Моля Ви да помогнем на това Куче !!!
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
Моля Ви да помогнем на това Куче !!!
Моля помогнете да намерим превоз за това животинче. Не е СПАМ !!! Аз просто помагам за тази добра кауза !!!
СПЕШНО ТЪРСИМ ТРАНСПОРТ БЕРКОВИЦА - МОНТАНА ЗА КУЧЕТО С ПРЕМАЗАНИТЕ КРАЧЕТА, ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЧАС ДОКТОРА ТАМ ЧАКА, А НЕ МОЖЕМ ДА НАМЕРИМ КОЛА, ЗА ВРЪЗКА : 0878286725
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 513&type=3
Повече информация на линка.
Средства няма да са необходими, защото количката ще е подарък от Германия. Вече има кандидат-осиновител също от Германия
СПЕШНО ТЪРСИМ ТРАНСПОРТ БЕРКОВИЦА - МОНТАНА ЗА КУЧЕТО С ПРЕМАЗАНИТЕ КРАЧЕТА, ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЧАС ДОКТОРА ТАМ ЧАКА, А НЕ МОЖЕМ ДА НАМЕРИМ КОЛА, ЗА ВРЪЗКА : 0878286725
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 513&type=3
Повече информация на линка.
Средства няма да са необходими, защото количката ще е подарък от Германия. Вече има кандидат-осиновител също от Германия
Последна промяна Бай Семо на 15 Мар 2012, 10:58, променена общо 1 път
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Re: Моля Ви да помогнем на това Куче !!!
Ние на нас не можем да си помогнем, та на кучета сме се засилили да помагаме 

- hustla
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: Bmw
Типично български отговор
да предпочитам на куче да помогна отколкото на неблагодарен човек!!!!!!!!!!! 

kemakozeE36 написа:Ние на нас не можем да си помогнем, та на кучета сме се засилили да помагаме

- kemakozeE36
-
-
hustla написа:Типично български отговорда предпочитам на куче да помогна отколкото на неблагодарен човек!!!!!!!!!!!
Ми помагай тогава.
Ти като закъсаш кучето няма да ти помогне

GVT написа:kemakozeE36 написа:Ние на нас не можем да си помогнем, та на кучета сме се засилили да помагаме![]()
леко да си не строшиш тиквата
viewtopic.php?f=4&t=289933
A тая тема някой от вас защитниците на горките кученца видя ли я? Видяхте ли, че някой като вас същия има проблем? Мина ли през акъла на някой, че подобна гадост може да сполети всеки един от нас?
Или миличкото кученце ви е по-важно?
"Типично български отговор" вика...
Ти преди да го напишеш тва замисли ли се че ще напишеш "типичния български коментар" на "типичния български отговор" или "типично по български" си мислиш, че ти си нещо по-различно?
Много ли ти е 1,20? Аз ги прежалих, а вие?

- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
Транспорт е намерен
Браво на всеки който се е опитал и насила никой не карам да ми " Сери " с миризливи отговори. 

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Твърде късно отварям темата, но браво колега. Иначе какво лошо има да се помогне на едно животинче. Ако бях отворил по-рано лично щях да помогна с автомобила си, понеже съм от тоя край. Как мина интервенцията при доктора?
Така и не разбрах какво пречи прекарването на едно куче с личен автомобил от Берковица до Монтана на хората болни от някаква тежка болест. Ако по същото време трябваше да се прекара тежко болен човек естествено бих прекарал човека, но в случая нещо не схващам.

Така и не разбрах какво пречи прекарването на едно куче с личен автомобил от Берковица до Монтана на хората болни от някаква тежка болест. Ако по същото време трябваше да се прекара тежко болен човек естествено бих прекарал човека, но в случая нещо не схващам.
- hustla
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: Bmw
kemakozeE36 написа:hustla написа:Типично български отговорда предпочитам на куче да помогна отколкото на неблагодарен човек!!!!!!!!!!!
Ми помагай тогава.
Ти като закъсаш кучето няма да ти помогнеGVT написа:kemakozeE36 написа:Ние на нас не можем да си помогнем, та на кучета сме се засилили да помагаме![]()
A тая тема някой от вас защитниците на горките кученца видя ли я? Видяхте ли, че някой като вас същия има проблем? Мина ли през акъла на някой, че подобна гадост може да сполети всеки един от нас?
Ти преди да го напишеш тва замисли ли се че ще напишеш "типичния български коментар" на "типичния български отговор" или "типично по български" си мислиш, че ти си нещо по-различно?
Да със сигурност съм по различен от теб със тясната ти душичка и ограничено мислене!
- kemakozeE36
-
-
hustla написа:kemakozeE36 написа:hustla написа:Типично български отговорда предпочитам на куче да помогна отколкото на неблагодарен човек!!!!!!!!!!!
Ми помагай тогава.
Ти като закъсаш кучето няма да ти помогнеGVT написа:kemakozeE36 написа:Ние на нас не можем да си помогнем, та на кучета сме се засилили да помагаме![]()
Да със сигурност съм по различен от теб със тясната ти душичка и ограничено мислене!
Със сигурност не ме познаваш, та хайде недей прави такива заключения

Напълни се с разни велики особи, рицари, дипломати, аристократи, интелектуалци, неограничени, широкоскроени, умни, красиви, талантливи, великодушни, примерни, с телосложение на римски богове и разни други такива анимационни герои

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Браво на хората, които са помогнали, дано всичко да е наред!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
тея па мн сте зле бе... кат не можете да помогнете поне не пречете бе

- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
kemakozeE36 написа:Ние на нас не можем да си помогнем, та на кучета сме се засилили да помагаме
Е....ахти ограничения ТИП

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Бай Семо написа:Транспорт е намеренБраво на всеки който се е опитал и насила никой не карам да ми " Сери " с миризливи отговори.
Браво колега , добро си направил и то душа носи

Пс не се вързвай на някои низки душици
Е как бе
"Я не сакам на мен да ми е добре, я сакам на Вуте да му е злеее"
Как мина операцията, колега ? Поздравления на човекът, който се е отзовал

Как мина операцията, колега ? Поздравления на човекът, който се е отзовал

- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
Положението не е никак розово !!! Кученцето е много изстрадало
Току-що говорих с Г-ца Петрова. Направена е рентгенова снимка и се оказва, че кучето е стреляно, има съчми в гръбнака, скъсани сухожилия и няма да може да проходи, остава варианта количка. СПЕШНО, МНОГО СПЕШНО се търси превоз от Берковица до Шумен, където д-р Димитров е готов да го приме и оперира. Моля ви помагайте да намерим транспорт до Шумен, по възможност още утре. Пишете по стените си, дано се уреди възможно най-бързо. Изходите са два: количка или евтанизация.

Току-що говорих с Г-ца Петрова. Направена е рентгенова снимка и се оказва, че кучето е стреляно, има съчми в гръбнака, скъсани сухожилия и няма да може да проходи, остава варианта количка. СПЕШНО, МНОГО СПЕШНО се търси превоз от Берковица до Шумен, където д-р Димитров е готов да го приме и оперира. Моля ви помагайте да намерим транспорт до Шумен, по възможност още утре. Пишете по стените си, дано се уреди възможно най-бързо. Изходите са два: количка или евтанизация.
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4