Проблем при форсиране на м42б18
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- jujko88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318ис
- Мечтае да кара: М3-ка
Re: Проблем при форсиране на м42б18
не колега същото си е,нещо се усъмних от клапана на регулирането на бензина,но като го сменя ще пиша дали има промяна

- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Колега, 2 месеца минаха от както писа за последно, кажи има ли развитие по проблема ти?
- jujko88
- кандидат ентусиаст
-
Няма колега не съм открил проблема карам си така 

- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
и аз съм така като колегата
са6тата работа ина4е ми казаха 4е са детонационните дат4ици
някои да даде малко инфо за тях
ина4е като отвора капа4ката на маслото мири6е на бензин..
ПОМАГАИТЕ 4Е НЕ СЕ КАРА ТАКА ,до автора като кара6 например на 2-ра с 1500-2000 оборота и като подаде6 ряско газ какво ти прави моита се едно няма никои все едно не и стига бензин...

някои да даде малко инфо за тях

- CTORH
- младши ентусиаст
-
flirt4o_ написа:... до автора като кара6 например на 2-ра с 1500-2000 оборота и като подаде6 ряско газ какво ти прави моита се едно няма никои все едно не и стига бензин...
баш така е и мойта

- jujko88
- кандидат ентусиаст
-
нямам проблем при подаването на газ в тези обороти на 2ра,има малко замисляне при изпреварване но зависи от ситуацията дали сам на баир или има хора вътре,но не забива муцината,само сутрин като я запаля при рязко тръгване тогава се зачудва повечко но пак не е всеки пат,има случаи даже сутрин се изтрелва яко не знам на какво се далжи,то вече ми писна да се занимавам, че какво ли не пробвах(кабели,свещи нови,чистих дюзи,дебитомер(за който не съм много сигурен, че беше в вред),бобини,темп. датчик,няколко пъти свалях горната част на смукателите да гледам да няма спукан маркуч,стъпково моторче,клапан на бензиновата рейка и какво ли още не вече даже и не се сещам и няма оправия и съм се отказал,карам си така 

- CTORH
- младши ентусиаст
-
Ми аз все повече се замислям дали проблема не е в демпферната шайба.
Имаше една тема на един колега с 320-ка, дето обясняваше, че 3 зими се борил с проблеми, когато времето било студено и сменял какво ли не и накрая сменил демпферната шайба и всичко заспало. Гумата на шайбата явно с годините си е изменила свойствата и позицията на зъбите не била коректна.
Ето я темата: цък

Ето я темата: цък
Малко стара тема, но искам да питам колегата какво стана с тоя проблем откри ли от какво е и дали изобщо е с тая кола още е
че аз писах тема но няма отговори и по точно ако може някои от колегите писали по въпроса да каже от какво се получава гадния проблем или да ме насочат към нещо. При мен има замисляне при подаване на гас иначе си върви доста добре, а съм сменил бенз.помпа, дебитомер,темп.датчик,гофре ново и незнам от какво може да е, нещо по дросела и датчика му ли, регулатора или дюзите...вече към това клоня щото от друго няма какво да е или поне несе сещам.. нека хората писали в темата да споделят мнение 

69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5