама то след дъжд качулка.
Si Power - Wona Go ???

Потребител
Аватар
Кара: Alpina B7 Biturbo
Мечтае да кара: BMW NR7S RS

Мнение от razorbg » 14 Юли 2003, 20:07

Мен колата миналата година 3 пъти ми я разбиваха но нито един път не я крадоха. Отдавам тоя факт на застраховката в Булинс. Вярно че за откраднат CD плеър и разбита ключалка първия път ми платиха 60 лв, ама поне съм спокоен че колата няма да я откраднат

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 14 Юли 2003, 21:38

Супер мишкарска работа е това..съжалявам за нервите ти Мегоф :( другото се оправя
Мисля,че почтя няма кола която да не са се опитвали да я изтарашат.
Още като колицата беше с смотани джанти и тасове имаше проблеми...тъкмо сутринта тръгвам за училище и гледам няма тасовете...баси...бяха толкова смотани и пак...да не говорим,че бяха счупили два.Тръгнали да крадът и не знаят как да ги махнат :x
Последна промяна smg на 15 Юли 2003, 10:39, променена общо 1 път
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 14 Юли 2003, 21:54

razorbg написа:Мен колата миналата година 3 пъти ми я разбиваха но нито един път не я крадоха. Отдавам тоя факт на застраховката в Булинс. Вярно че за откраднат CD плеър и разбита ключалка първия път ми платиха 60 лв, ама поне съм спокоен че колата няма да я откраднат

Е как така? Минималната застраховка на касетофона само ти е 100 лв. Даде ли им панела?

viper
Аватар

Мнение от viper » 14 Юли 2003, 22:17

Fast-and-Furious написа:Любо ако ги пипнеш кои са свирни да дойда да им се порадваме заедно :twisted: :twisted: :twisted:

ПЪРВО НА МЕНЕ :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 15 Юли 2003, 13:08

Няма оправия срещу подобен род кражба.

Миналата седмица и аз минах по реда си.
Веднъж вече счупиха ключалката, брат ми едвам я оправи.

На втория опит по Коледа счупиха задното странично стъкло. Върнаха ме с 50 лв. назад.

Сега обаче направо ме вкараха в бокса за к-т нови ключалки. И съм без касетофон. И цялата работа за една доза.

Отделно и да беше застрахована, застрахователите не изплащат кражба на касетофон, ако няма представена фактура за него при сключването на застраховката. А моя не си помни съучениците.

Не вярвам да са взели много пари за моя касетофон, но станалото, станало. Забравих го в колата и го взеха.

Ако ги набарам, очите ще им извадя.
Да караш Peugeot е страст!

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 15 Юли 2003, 15:32

e аз ко да кажа моита селските келеши в едно село се опитаха да я крадат ама как тя отключена с заключен волан натиснали съединителя и аиде те са ама до 1вото дърво Равносметка нова маска преден капак на сантиметри до фара . И шибаните ченгели ма изкараха че аз съм карал колата и им казах си ебат мамата искаха педологически стаи .Ама аз съм си отворен и им казах да се обърнат към адвоката ми и да го извикат и те млъкнаха. Доде господин психиатър и почна да се пене за туи че казваме с маика ми истината .Вика момче лъжиш аз го напсувах оня се ядоса и така 7 часа с маика ми арестанти :roll: и ся колкото пъти мина оттам покраи тоя шибан полицеиски участък толкова пъти всички излизат да видят кои минава :roll: :wink: Ама евала веднъж ме спряха техни колеги при разрешени 40 аз карах с 60 ама не ми написаха фиш щото беше 24 МАИ. Е толкова всичко с някакви 300 лева ми остана спомена за блъснатата кола :roll:
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 15 Юли 2003, 16:57

Eva* написа:Няма оправия срещу подобен род кражба.

Миналата седмица и аз минах по реда си.
Веднъж вече счупиха ключалката, брат ми едвам я оправи.

На втория опит по Коледа счупиха задното странично стъкло. Върнаха ме с 50 лв. назад.

Сега обаче направо ме вкараха в бокса за к-т нови ключалки. И съм без касетофон. И цялата работа за една доза.

Отделно и да беше застрахована, застрахователите не изплащат кражба на касетофон, ако няма представена фактура за него при сключването на застраховката. А моя не си помни съучениците.

Не вярвам да са взели много пари за моя касетофон, но станалото, станало. Забравих го в колата и го взеха.

Ако ги набарам, очите ще им извадя.

Специално Булинс изплащат и без фактура, ако касетофона е до 100 лв. Ако си го имала вписан в застраховката, поне това щеше да вземеш...

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 16 Юли 2003, 21:45

Ей Любо само нема да се ядосваш :arrow: знаеш че всичко ще оправим :wink: само тия гепарди нема моим ги оправи :x ама тва е положението :arrow: живота си тече :lol:
Иначе спецовете по застраховките да ги питам :?: дето от 10-ина г. карам все ретро :arrow: мойта 5-ца дето ми струва вече 6-7 к. къде точно ще я застраховат и :?: :shock: за колко

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум