Моля Ви да помогнем на това Куче !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: Bmw

Re: Моля Ви да помогнем на това Куче !!!

Мнение от hustla » 14 Мар 2012, 19:07

shark1986 написа:
kemakozeE36 написа:Ние на нас не можем да си помогнем, та на кучета сме се засилили да помагаме :shock:

Е....ахти ограничения ТИП :dummy: :dummy: :dummy: :kuku: :shock: Ти ако не си някой здраво пре...бан от живота :bang:

Напълно си прав колега евала :bowdown:

Дано кученцето има късмет!!!
Leave one wolf alive and the sheep are never safe!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Мар 2012, 20:50

kemakozeE36 написа:Ми помагай тогава.
Ти като закъсаш кучето няма да ти помогне

ЕВАЛА, голем си! Още от темата дето крадеше бензин от бензиностанциите. За това нашето общество е толкова пикливо!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 14 Мар 2012, 21:02

Бай Семо написа:Положението не е никак розово !!! Кученцето е много изстрадало :help:
Току-що говорих с Г-ца Петрова. Направена е рентгенова снимка и се оказва, че кучето е стреляно, има съчми в гръбнака, скъсани сухожилия и няма да може да проходи, остава варианта количка. СПЕШНО, МНОГО СПЕШНО се търси превоз от Берковица до Шумен, където д-р Димитров е готов да го приме и оперира. Моля ви помагайте да намерим транспорт до Шумен, по възможност още утре. Пишете по стените си, дано се уреди възможно най-бързо. Изходите са два: количка или евтанизация.

защо мъчите животното не ми е ясно :|

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Мар 2012, 21:24

Само по темата моля.!!!
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 15 Мар 2012, 0:53

Колегата kemakoze си е прав донякъде.
Помислете първо за хората в нужда, а после за животните.
Това последното вече е много откачено- колички,протези.. :shock: :shock:
Напомня ми на онова куче с отрязаните крака :shock:
Само ще се мъчи животното..
Навсякъде е пълно с кучета и всичките са еднакви.
Не вярвам това да е някакво по-специално, че чак транспорт да му търсиш по форумите..
И не!, не съм някаква малка душица или човек, който мрази кучетата.
Просто това е действителността в България.
А на запад, кучетата живеят по-добре от нас , за справка (Animal Planet) :clap:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело в парка
Мечтае да кара: E34 Alpina
Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2

Мнение от Бай Семо » 15 Мар 2012, 1:59

kiko написа:
Бай Семо написа:Положението не е никак розово !!! Кученцето е много изстрадало :help:
Току-що говорих с Г-ца Петрова. Направена е рентгенова снимка и се оказва, че кучето е стреляно, има съчми в гръбнака, скъсани сухожилия и няма да може да проходи, остава варианта количка. СПЕШНО, МНОГО СПЕШНО се търси превоз от Берковица до Шумен, където д-р Димитров е готов да го приме и оперира. Моля ви помагайте да намерим транспорт до Шумен, по възможност още утре. Пишете по стените си, дано се уреди възможно най-бързо. Изходите са два: количка или евтанизация.

защо мъчите животното не ми е ясно :|

Колега аз не мъча никой, просто много обичам животните и съм съпричастен към случая :wave: Просто ми стана жал за кученцето. И понеже знам че има много добри хора в няколко форума пуснах тема. Какво лошо в това. Дали човек или животно все душица носят :(
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Бай Семо » 15 Мар 2012, 10:19

По темата: Получих информация за Берк, кучето чието събуди малко дразнение в колегата с зелената жигулка :mhihi: . Сачмите са в гръбначния мозък и няма да се оперира, защото има опасност да не се събуди. Задницата му е парализирана и не чувства болка. Раните се обработват, сложили са му катетър. Пуснали са му кръвни изследвания. Последен е варианта за количка. Всеки има право да живее. Изображение.
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 15 Мар 2012, 10:29

Супер колега, евала ти правя за това с което си се захванал. :bowdown:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Бай Семо » 15 Мар 2012, 11:02

Още по темата: Средства няма да са необходими, защото количката ще е подарък от Германия. Вече има кандидат-осиновител също от Германия Много се радвам че кученцето ще бъде гледано с внимание и много любов макар и не в България както винаги се е получавало. :( Това е България... няма как. Всеки има проблеми и за тях страдат малките и слаби същества. Да удариш куче в яда си е равносилно да посегнеш на малко дете но не и в България. Държавата на редица аномалии. Ако има нещо пак ще пиша .... :wave:
Изображение

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 15 Мар 2012, 19:16

Jorjinio написа:тея па мн сте зле бе... кат не можете да помогнете поне не пречете бе

А ти с какво точно помогна, че не разбрах. Или не ти пука особено за псето, ами да си барабар петко с мъжете
shark1986 написа:
kemakozeE36 написа:Ние на нас не можем да си помогнем, та на кучета сме се засилили да помагаме :shock:

Е....ахти ограничения ТИП :dummy: :dummy: :dummy: :kuku: :shock: Ти ако не си някой здраво пре...бан от живота :bang:

Зависи какво рабираш под "здраво преебан" и тъй като виждам, че явно ми "знаеш" и кътните зъби
щото тука всички разни медиуми, врачки и познавачи се изкарахте те моля да ми разтълкуваш това ти определение :winky:
nightdriver написа:
Бай Семо написа:Транспорт е намерен :clap: Браво на всеки който се е опитал и насила никой не карам да ми " Сери " с миризливи отговори. :ranting:

Браво колега , добро си направил и то душа носи :yes:

Пс не се вързвай на някои низки душици

Ти па кога стана циганин, кога ти почерне гъзо
///peter написа:
kemakozeE36 написа:Ми помагай тогава.
Ти като закъсаш кучето няма да ти помогне

ЕВАЛА, голем си! Още от темата дето крадеше бензин от бензиностанциите. За това нашето общество е толкова пикливо!

Ми ти като си малък си е твой проблем :mhihi:
За твоя нерадост ще ти припомня, че и ти принадлежиш на това "пикливо" общество и ти си точно толкова пиклив, колкото и аз :winky: Батка, кажи къде живееш да ти оставя 100 литра бензин до колата да те видя дали ще ги вземеш.
Ма и пушка ще взема с мене- а ги пипна а те утепах.
На всеки му се е случвало да го направи, и вие го правите или сте го правили поне веднъж, макар и не с бензин обаче тука сте чисти като новородени путки. Да яд ли те е сипах 60 кила газ и 50 бензин за 1,20 общо. А нали са ви скъпи горивата, нали искате бензиностанциите да са на загуба? Ей с такива като мене ще са на загуба. Вие си циврете тука във форума и мрънкайте колкото си искате. Искате ли да си отвориме и банкова сметка за бездомни кучета да наливаме грешни пари.
Мамка му и помияр природата си знае работата кучета има колкото искаш. Ще започна ако трябва внос на кучета от чужбина ма вижте първо вас си, после кучетата.
Жалката истина е, че всички сме българи и всички в някои отношения сме еднакви кой каквото и да говори-особено за аванта ако има. И не се правете на безгрешни монахини щото съм убеден, че не е така.
Просто за разлика от вас мене ме боли уя и си го казвам открито :winky:
Още някой разбирач има ли да каже нещо по въпроса
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: Bmw

Мнение от hustla » 15 Мар 2012, 20:02

Циганин си ти тъпо........................ :censored: :censored: :censored: селско и т.н и престани да се заяждаш с хората и да доказваш колко си плиткоумен!
Leave one wolf alive and the sheep are never safe!

Изображение

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 15 Мар 2012, 20:27

hustla написа:Циганин си ти тъпо........................ :censored: :censored: :censored: селско и т.н и престани да се заяждаш с хората и да доказваш колко си плиткоумен!

ooще, ооще, ооще :mhihi:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 15 Мар 2012, 20:42

къф ти в проблема ве кремакозе? дападжийте в жигулския форум! :yes:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 15 Мар 2012, 20:46

Евала на човека дето се е погрижил за кученцето! :) Такива хора днес трудно се срещат! :)

:bowdown:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 15 Мар 2012, 20:58

kemakozeE36 написа:...

абе тебе цел форум ти обеснява от година, че си със сбъркани разбирания и точно от такива дреболяги кат тебе сме цъфнали ма нъцки, трябва постояно да си продължаваш дървените философии. тва, че си крадеш кат пичага да заредиш с гасчица котора незначи, че всички го правят пък и не си признават, само ти си герой и си го казваш :mhihi:
по-същия начин и в тая тема ти си единствения на друго мнение и затва си страшен форумен герой :kuku:
нема лошо 1 път да кажеш простотия, ма ти нема се спреш

по-темата за кучето е ясно, че българин няма да го осинови, ама пак добре че сте намерили от немско, може да е сакато кучето ма ще живее в бяла държава поне.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата